Telefon numaramı bütün Türkiye biliyor

Benimde başıma geldi kabus gibi birşey
Akşam telefonu indirdim uyudum gece zırt zırt ötüyor diyorum ne oldu. Sabaha kadar tanışmak isteyen adamlar mesaj atmış başımdan aşağı kaynar sular döküldü .. Allah düşmanıma vermesin.. ben kimin yaptığını buldum liseye giden ergen bir kız gözünü korkuttum savcılığa verdim seni dedim. Ailene durumu anlat eve kağıt gelmeden dedim. Sildi numaramı..

Ama tabi güzelim numaram iğrenç insanların eline gecti sizi öyle iyi anlıyorum ki..

O nasıl oluyor iphonelarda oluyor mu bulamadım. Yani hızlı aramadakiler arasın diye birşey yok
Rahatsız etme ayarlarında hızlı aramadakiler seçeneği var..onu açarsanız tlfnu da rahatsız etmeye ayarlarsanız sadece hızlı aramadakiler arayabilir sizi..herhalde ondan bahsetmiş arkadaş.ama yinede tfln ekranında cevapsız çağrıları görürsünüz.

Rastgele verilmiş bir numara olabilir mi?
Neyse değiştirin numaranızı.
Savcılığı böyle şeylerle meşgul etmeyin derim. Devamı gelirse şikayet edersiniz.

O nasıl oluyor iphonelarda oluyor mu bulamadım. Yani hızlı aramadakiler arasın diye birşey yok

Evet canım iphone için

Önce rehberin hepsini hızlı aramaya ekle
Sonra ayarlara gir rahatsız etmeyi seç aşağıda arayabilecekler çıkacak orayıda hızlı aramayı seç
tamamdır

Niye böyle birşey yapmış deli mi

seni sevmeyen biri en yakinindan supelen derim her zaman allah yardimcin olsun

Arayanlardan biri mi söyledi periscoptan diye?
Emniyete gidin yönlendirirler..
Yakın çevrenizden olduğunu sanmıyorum. Rastgele paylaşılmıştır bence..

Savciliga git suc duyurusunda bulun. Su anda kardesimin kiz arkadasida ayni durumda karsi tarafi bulupsuc duyurusunda bulundu. Karsi tarafa para cezasi yada hapis cezasi olacak. Numaranj degistirme savci bulunca zaten degistirtecek numarayi

Benimde başıma gelmişti aynı durum.
Öncelikle ben arayan kişilerden biriyle konuşup, mağduriyetimi anlattım. Sağolsun yardımcı oldu; ekran görüntüsü atmıştı bana. Numaramı nereden bulduğuna dair.
Sonra aynı siteye girerek araştırdım kavgalı olduğum bir şahısmış.
Daha sonra şikayette de bulunmak için; direkt karakola gitmiştim. karakolda birşey elde edemezsiniz prosedürü çok uzar gider vs diye anlattılar. O dönem tam da darbe sonrası olduğu ve ortam karışık olduğu için vazgeçmiştim.

Eşiniz telefonu açsın ve sorsun numarayı kimden aldıklarını illaki cevap veren olur ve tabiki şikayetçi olun

Arayan kişilerden birine sorun kimin paylaştığını öğrenin. Ona göre emniyete verirsiniz.Ama numaranızı mutlaka değiştirin

Arayanlardan birisine eşiniz durumu açıklayıp sizi savcılığa vermemizi istemiyorsanız paylaşan hesabı söyleyin desin. Bu şekilde belki bir ipucu yakalarsınız. Bence birisi rastgele salladı numaranızı. Zaten az kişide varsa değiştirin gitsin.

Kendi numaranı googlea yaz canım numaranın yanına da periscope yazıp arattır google da çıkan sonuçlara bak aklıma öyle geldi geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…