Rahatsız etme ayarlarında hızlı aramadakiler seçeneği var..onu açarsanız tlfnu da rahatsız etmeye ayarlarsanız sadece hızlı aramadakiler arayabilir sizi..herhalde ondan bahsetmiş arkadaş.ama yinede tfln ekranında cevapsız çağrıları görürsünüz.O nasıl oluyor iphonelarda oluyor mu bulamadım. Yani hızlı aramadakiler arasın diye birşey yok
O nasıl oluyor iphonelarda oluyor mu bulamadım. Yani hızlı aramadakiler arasın diye birşey yok
Ay valla piyango olsa tutmaz.Eğer öyleyse konu sahibi amma şanssızmış.Bence Tanıdık Birinden Ziyade, Biri Benim Numaram Diye Bi Numara Sallayıp Yazmıştır. Oda Sizinkine Denk Gelmisdir.Direk Değiştirin, Devamı Gelir Muhtemelen.
Niye böyle birşey yapmış deli miBenimde başıma geldi kabus gibi birşey
Akşam telefonu indirdim uyudum gece zırt zırt ötüyor diyorum ne oldu. Sabaha kadar tanışmak isteyen adamlar mesaj atmış başımdan aşağı kaynar sular döküldü .. Allah düşmanıma vermesin.. ben kimin yaptığını buldum liseye giden ergen bir kız gözünü korkuttum savcılığa verdim seni dedim. Ailene durumu anlat eve kağıt gelmeden dedim. Sildi numaramı..
Ama tabi güzelim numaram iğrenç insanların eline gectisizi öyle iyi anlıyorum ki..
Kendisini tanımıyorum iş icabı biraz çıkıştik karşılıklı. Aklı sıra intikam almış . Aileler çocuklarını okula gönderiyor onlar adını ilk defa duyduğum iliski sitelerinde Fink atıyor Allah sonumuzu hayiretsinNiye böyle birşey yapmış deli mi
seni sevmeyen biri en yakinindan supelen derim her zaman allah yardimcin olsunArkadaşlar eşimle beraber paylaşıyorum yorumlarınıza ihtiyacım var.Teleofon numaram periscoptan biri paylaşmış sabahtan 200 kişi arıyor beni şey sanıyorlar telefon numaramı toplam 10 15 kişi çevremden yaa biliyor ya da daha az biliniyor.şimdi nasıl bulabilirim paylaşan kişiyi?savcılığa mı gitmem gerek ne yapmam gerek bana yardımcı olun lütfen
periscop ne?
ne diye paylaşılmış ki.
savcılığa başvurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?