Telefon numaramı bütün Türkiye biliyor

numaranizi degistirir kurtulursunuz dicem ama numaranizi o siteye veren yine verir. o yuzden direkt savciliga verin. ortaya ciksin kim oldugu. bu numara verme olayi benim de basima gelmisti.

Bulunduğunuz ildeki cumhuriyet savcılığı müracaat bürosuna başvurun.Sizi aramaya başladıkları zaman , zaman aralığı ve numarayı bildirin.Mesaj atan var mı hakaret cinsel taciz mesajları falan varsa o numaraları da belirtin tespit edilir.İfadesi alınan kişiler telefon numaranızı kimden aldığını ifadede söyler ortaya çıkar yapan kişi.Ama süreç biraz sürebilir

Ne insanlar var başka işleri yok sanırım.

Şikayetçi olun yarın sabah sizin arayan kişiler bellidir onlarıda ifadelerine tanışmak için çağırdıklarında konuyu detaylı anlarsınız.

Panik olmayin benimde basima gelmisti sikayettir vs dir bisey bisey cikmaz onlardan. Bilmedigin nolardan gelen cagri arama msjlari engelleme programi var onu indirip kurarsin bir sure sonra gecer. Bende yasamistim oyle atlattim CİA gbi programlar var ucretsiz indir bak bakalim. Gecmis olsun

Çok zor bi durum.Nasıl oldu bilmem üniversitede bana da oldu.

Bi numara aramıştı.Arkadaşım sandım.Dersteyim diye mesaj attım.Ondan sonra sürekli farklı numaralar aradı.

Eşim bi tanesini arayıp konuştu.Evli olduğunu bi daha yapmayacağını söyledi adam ama o aramasa öbürü aradı.

Numaramı değiştirip kurtuldum :/

İnşallah sizinki de uzamadan biter

Ben olsam direk numarami degistirirdim. Büyük ihtimalle numaranizi veren kişi kafadan sallamıştır bir numara, o numara da sizin numaraya denk gelmistir. Ola ki numarayi degistirdiginiz takdirde bu şekilde aranmaya devam ederseniz o zaman bunu çevrenizden birinin kasıtlı olarak yaptığına emin olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…