Telefon numaramı nasıl buldu

Beni de pelin orada mı diye arıyorlardı ama 3 4 sene sürdü. En son babaannem aldı telefonu elimden kızım pelin kocaya kaçtı bilmiyoruz nerede dedi daha o gün bugündür aramıyorlar pelin için
Bu durumun benzeri de başıma geldi. Birkaç kere aranıp x kişisi soruldu, smsler atıldı. Bir kere de iş yerinin adını verip sipariş geçtiler (işin ilginç tarafı iş yeri de bizim burada. Muhtemelen aynı yerden hattı alınca numaralar seri olduğundan dolayı son hanesi hariç aynı olmuştu).

Gelen aramanın birinde hangi numarayı aradıklarını karşı tarafa sordum. Meğerse son haneyi yanlış tuşlayıp beni arıyorlarmış Meraktan dolayı numaramın son hanesini değiştirip rehbere ekledim. Baktım ki böyle bir hat var ve erkek (yağuşukluydu da ). Bir ara artık arayanlara son hanesini şöyle tuşlayın diye yol gösteriyordum.

Bayağıdır da arayan yok. Numarasını mı değiştirdi acaba?

Arayan kisi kendini tanıtmak zorunda, sosyal hizmetler olsaydı kesinlikle adınızla hitap ederdi size xx kişiyle mi gorusuyorum diye sorardı veya kurumdan aradıklarını soylerdi.

Ayrıca konu girişinde neden özür dilediniz anlayamadım burası bunun icin var herkes konu acıyor. Sürekli özür dileyen kisilerdenseniz bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim

Bir kere dayanamayıp hat sahibi diye amcamı konuşturmuştum. Kaç ay bu sayede aramalardan kurtulmuştum.

Selin diye erkek tanıdığım var
Benimde ilkokul sıra arkadasim erkekti adida dilekti.

Dilek ismi erkekte tuhaf bence çok kullanılan deniz,Süreyya olsa neysede diğer türlü dilek,selin biraz abartı kaçıyor bence.

Bizimde eskiden ev telefonu varken kapı komşumuz la benzer numarayı vermişlerdi yani çok benzeri hatta aşırı benzeri tuhaf tesadüf sadece bir rakam farklıydı 34 yerine 35 di gerisi aynıydı onları arayan bizi arardı bizi arayan onları artık birbirimizin bütün eşini,dostunu öğrenmiştik

hazır bahanen var konuşsaydın keşke. Ay dur en sın bana brita Türkiyeden su borusu sipariş mesajı atıyorlardı. Kargocu aradı en son teslimat için dedim kardeş Allah aşkına karşıdaki beyfendiyi telefona ver benim numaramı vermiş konuştuk çözdük çok şükür

Haklısınız çok özür dilerim bende genelde. Okuyacağım çok teşekkür ederim

Ana kucağında bebe vardı Önceden baktığımda kucağı boştu ama. Şimdi yine bakayım

55 yaş üstü biri var

Benim telefon numaramla 2 yıl önce Hakkari'ye tütün teslimatı yapılmıştı. Başıma belaya girecek diye tırsmıştım biraz

beni iki senedir bir çocuk anne naptın nerdesin diye arıyor
her seferinde oglum sen salakmısın annenin numarasıni bilmiyomusun neden sürekli beni ariyosun yanlış olduğunu bile bile diyorum ama yok inatla arıyor.
sizinki de öyle birini arıyordur da o kişi okdugunuzdan emin olmaya çalışyodur bence

Peşpeşe aradıkları günün birinden. Rekorları silmişim

Ay kesin kaçak tütündür kime gitti acaba kargo Ay çok komik ya çok güldüm
Nette kaliteli tütün diye yazıyor, şimdi baktım da. Kargo ulaşana kadar nerede ne kargolandığını da bilmiyordum. Korkutucuydu

Kargo firması da sakat mıdır nedir? Sistemde benim numaram var. Başka kargomu da taşımışsın. Hiç mi demiyor bu numara ordinary adına kayıtlı diye?

Bende bu su borusu olayında kargocudan öğrendim bazen numara yanlış giriliyormuş onun yerine başka müşterinin telefonu kullanılıyormuş hani işlem yapılmamış gibi kalmasın diye. Dağıtan adam öyle dedi ne kadar doğru bilmem

Numarayı google yazsan cikmazmiki getcontaktan bak sorustur numarayi

O kadar çok yerde numaralarımız var ki ve numara verdiğimiz yerlerden o kadar çok eleman işten ayrılırken müşteri numarası alıp gidiyor ki bence bir süre sonra elden ele dolaşan numaraların kime ait olduğu bilinmeden aramalar yapılıyor.

Eşime de Edirne esnaflar odasından mesajlar geliyor, Edirne‘de hiç ikamet etmedik Edirne ve biz ne alaka :))
Hiçbir kurumu şirketi töhmet altında bırakmak istemem lakin müşteri numaraları bazı çalışanlara gelir kapısı olmuş maalesef, başka bir işyerine geçişlerinde tüm numaraları alıp gidenler de var numaramı nereden buldunuz sorusunu ık mıkla geçiştiriyorlar, lafın özü rehberimizde kayıtlı numaralar dışındakilerden bir arama beklemiyorsak, çalınca açmamak en güzeli, ben gizli numaraları ve bazı ısrarla tekrar tekrar arayanları yasaklı listeme aldım o numaralar Abuzer kebap salonu buyrun mesajıyla reddediliyor.

Son düzenleme:
ben bankadan bile arayınca höporlere alıyorum o numarayı googleden soruşturup konuşuyorum evet derken bile korkuyorum konuşmada bir şey kabul ettirecekler diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…