- 19 Ağustos 2023
- 42
- 62
- 8
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Benide WhatsApp arıyorlar Pakistan, hindistan,annemide arıyorlardi bir ara şimdi yabancı numara üzerinden iş mesaji atıyorlar Türkçe mesaj ile büyük ihtimalle burada yaşıyorlardir.Telefon numarasını bir yerden almaya gerek yok ki. Sallayınca bile tutması yüksek ihtimal. Zaten numaralar bir yerden alınsa ismi de bilirlerdi.
Şu ana kadar hiç yabancı numarayla whatsapptan aranmadım. Sadece bir ara hattımdan Bulgaristan'dan aranıyordum. 2016 yılında da ABD'den - banka hareketliliğinde F*TÖ bilmem ne diye.
Benimkiler daha medeni dolandırıcılardı
Şimdi bunları yazdım ya, birkaç güne nerede iti kopuğu varsa beni arar
Beni de pelin orada mı diye arıyorlardı ama 3 4 sene sürdü. En son babaannem aldı telefonu elimden kızım pelin kocaya kaçtı bilmiyoruz nerede dedi daha o gün bugündür aramıyorlar pelin içinBeni böyle arayan bir amca vardı. Sürekli kamyoncu Necati'yi istiyordu. Üçüncü kereden sonra benim o olmadığıma ikna oldu ahajajaja
ABD donanmasındaki subay mı babanıBenide WhatsApp arıyorlar Pakistan, hindistan,annemide arıyorlardi bir ara şimdi yabancı numara üzerinden iş mesaji atıyorlar Türkçe mesaj ile büyük ihtimalle burada yaşıyorlardir.
Babamada ABD donanması da subayım suriyede irakta diye mesaj atıyorlar hatta kısa bir süre önce böyle bir çete yakalandi.
O mailleri duymuştum. Bazıları hatta alıcı oluyor. Malı satın alıp parayı göndermiyor veya senle tanışıp sana bir şey aldırttırıyor. Ben donanmada görevdeyim, erişiemyorum vs diyerek tuzağa çekiyorlarmış.Benide WhatsApp arıyorlar Pakistan, hindistan,annemide arıyorlardi bir ara şimdi yabancı numara üzerinden iş mesaji atıyorlar Türkçe mesaj ile büyük ihtimalle burada yaşıyorlardir.
Babamada ABD donanması da subayım suriyede irakta diye mesaj atıyorlar hatta kısa bir süre önce böyle bir çete yakalandi.
Hahahahshshshshs çok güldümBeni de pelin orada mı diye arıyorlardı ama 3 4 sene sürdü. En son babaannem aldı telefonu elimden kızım pelin kocaya kaçtı bilmiyoruz nerede dedi daha o gün bugündür aramıyorlar pelin için
Sen de ona siz kimsiniz desen sen de onu mu bulmus olucan?Yani demek istediğim direk siz kimsiniz deyince bir yerden mi buldu diye şaşırdım
O TTN*T'i Allah kahretmesin. Bir gün içinde 7 kereden fazla arandığımı bilirim. Meşgule atıyorum, yine arıyorlar. Sonunda açtım. Hat sahibi yok, yarın saat 6'da arayın dedim. Birkaç saat geçti, yine arıyorlar. En son açınca artık azarladım. Madem arıyorsun, düşülen notu bir oku. Sapık gibi arıyorlar.Hahahahshshshshs çok güldüm
Bizi te telekomdan arıyorlardı sürekli. Hat babamın üzerineydi, babam da kendi işi olduğu için eve geç geliyordu ve bir türlü babama denk gelemedikleri için aylarca aradılar. En sonunda annem "Eşim Afganistan'a askeri göreve gitti" dedi. Daha aramadılar
dolandıricilar sürekli mesaj atıyorlar birde uzun uzun yazıyorlarABD donanmasındaki subay mı babanı
Arıyormuş hiç güleceğim yoktu vallahi
Aynen öyle hahahahsO TTN*T'i Allah kahretmesin. Bir gün içinde 7 kereden fazla arandığımı bilirim. Meşgule atıyorum, yine arıyorlar. Sonunda açtım. Hat sahibi yok, yarın saat 6'da arayın dedim. Birkaç saat geçti, yine arıyorlar. En son açınca artık azarladım. Madem arıyorsun, düşülen notu bir oku. Sapık gibi arıyorlar.
Ev telefonu varken de ben cepten açmayınca evi arıyorlardı. Tam cinnetlikti
İsminizi teyit etmek için yapmış olabilir, belki biri işletecek de olabilirdi. Böyle durumlarda isminizi söylemeyin.Merhaba rahatsız ediyorum özür dilerim küçük bir sorum olacak.
Bugün yabancı bir numara aradı sosyal hizmetlerden telefon bekliyorum o yüzden açtım. Bir bayan kimsiniz adınız ne diye açtı telefonu ama konuşması argo gibi. Bende napcaksiniz adımı dedim. Sonra suratıma kapattı. Yani sosyal hizmetler veya başka biri olsa numaramı bulduğuna göre adımı da bilmeli değil mi.
Neyse dedim, bir daha aradı cevapsız çağrıyı görünce mesaj attım." dalga mı geçiyorsunuz derdiniz ne ise söyleyin yardımcı olayım ama böyle rahatsız etmeyin"yazdım. Ardından tekrar arayınca açtım. Siz kimsiniz beni aradınız diyor, siz aradınız beni hanımefendi diyorum. sizin adınız ne diyor hâlâ. Sizene dedim bende,suratıma kapattı. Yani böyle insanlar rast gele telefon numarasını nasıl bulabiliyor.
Hayır ben zaten kimsiniz dedim ama cevap alamadım arayan o olduğu için onun demesi daha uygun değil mi ?Sen de ona siz kimsiniz desen sen de onu mu bulmus olucan?
Aynı dert bizde de var benim tel,annemin teli babamın üzerine,bizim telefonları bizim numara için arıyorlar ama babama ulasamiyorlar bı türlü adam esnaf kendi işi işte oluyor kendi numarasini kendi kullandığı numara için arıyorlar tam bir komediO TTN*T'i Allah kahretmesin. Bir gün içinde 7 kereden fazla arandığımı bilirim. Meşgule atıyorum, yine arıyorlar. Sonunda açtım. Hat sahibi yok, yarın saat 6'da arayın dedim. Birkaç saat geçti, yine arıyorlar. En son açınca artık azarladım. Madem arıyorsun, düşülen notu bir oku. Sapık gibi arıyorlar.
Ev telefonu varken de ben cepten açmayınca evi arıyorlardı. Tam cinnetlikti
Söylemedim çok teşekkür ederimİsminizi teyit etmek için yapmış olabilir, belki biri işletecek de olabilirdi. Böyle durumlarda isminizi söylemeyin.
Ay benim annem de babamın rehberinde ki Sultan diye kayıtlı birini aramıştı adam açtı telefonu sen kimsin dedi annem adamda ben sultan dedi annem güldü baya Sultan diye erkek ismi mi olur dedi kapattı telefonu Allah'ım rezillikKadın kocasının bütün musterilerini tek tek arıyor mu acabane kadar saçma eşi esnaf o numara sahiplerinden ekmek yiyor.
Benim babamda esnaf telefonunda bir sürü numara var annemin hiç aramak aklına bile gelmez.
Bir komşum var adı Ayşe olsun onun kocasida iş veren kendi işi haliyle telefonda bir sürü müşteri olur,onların iş arkadaşları vs kocası gece yarisi telefonda konuşuyormus şirin şirin diye ama ne konuştuğunu anlamamış tabi bizim ki kadın diye düşünmüş kocası uyurken telefonu alıyor tabi o zamanlar WhatsApp yok ertesi gün numarayı arıyor anket yapıyor gibi karsisina erkek çıkıyor ismim şirin diyormeğer adamın ismiymiş eşine anlatıyor sonra tabi şaşırıyor bizim usta demiş o kişi.
Selin diye erkek tanıdığım varAy benim annem de babamın rehberinde ki Sultan diye kayıtlı birini aramıştı adam açtı telefonu sen kimsin dedi annem adamda ben sultan dedi annem güldü baya Sultan diye erkek ismi mi olur dedi kapattı telefonu Allah'ım rezillik
Arayan numarayı facebook arama yerine yazarsanız o numaraya açılmış face hesapları çıkıyor haberiniz olsun ben öyle bakıyorum wp de yoksa bu şekilde buluyorum Google arama motoruna da yazıyorum illa birşeyler çıkıyorSöylemedim çok teşekkür ederim
Ay kız ismi ya bas baya unisex olsa neyse neden yaniSelin diye erkek tanıdığım var
Ben arayan tanimadigim biriyse ve otomatik olarak kendini tanitmiyosa gorusmeyi sonlandiriyorum. En basit nezaket kuralidir bu telefon gorusmesinde. Zaten kaba bi tipmis. Kimbilir neydi derdi. Ustune dusunecek bisey yoktur buyuk ihtimal. Ya bi erkegi ariyodu kadin cikinca sasirdi. Karisi misin sevgilisi misin kimsin anlamadi. Ya da kafasi guzeldiHayır ben zaten kimsiniz dedim ama cevap alamadım arayan o olduğu için onun demesi daha uygun değil mi ?
Fatih Sultan Mehmet gibi onunu arkasini doldursalarmis keske. Boyle gozumun onune tultan tultan diye kosturan Sener Sen geliyo bcbxbAy benim annem de babamın rehberinde ki Sultan diye kayıtlı birini aramıştı adam açtı telefonu sen kimsin dedi annem adamda ben sultan dedi annem güldü baya Sultan diye erkek ismi mi olur dedi kapattı telefonu Allah'ım rezillik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?