Telefon numaramı nasıl buldu

Ay beni de eşimi de o kadar çok arıyorlar ki bıktım artık tek tek engeli basıp geçiyorum ama bir değil iki değil bir de yurt içi yetmiyormuş gibi yurt dışı numaraları da arıyor geçenlerde arkadaşın birini mesajla dolandırmislar

Benide WhatsApp arıyorlar Pakistan, hindistan,annemide arıyorlardi bir ara şimdi yabancı numara üzerinden iş mesaji atıyorlar Türkçe mesaj ile büyük ihtimalle burada yaşıyorlardir.

Babamada ABD donanması da subayım suriyede irakta diye mesaj atıyorlar hatta kısa bir süre önce böyle bir çete yakalandi.

Beni böyle arayan bir amca vardı. Sürekli kamyoncu Necati'yi istiyordu. Üçüncü kereden sonra benim o olmadığıma ikna oldu ahajajaja
Beni de pelin orada mı diye arıyorlardı ama 3 4 sene sürdü. En son babaannem aldı telefonu elimden kızım pelin kocaya kaçtı bilmiyoruz nerede dedi daha o gün bugündür aramıyorlar pelin için

ABD donanmasındaki subay mı babanı
Arıyormuş hiç güleceğim yoktu vallahi

O mailleri duymuştum. Bazıları hatta alıcı oluyor. Malı satın alıp parayı göndermiyor veya senle tanışıp sana bir şey aldırttırıyor. Ben donanmada görevdeyim, erişiemyorum vs diyerek tuzağa çekiyorlarmış.

Beni rahatsız eden numarayı engellemiştim. Şimdi baktım da profil fotosu yeni gitmiş. Kaç yıldır kereste fotosu vardı. Aktifti hesap. Dolandıracakları kişiler bitti demek ki. Üzüldüm

Beni de pelin orada mı diye arıyorlardı ama 3 4 sene sürdü. En son babaannem aldı telefonu elimden kızım pelin kocaya kaçtı bilmiyoruz nerede dedi daha o gün bugündür aramıyorlar pelin için
Hahahahshshshshs çok güldüm
Bizi te telekomdan arıyorlardı sürekli. Hat babamın üzerineydi, babam da kendi işi olduğu için eve geç geliyordu ve bir türlü babama denk gelemedikleri için aylarca aradılar. En sonunda annem "Eşim Afganistan'a askeri göreve gitti" dedi. Daha aramadılar

O TTN*T'i Allah kahretmesin. Bir gün içinde 7 kereden fazla arandığımı bilirim. Meşgule atıyorum, yine arıyorlar. Sonunda açtım. Hat sahibi yok, yarın saat 6'da arayın dedim. Birkaç saat geçti, yine arıyorlar. En son açınca artık azarladım. Madem arıyorsun, düşülen notu bir oku. Sapık gibi arıyorlar.

Ev telefonu varken de ben cepten açmayınca evi arıyorlardı. Tam cinnetlikti

Aynen öyle hahahahs

İsminizi teyit etmek için yapmış olabilir, belki biri işletecek de olabilirdi. Böyle durumlarda isminizi söylemeyin.

Aynı dert bizde de var benim tel,annemin teli babamın üzerine,bizim telefonları bizim numara için arıyorlar ama babama ulasamiyorlar bı türlü adam esnaf kendi işi işte oluyor kendi numarasini kendi kullandığı numara için arıyorlar tam bir komedi

Ay benim annem de babamın rehberinde ki Sultan diye kayıtlı birini aramıştı adam açtı telefonu sen kimsin dedi annem adamda ben sultan dedi annem güldü baya Sultan diye erkek ismi mi olur dedi kapattı telefonu Allah'ım rezillik

Selin diye erkek tanıdığım var

Hayır ben zaten kimsiniz dedim ama cevap alamadım arayan o olduğu için onun demesi daha uygun değil mi ?
Ben arayan tanimadigim biriyse ve otomatik olarak kendini tanitmiyosa gorusmeyi sonlandiriyorum. En basit nezaket kuralidir bu telefon gorusmesinde. Zaten kaba bi tipmis. Kimbilir neydi derdi. Ustune dusunecek bisey yoktur buyuk ihtimal. Ya bi erkegi ariyodu kadin cikinca sasirdi. Karisi misin sevgilisi misin kimsin anlamadi. Ya da kafasi guzeldi

Fatih Sultan Mehmet gibi onunu arkasini doldursalarmis keske. Boyle gozumun onune tultan tultan diye kosturan Sener Sen geliyo bcbxb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…