Telefon numarasını istemeli miyim, detaya bakar mısınız ?

Yalinveyalniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
365
109
103
31
Merhabalar,
İnternetten 1,5 yıl önce biriyle tanıştım. Ara ara muhabbet ettik bi ara 4 ay kadar iletisimimiz yoktu sonra mesaj attı yine devam etti vs. Internette forumdan yazışıyoruz. Mesajlaşma gibi değil de mektuplaşma gibi günde 1-2 kez uzun mesaj atıyoruz, bildirim gelmediği için girdikçe mesaji görebiliyoruz. Ben bu kişiden hoslaniyor muyum bilmiyorum ama sohbeti iyi ve sohbet etmek güzel geliyor. Derin sohbetlerimiz de oldu ama beni ne olarak görüyor anlamıyorum. Yani arkadaş olarak ya da sadece sohbet ettiği biri gibi mi tam bir adlandirma yapamadım çünkü hiçbir zaman arkadaşımsın demedi. Şu an bildiğim kadarıyla ciddi bir şeyi yok, flörtü varsa da bilmiyorum. Zaten ülkeden de ayrılmak istiyor başka planları var.
Ben asıl olarak neden numaramı istemiyor anlamadım. En azından arkadaşlık dahilinde bilse olsa daha düzenli sohbet kurulur.

Sizce numarasını istemeli miyim ya da nasıl istemeliyim? İstesem nasıl anlaşılır? Durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Siz istemeyin tabiki telefon numarasını, ayrıca numarası yok ,forumdan mesajlasiyorsunuz, pardon ama nasıl güveniyorsunuz, fake de olabilir
Kendisiyle ilgili bilgileri vermişti. Gördüm çalıştığı yerden kim olduğunu ve yazıları vardı forumda onları okudum. O da beni hiç bilemiyordur çünkü o özel kurumda olduğundan baya paylaşımları içerikleri var.

Bende aynı şeyi düşünüyorum bir yandan da iletişim kurmak konusunda istekli olan kendisi. O zaman neden sohbeti devam ettiriyor anlamıyorum.
Hiç tanımadığın ne olduğunu bilmediğin biri için bu kadar kafa yorman gereksiz değil mi? Belki canı sıkıldıkça yazıyor belki dengesizin teki.

Hiç tanımadığın ne olduğunu bilmediğin biri için bu kadar kafa yorman gereksiz değil mi? Belki canı sıkıldıkça yazıyor belki dengesizin teki.
Evet doğru diyorsunuz karşıdan böyle görünüyor bende aynı şeyi düşünürdüm ama birçok şeyini dinledim yani yalan olmadığını az çok anlıyorum. Bir de uzun süre dolu bir sohbet olunca ister istemez zihnimi bazen oyalıyor. Bazen de amann sohbet et geç diyorum.

Merhabalar,
İnternetten 1,5 yıl önce biriyle tanıştım. Ara ara muhabbet ettik bi ara 4 ay kadar iletisimimiz yoktu sonra mesaj attı yine devam etti vs. Internette forumdan yazışıyoruz. Mesajlaşma gibi değil de mektuplaşma gibi günde 1-2 kez uzun mesaj atıyoruz, bildirim gelmediği için girdikçe mesaji görebiliyoruz. Ben bu kişiden hoslaniyor muyum bilmiyorum ama sohbeti iyi ve sohbet etmek güzel geliyor. Derin sohbetlerimiz de oldu ama beni ne olarak görüyor anlamıyorum. Yani arkadaş olarak ya da sadece sohbet ettiği biri gibi mi tam bir adlandirma yapamadım çünkü hiçbir zaman arkadaşımsın demedi. Şu an bildiğim kadarıyla ciddi bir şeyi yok, flörtü varsa da bilmiyorum. Zaten ülkeden de ayrılmak istiyor başka planları var.
Ben asıl olarak neden numaramı istemiyor anlamadım. En azından arkadaşlık dahilinde bilse olsa daha düzenli sohbet kurulur.

Sizce numarasını istemeli miyim ya da nasıl istemeliyim? İstesem nasıl anlaşılır? Durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
sörf yapıyor flörtlesiyor

Belki de evli o yüzden telefon riskine girmiyordur.
Evli olduğunu pek sanmıyorum ama flörtü olabilir mi ya da cevrimici olduğunu birisi görmesin mi istiyor diye de aklıma geliyor bazen. Bunu anlamak güç tabi ancak kendim numarasını istersem vermezse kesin bir şey gizliyor diyebilirim ama şu an nedeni nedir tam bilmiyorum.

fotoğrafını hiç gördünüz mü
Evet ben gördüm ama o beni görmedi diye biliyorum. Çünkü kendi fotomu hiç atmadım. Gördüyse de benim gibi çalıştığım kurumdan görmüştür. Biz iyi anlaşıyoruz sohbetimiz iyi, sohbeti sürdürmeye de niyetli belli ama numara foto vs. isteme muhabbeti olmadı. Bende hiç istemedim.

Bazı kişiler için Gizem hoş gelir, heyecan verir ama sanırım merak uyandırmıyor çünkü sadece girince mesaj görülmesi duygusal bir durum değil sıradan bir durum olarak geldi bana, numara istemek sizi mutlu edicekse tabi ki isteyin ama yol iki kişi ile yürünür, Ama şu da var herkes kendi duygularından sorumludur, bazen hissettiğini yapmak da gerekir... İçinizde kalmasın isteyin süreç belirsiz olarak kalmasın 🙏

Evet ben gördüm ama o beni görmedi diye biliyorum. Çünkü kendi fotomu hiç atmadım. Gördüyse de benim gibi çalıştığım kurumdan görmüştür. Biz iyi anlaşıyoruz sohbetimiz iyi, sohbeti sürdürmeye de niyetli belli ama numara foto vs. isteme muhabbeti olmadı. Bende hiç istemedim.
istemiyorsa evli olabilir,sevgilisi olabilir siz istemeyin bence

Adam evli olmasa 50 kere telefon isterdi buluşmak isterdi. Var bir korkusu
Ben evli olduğunu sanmıyorum ama cevrimici olduğunu birinin görmesini istemiyor mu acaba diye düşünüyorum. Sohbeti başkası görse de flört eder sanmam gayet mesafeli ama samimi bir sohbet içeriği var. Ama numara istememe kısmı ilginç geliyor. Sadece arkadaş olarak görüyor olsa da numara istenebilir sanki.

Back
X