Telefon numarasını istemeli miyim, detaya bakar mısınız ?

Bende aynı şeyi düşünüyorum bir yandan da iletişim kurmak konusunda istekli olan kendisi. O zaman neden sohbeti devam ettiriyor anlamıyorum.

Benim de oynadigim bir oyun var ve oyunda 2 kiz arkadaşim var. Bu kizlarla 2 senedir oyundan tanisiyoruz ama telefon numarasi istemediler, vermedik oyuna girdikce birbirimizi buluyoruz. 😁(zaten farkli ulkelerdeyiz). İlla amaç taşimasi ya fa bir yere gitmesi gerekmiyor yani sohbetin.
Bir şey olacak olsa veya disariya taşimak istese 1,5 sene beklemezdi zaten.

Evet daha iyi anladım şimdi.Bu durumda bana göre tek seçenek kalıyor geriye.Büyük ihtimalle hayatında biri var ve sosyal bir platformdan tanıştığı birine arkadaşça bile olsa numarasını vermeyi ya da istemeyi risk olarak görüyor.
Evet bu ihtimali de göz önüne alıyorum fakat ilişkilerle ilgili sohbet ettiğimiz oldu hatta işyerinden bir arkadaşının ona açıldığından da bahsetmişti. Yani benden flörtünü sevgilisini gizlemesi de saçma olmaz mı? Neticede bazı özel şeylerden kendisine gelen tekliften bahsedebildi. Her yönden tutarsız görünüyor.

Kendini geri çek sohbeti kısa tut. Ihtiyac duyuyorsa kendi verir zaten.

Benim de oynadigim bir oyun var ve oyunda 2 kiz arkadaşim var. Bu kizlarla 2 senedir oyundan tanisiyoruz ama telefon numarasi istemediler, vermedik oyuna girdikce birbirimizi buluyoruz. 😁(zaten farkli ulkelerdeyiz). İlla amaç taşimasi ya fa bir yere gitmesi gerekmiyor yani sohbetin.
Bir şey olacak olsa veya disariya taşimak istese 1,5 sene beklemezdi zaten.
Evet bu da aklıma geldi, mektup arkadaşlığı 😀Belki de amacı disari taşımadan bunu sürdürmek. Tabi biz bir oyun arkadaşlığından çok daha derin mevzular konuşmuşuzdur fakat mektup arkadaşlığı bunu gerektiriyor sanırım

Evet bu da aklıma geldi, mektup arkadaşlığı 😀Belki de amacı disari taşımadan bunu sürdürmek. Tabi biz bir oyun arkadaşlığından çok daha derin mevzular konuşmuşuzdur fakat mektup arkadaşlığı bunu gerektiriyor sanırım

Biz geyik yapiyoruz genelde ama konuşmanin iceriginin bir önemi yok. Bazi insanlar tanimadiklari ve onlari tanimayacak insanlara daha rahat içini doker bu da oyle bir şey olabilir.

Merhabalar,
İnternetten 1,5 yıl önce biriyle tanıştım. Ara ara muhabbet ettik bi ara 4 ay kadar iletisimimiz yoktu sonra mesaj attı yine devam etti vs. Internette forumdan yazışıyoruz. Mesajlaşma gibi değil de mektuplaşma gibi günde 1-2 kez uzun mesaj atıyoruz, bildirim gelmediği için girdikçe mesaji görebiliyoruz. Ben bu kişiden hoslaniyor muyum bilmiyorum ama sohbeti iyi ve sohbet etmek güzel geliyor. Derin sohbetlerimiz de oldu ama beni ne olarak görüyor anlamıyorum. Yani arkadaş olarak ya da sadece sohbet ettiği biri gibi mi tam bir adlandirma yapamadım çünkü hiçbir zaman arkadaşımsın demedi. Şu an bildiğim kadarıyla ciddi bir şeyi yok, flörtü varsa da bilmiyorum. Zaten ülkeden de ayrılmak istiyor başka planları var.
Ben asıl olarak neden numaramı istemiyor anlamadım. En azından arkadaşlık dahilinde bilse olsa daha düzenli sohbet kurulur.

Sizce numarasını istemeli miyim ya da nasıl istemeliyim? İstesem nasıl anlaşılır? Durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
evli

Biz geyik yapiyoruz genelde ama konuşmanin iceriginin bir önemi yok. Bazi insanlar tanimadiklari ve onlari tanimayacak insanlara daha rahat içini doker bu da oyle bir şey olabilir.
Evet haklısınız buna katılıyorum fakat ister istemez insan sorguluyor sebebini sizin dediğiniz de çok makul bir sebep.

Bu metodu uyguladım. Genelde o sohbet içeriğini arttırdı ya da o an sohbet bitse bile birkaç gün sonra kusura bakma yazamadım deyip tekrar sohbet başlatarak devam etti.
Kusura bakma vaktim yok yazmaya eriniyorum minvalinde bir şeyler şöyle sohbet arasında.
Aklıma başka bir şey gelmedi.

Evli olması da bi ihtimal ama bana da biri böyle yapmıştı bekardı haha sen istedin fln hep kızlar ister benden falan demişti, taktik yapıyor olabilir ben şutladım siz de şutların bence çoluk çocukla uğraşmak istesem kreş açarım 😉

Evli olması da bi ihtimal ama bana da biri böyle yapmıştı bekardı haha sen istedin fln hep kızlar ister benden falan demişti, taktik yapıyor olabilir ben şutladım siz de şutların bence çoluk çocukla uğraşmak istesem kreş açarım 😉
Benim de böyle bir erkek arkadaşım var. Yani kızlardan hiç numara istemedim isteyince yanlış anlaşılıyor. Herhangi bir mecradan iletişim kurmak önemli değil numarası olmasa da olur diyen bir erkek arkadaşım var. Bazısı da dediğiniz gibi egolu davranıp ulaşılmazı oynuyor

Benim de böyle bir erkek arkadaşım var. Yani kızlardan hiç numara istemedim isteyince yanlış anlaşılıyor. Herhangi bir mecradan iletişim kurmak önemli değil numarası olmasa da olur diyen bir erkek arkadaşım var. Bazısı da dediğiniz gibi egolu davranıp ulaşılmazı oynuyor

Tabiki selamlaştığı kadından no istiyorsa sıkıntı olabilir ama sizinki baya ilerlemiş isteyebilir aklı sıra sizi üzerek manipüle ediyor aman gelmeyin numarasını vermiyorsa vermesin

Şunu merak ettim şimdi karşına biri çıksa şu mektuplaştığın adam yüzünden şans vermeyecek misin 1.5 sene çok uzun zaman ya lütfen günlerinin değerini bil

Evli olduğunu pek sanmıyorum ama flörtü olabilir mi ya da cevrimici olduğunu birisi görmesin mi istiyor diye de aklıma geliyor bazen. Bunu anlamak güç tabi ancak kendim numarasını istersem vermezse kesin bir şey gizliyor diyebilirim ama şu an nedeni nedir tam bilmiyorum.
Canimcim evli yada nisanlidir benim uniden arkadaşım vardı bı ara seninle evlenmek istiyorum dedi meğerse nisanlanmis hatta nişanlandığı kızla fotoğraf paylaşıp kuzenim derdi düşün annemle bile konuştu bayram dan sonra gelip elinizi öpeceğim dedi ama bı ay sonra kuzeni hanım efendiyle evlendi

Şunu merak ettim şimdi karşına biri çıksa şu mektuplaştığın adam yüzünden şans vermeyecek misin 1.5 sene çok uzun zaman ya lütfen günlerinin değerini bil
Aramızda flört ilişkisi yok o yüzden birisi olsa degerlendiririm elbette. Beni sadece arkadaş olarak bile görse numaramı istemeli diye düşünüyorum.

Back
X