Telefon numarasını istemeli miyim, detaya bakar mısınız ?

Ben evli olduğunu sanmıyorum ama cevrimici olduğunu birinin görmesini istemiyor mu acaba diye düşünüyorum. Sohbeti başkası görse de flört eder sanmam gayet mesafeli ama samimi bir sohbet içeriği var. Ama numara istememe kısmı ilginç geliyor. Sadece arkadaş olarak görüyor olsa da numara istenebilir sanki.
Sanmamaya devam edin siz. İyi forumlar.

Evet doğru diyorsunuz karşıdan böyle görünüyor bende aynı şeyi düşünürdüm ama birçok şeyini dinledim yani yalan olmadığını az çok anlıyorum. Bir de uzun süre dolu bir sohbet olunca ister istemez zihnimi bazen oyalıyor. Bazen de amann sohbet et geç diyorum.
Bencede amaan de geç.Çünkü gerçekten seninle flört ediyor olsaydı ya da saklayıp gizlemediği bir durum olmasaydı illa ki arkadaşlığınız ilerlerdi.Kısacası bu durumda ya sana flört gözüyle bakmıyor ya da gizlediği bir şey var evli,nışanlı vs vs

Sen bir sevgili beklerken kadın çıkma ihtimali geldi benim aklımada..
Yoksa 1,5 sene beklemez.
Sana yazan kisinin erkek olduğundan emin misin ?
Sesini bile duymamissin..
Ayrıca istese forum uzerinden ses paylasabilir.

Bazı kişiler için Gizem hoş gelir, heyecan verir ama sanırım merak uyandırmıyor çünkü sadece girince mesaj görülmesi duygusal bir durum değil sıradan bir durum olarak geldi bana, numara istemek sizi mutlu edicekse tabi ki isteyin ama yol iki kişi ile yürünür, Ama şu da var herkes kendi duygularından sorumludur, bazen hissettiğini yapmak da gerekir... İçinizde kalmasın isteyin süreç belirsiz olarak kalmasın 🙏
Cidden ne düşünüyor bilemiyorum. Açıkçası bende ne düşünüyorum bilemiyorum ben de öldüm bittim değilim. Sohbeti güzel bence samimi de bir iletişim yakaladık. Arkadaş olarak da olsa sohbet etmek güzel. Numaramı istemedi derken sevgili olalım beklentisiyle demiyorum. Fakat neden numaramı istemedi onu anlamıyorum. Çünkü sohbete devam etme isteği daha fazla olan kendisi. Numara isteme konusunda net değilim bir yanım iste tepkisini gör diyor bir yanım da boşver o istemedi ise sende isteme diyor.

Cidden ne düşünüyor bilemiyorum. Açıkçası bende ne düşünüyorum bilemiyorum ben de öldüm bittim değilim. Sohbeti güzel bence samimi de bir iletişim yakaladık. Arkadaş olarak da olsa sohbet etmek güzel. Numaramı istemedi derken sevgili olalım beklentisiyle demiyorum. Fakat neden numaramı istemedi onu anlamıyorum. Çünkü sohbete devam etme isteği daha fazla olan kendisi. Numara isteme konusunda net değilim bir yanım iste tepkisini gör diyor bir yanım da boşver o istemedi ise sende isteme diyor.
Bence isteyebilirsiniz, bilinmezlik çok en azından kafanız rahatlar

Bencede amaan de geç.Çünkü gerçekten seninle flört ediyor olsaydı ya da saklayıp gizlemediği bir durum olmasaydı illa ki arkadaşlığınız ilerlerdi.Kısacası bu durumda ya sana flört gözüyle bakmıyor ya da gizlediği bir şey var evli,nışanlı vs vs
Flört gözüyle bakmıyordur çünkü o tarz bir sohbetimiz yok. Mesafeli ama arkadaşça bir iletişimimiz var. Başka biri olduğu için istemiyorsa da nasıl anlaşılır bilemiyorum.

Telefonunuzu istemediyse büyük ihtimalle evlidir. İnternet ilişkileri çok sağlam değil. Kimin ne olduğunu bilmiyosunuz. Hayal kırıklığı olur sonu. Kendinize yazık etmeyin derim.
Peki istememe sebebi nasıl anlaşılır sizce? Yani evli de olabilir ben öldüm bittim değilim. Büyük bir duygum da yok fakat neden sorusu biraz zihnimi kurcalıyor. Ben de hayatında birisi olma ihtimalini aklımdan geçiriyorum ama bu konuda net bir sonuca varamadım. Sadece arkadaşça bile olsa numaramı istese daha düzenli bir sohbet olurdu diye düşünüyorum. O yüzden her türlü enteresan geliyor.

Flört gözüyle bakmıyordur çünkü o tarz bir sohbetimiz yok. Mesafeli ama arkadaşça bir iletişimimiz var. Başka biri olduğu için istemiyorsa da nasıl anlaşılır bilemiyorum.
Ben tam olarak sizin ne istediğinizi anlamadım.Mesafeli arkadaşça iletişiminiz varsa neden kafaya takıyorsunuz? Tek taraflı olarak hoşlanıyor musunuz?

Sen bir sevgili beklerken kadın çıkma ihtimali geldi benim aklımada..
Yoksa 1,5 sene beklemez.
Sana yazan kisinin erkek olduğundan emin misin ?
Sesini bile duymamissin..
Ayrıca istese forum uzerinden ses paylasabilir.
Valla benim de aklıma geldi ama konu sahibi iş yerinden gördüm gibi bir şeyler demiş.
Bir ara buraya biri konu açmıştı hani bir kadınla erkekmiş gibi konuştum falan diye, o geldi aklıma direkt. 😂

Ben tam olarak sizin ne istediğinizi anlamadım.Mesafeli arkadaşça iletişiminiz varsa neden kafaya takıyorsunuz? Tek taraflı olarak hoşlanıyor musunuz?
Gerçeği şu ben uzun zaman güzel bir sohbet içerisinde olduğum için güzel hisler besliyorum. Fakat ilgim var mı hoşlanıyor muyum emin değilim. Bazi zamanlar pek önemsemedim sohbetimizi azalttığım zamanlar da oldu fakat kendisi sohbet etme konusunda daha istekli oldukça numaramı neden istemiyoru sorgulamaya başladım. Aramızda flört sohbeti olmadı hiç. Sohbetimiz arkadaşça ve mesafeli diyebilirim. Fakat arkadaş olarak görse bile numaramı isteyebilirdi diye düşünüyorum. Yani numaramı istesin hemen flört etsin bana açılsın gibi bir beklentim içinde değilim. Anlatabildim mi bilemiyorum ama...

Peki istememe sebebi nasıl anlaşılır sizce? Yani evli de olabilir ben öldüm bittim değilim. Büyük bir duygum da yok fakat neden sorusu biraz zihnimi kurcalıyor. Ben de hayatında birisi olma ihtimalini aklımdan geçiriyorum ama bu konuda net bir sonuca varamadım. Sadece arkadaşça bile olsa numaramı istese daha düzenli bir sohbet olurdu diye düşünüyorum. O yüzden her türlü enteresan geliyor.
Kızlar genelde konuşma içeriği normal olursa aramızda flört yok diyoruz ama bazı erkekler için böyle olmuyor.

Evli misin? Bekar mısın? Özelmhayatınla alakalı sorabilir miyim diye sorun

Kızlar genelde konuşma içeriği normal olursa aramızda flört yok diyoruz ama bazı erkekler için böyle olmuyor.

Evli misin? Bekar mısın? Özelmhayatınla alakalı sorabilir miyim diye sorun
Konuştuk bunları üniversite döneminde ilişkisi olmuş ama ayrılmışlar severken ayrılmış anladığım kadarıyla. Şimdi de ülke dışına çıkmak yasamak istiyor. Yani özel hayatından iş hayatından bahsettiği oldu. Hatta isyerinde ilgisi olan bir kız arkadaşı vardı ona açılmıştı falan onları da anlattığı oldu.

Eğer soruyorsanız ve güveniyorsanız bıyıklı keltoş amca da olur bakarım kendimi hazır hissediyorum derseniz bir konuşun bakalım. Olmadı telegramdan eklersiniz bir hesap açıp

Gerçeği şu ben uzun zaman güzel bir sohbet içerisinde olduğum için güzel hisler besliyorum. Fakat ilgim var mı hoşlanıyor muyum emin değilim. Bazi zamanlar pek önemsemedim sohbetimizi azalttığım zamanlar da oldu fakat kendisi sohbet etme konusunda daha istekli oldukça numaramı neden istemiyoru sorgulamaya başladım. Aramızda flört sohbeti olmadı hiç. Sohbetimiz arkadaşça ve mesafeli diyebilirim. Fakat arkadaş olarak görse bile numaramı isteyebilirdi diye düşünüyorum. Yani numaramı istesin hemen flört etsin bana açılsın gibi bir beklentim içinde değilim. Anlatabildim mi bilemiyorum ama...
Evet daha iyi anladım şimdi.Bu durumda bana göre tek seçenek kalıyor geriye.Büyük ihtimalle hayatında biri var ve sosyal bir platformdan tanıştığı birine arkadaşça bile olsa numarasını vermeyi ya da istemeyi risk olarak görüyor.

Back
X