Telefon numarasını istemeli miyim, detaya bakar mısınız ?

Buraya konu açan şahıslar farkında değiller ama manipüle altındalar, bir farkındalık olur diye diyorum, zihninizi bulandırmış bu şahıs bence yol verin
Demek istediğinizi anladım neticede iletisimler net olur ya da fazladan değer verip takmamak gerek. Akışına bırakacağım. Teşekkürler 🙂

Merhabalar,
İnternetten 1,5 yıl önce biriyle tanıştım. Ara ara muhabbet ettik bi ara 4 ay kadar iletisimimiz yoktu sonra mesaj attı yine devam etti vs. Internette forumdan yazışıyoruz. Mesajlaşma gibi değil de mektuplaşma gibi günde 1-2 kez uzun mesaj atıyoruz, bildirim gelmediği için girdikçe mesaji görebiliyoruz. Ben bu kişiden hoslaniyor muyum bilmiyorum ama sohbeti iyi ve sohbet etmek güzel geliyor. Derin sohbetlerimiz de oldu ama beni ne olarak görüyor anlamıyorum. Yani arkadaş olarak ya da sadece sohbet ettiği biri gibi mi tam bir adlandirma yapamadım çünkü hiçbir zaman arkadaşımsın demedi. Şu an bildiğim kadarıyla ciddi bir şeyi yok, flörtü varsa da bilmiyorum. Zaten ülkeden de ayrılmak istiyor başka planları var.
Ben asıl olarak neden numaramı istemiyor anlamadım. En azından arkadaşlık dahilinde bilse olsa daha düzenli sohbet kurulur.

Sizce numarasını istemeli miyim ya da nasıl istemeliyim? İstesem nasıl anlaşılır? Durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Adam 1.5 yildir sadece forum mesajlariyla yetinmis, yuzunuzu bile gormek istemiyor, yakinda ulkeden de ayrilip gidecek, burada anlamayacak ne var?

Adam 1.5 yildir sadece forum mesajlariyla yetinmis, yuzunuzu bile gormek istemiyor, yakinda ulkeden de ayrilip gidecek, burada anlamayacak ne var?
Evet karşıdan öyle saçma görünüyor da iletişim içinde olunca insan anlayamıyor. Ya da ben anlayamıyorum sebeplerini yani genel olarak objektif bakış açısına sahip olamıyorum. İletişim konusunda istekli olması kafa karıştırıcı geliyor. Ya hiç konuşma ya da artık numara iste . Çekinmiştir, belki benden numarasını istememi bekliyordur vs. gibi gerekçeler de olabilir mi düşünüyorum da saçma gerekçeler tabi isteyen çoktan numaramı sorardı.Arkadas olarak da görse iletişime boyut atlatırdı diyorum.

Evet karşıdan öyle saçma görünüyor da iletişim içinde olunca insan anlayamıyor. Ya da ben anlayamıyorum sebeplerini yani genel olarak objektif bakış açısına sahip olamıyorum. İletişim konusunda istekli olması kafa karıştırıcı geliyor. Ya hiç konuşma ya da artık numara iste . Çekinmiştir, belki benden numarasını istememi bekliyordur vs. gibi gerekçeler de olabilir mi düşünüyorum da saçma gerekçeler tabi isteyen çoktan numaramı sorardı.Arkadas olarak da görse iletişime boyut atlatırdı diyorum.
Anliyorum, ama maalesef sizi o dediginiz 'arkadas' olarak bile gormuyor demek ki. Sadece sohbet etmek istemis o kadar. Kaldi ki, olay sizin dediginiz gibi olsa, adam gercekten tanismak istese ve cekiniyor olsa bile, siz bu kadar cekingen, pisirik ve ozguveni olmayan bir erkekle birlikte olmak istemezsiniz emin olun. Erkekte biraz ozguven, cesaret, girisimcilik olmali. bu bir hayat becerisidir. boyle olmayandan zaten uzak durun.

Numara istrmeye niye bu kadar kafayi taktiniz ki. Numara istenecek turde bi samimiyetiniz olsa 1.5 yildir isterdiniz zaten. Forumlardan cikip gercek hayata dönün bence.

Anliyorum, ama maalesef sizi o dediginiz 'arkadas' olarak bile gormuyor demek ki. Sadece sohbet etmek istemis o kadar. Kaldi ki, olay sizin dediginiz gibi olsa, adam gercekten tanismak istese ve cekiniyor olsa bile, siz bu kadar cekingen, pisirik ve ozguveni olmayan bir erkekle birlikte olmak istemezsiniz emin olun. Erkekte biraz ozguven, cesaret, girisimcilik olmali. bu bir hayat becerisidir. boyle olmayandan zaten uzak durun.
Güzel ifade ettiniz, teşekkür ederim. Haklısınız zihin oyalamaya değmez. Numara istemeyi de düşünmüyorum. Gerek yok cidden.

Back
X