- 30 Nisan 2017
- 280
- 225
- 103
Benimki maç da sevmiyor :)Erkekler dizi sevmez ki. Mac olsa bak nasil birakiyor telefonu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki maç da sevmiyor :)Erkekler dizi sevmez ki. Mac olsa bak nasil birakiyor telefonu.
Evet yeni evliyim :)yeni evlimisiniz ?
öğrenirsiniz merak etmeyin:))
Benimki maç da sevmiyor :)
Ay benimki de inadına yapıyor olmasın... Bir de hiçbir şey dememeyi deneyeyim.Benim esimde aynisini yapiyor bana cok gicik oluyorum sen izle ben kacirmam merak etme diyorum trip atmaya basliyor bence yapmayin valla cok sinir bozucu insanin inadina telefona bakasi geliyor
Valla bilgisayar oyunu da sevmez, tek ilgisini çeken sosyal medya ve haberler herhalde.Vardir ilgisini ceken bir sey. Bilgisayar oyunlari da olabilir.![]()
Valla bilgisayar oyunu da sevmez, tek ilgisini çeken sosyal medya ve haberler herhalde.
Kendi haline bırakamıyorum ya, gıcık oluyorum ve illa ki bi laf söylüyorum :) Belki zamanla öğrenirim.Biz kadinlar cok duygusaliz istiyoruz ki surekli bizimle ilgilensinler surekli mic mic olalim ama gercek hayat oyle degil, erkeklerin dunyasi oyle degil ve evet bu durumdan bunaliyolar onlari kendi hallerine birakmamiz asil tercihleri.
Mizaclarimiz farkli cok da seyapma yani
Evet yeni evliyim :)
Keşfedemediğim hobileri olabilir. Gezmeyi çok sever de her akşam da gezemeyiz ki :) Ben ona sorayım bari, bugün ne yapalım diye. Herhalde bir tün akşam telefonlarımıza bakalım demezEsini tanimiyor olabilir misin![]()
Ogrenirsin :) ben de yeni evliyken oyleydim isterdim ki dibimden ayrilmasin ama zaman yasananlar kavgalar tavirlar umursamazliklar seni de yavas yavas cekiyo kocadanKendi haline bırakamıyorum ya, gıcık oluyorum ve illa ki bi laf söylüyorum :) Belki zamanla öğrenirim.
İşler gitgide kötüleşiyor demek :)hah sen birde çocuktan sonra bu açtığın konuyu aç oku:))
Tam tersi de varmış :)Su an film izliyoruz ve ben bir yandan burda takiliyorum![]()
İşler gitgide kötüleşiyor demek :)
Tam anlamadım dediğinizi, typo hatası olmuş herhalde.Benimki seninkiler başlamış
Evlene kadar evde nasıl takılır bu biliyor muydun?
Telde seninle ve arkadaşlarıyla takılması YÖK muydu?
İyi senle evlendi, konuşasın tek kişiyle
Sadece sen ve 40 dK dizi
Tam tersi de varmış :)
Belki o da sıkılıyordur, dizi güzel ama bazı bölümleri sıkıcı. Ama söylese kapatırız aslında. Siz de söyleyebilirsiniz, ama yarım kalmadın diyorsanız eşiniz de kızmıyorsa burada takılın ^^filmi sevmedim, nette takilmazsam uyurum, cumartesi gecesini uyuyarak heba etmek istemiyorum, daha sabaha cok var![]()