Telefon satıp tektaş alma

Sakin ol şampiyon ! Madem her kadın “tek taş” ile mutlu oluyor Bırak onu baban alsın !

Sen de “evlat” olarak başarılarınla anneni mutlu et ! “Benceymişmişmiş !
Ya canım benim kıza yanlış yorum yapıyorsunuz çocuk çıldırıyor aferin ablacim annesi için attan inip eşeğe bı evlat ilk defa görüyoruz eli opulecek çocuksun sen annen ne kadar gurur duysa az diyeceksiniz !!!!

Aslinda annesinin gonlunu almak degil de, mutlu etmek istiyor
Annesinin hic tektasi olmamis ve konu sahibi olmasini istiyor.

Bir anneni mutlu etmek icin cicek de ala bilirsiniz ama annenizin parmaginda tektas gormek istiyorsunuz, insaALLAH her sey istediyiniz gibi olur ...

Kıyamam ya annesini mutlu etmek istiyor, niye üstüne gidiyorsunuz?
GüZel düşünmüşsün ama gerçek bir tektaş ucuz değil, sahtesini almak için de telefonunu sattığına değmez, çok zarar edersin.
Bence harçlıklarından biriktirip daha basit bir hediye alabilirsin
Şu an piyasa çok kötü, bir daha o telefonu o fiyatlara asla alamaZsın, hiç bozdurma

Daha sakin yorumlar yapmalısın. Burada kimse sana yardımcı olmak zorunda olmadığı halde kendince tavsiyelerde bulunuyor. Tek taş alma konusuna gelince çalıştığın zaman alırsın suan öğrenci isen gümüş bir yüzük alabilirsin mesela eminim annen onada sevinir sonuçta hediyenin büyüğü küçüğü olmaz. Ayrıca tektas yüzüğü baban alırsa annen sevinir diye dusunuyorum sen alınca annen uzulebilir

aldiginiz telefon sonradan sıkıntı cikarip bozulsa yenisi alincak. esekten de inip yaya mi yuriceksiniz. onu da anne babaniz alcak. heleki su ekonomide yeni telefon masrafi. pasta yapin el orgusu sal kazak bisey yapin daha ekonomik olur, kimseye de zarar veremez.

Benceymiş bide ... miş ya sabır ya kim elinde ki yeni telefonu satıp eski model alır ? Annemle biz zaten konuşuyoruz sadece mutlu olsun istiyorum ki tektaşa her kadın mutlu olur
Yalnız sizde bu üslup olduktan sonra kadına her zaman tektaş nasıl alacaksınız

Pırlanta alma altın al internet üzerinden işin olduğunda purlantada alırsın

Çoğu insan pırlanta ve altın arasında farkı bile bilmiyo taşın boyutuna bakıyolar

Şimdi su var telefonu kim aldı, taksitle mi peşin mi alındı. Eger bunların cevabı ailem aldi ve taksitse annem üzülürdü buna. Mesela kebdi kendi harcliklaeinizdan biriktirerek bisey alabilirsiniz. Siz attan inip eşeğe binme gibi görüp satarsanız yine bjsey bisey olmaz. Telefonu ailenizin aldığını düşünürsek. Bikac ay lara para koyup harcliklardan kaliteli bir canta alabilirsiniz. Benim annem kapali ben genelde kaliteli esarp , canta alıyorum. Ya da daha once beğendiği baska birşey.
Herkesin sevdiği birşey vardir.
Mesela kv deme utu almsitim, ütüsü eskiydi , sonra canta aldim o kadr hoşuna gitmedi bunlar. Sevdiği ve mutlu olduğunu gördüğüm şey penye etek, penye bluzdu bende aynen penye etek, bluz ve yazma aldım. Kadin herkese söyledi sevdiği mutlu olduğu buydu.
Pirlanta yüzük kadınları mutlu eder diyorsunuz ama biseyler satılıp alınırsa bence kimseyi etmez.
Yuzukten ziyade dediginiz sey attan inip eşeğe biniyorum bu gözünde değer kazanır sanıyorsunuz ama kızabilir dikkat edin

Annene de bu tavırları sergiliyorsan daha çook tektaş almak istersin. Ailenizin size aldığı telefonu lütfeder gibi satıp “düşük” modele geçmek kolaydır. Hiçbir anne baba evladını maddi olarak zora sokup affetmek için hediye beklemez. Ne için kırdıysanız özür dileyin o affeder. İleride çalışıp kendi paranızı kazandığınızda alırsınız annenize tektaşlar, hediyeler.
Tabi ben bunu normal aile yapısı içinde olan biri için genelleyerek söyledim.

Benimki hayatta olsa tektas fln değil birlikte vakit geçirmemiz için gezi satın alırdım. ona önce istanbul sonra da Yunanistan adalar turu alıp beraber gitmiştim inanılmaz mutlu olmuştu kadın. ..
Bu arada öğrenim kredimi biriktirip altın yüzük de aldım o kadar etkilenmedi sanki.
Valla neyi sevecekse al kadına sonradan keşke daha fazlasını yapabilseydim diyorsun. ..

sana zaten anan baban almış parasını verip.onu satıcağına harçlığını biriktir, geçici bir işte çalış para biriktir vs ille tek taş alıcaksan (ne alaka hala anlamadım) o parayla al.he bir de burda akıl aldığın insanlara çatma olgun davranmayı bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…