Hayır ama sonuçta benim kimse attan inip eşeğe binmek istemezTelefonu kendin mi çalışıp aldın?
Annem bize harcar onu bende sinir krizi geçiririmBence parayi annenizin hesabina yatirin. Ve sadece kendisi icin harcamasini soyleyin. Kendiside istedigi sekilde degerlendirsin. Babanizinda bu durumdan haberi olmay boylelikle.
Hayır ama sonuçta benim kimse attan inip eşeğe binmek istemez
Ozaman sizde emek harcanan bir hediye dusunun. Cunku parayla satin alacaginiz herseyi sizin icin harcayacak yada saklayacaktir. O yuzden manevi bir hediye dusunun.Annem bize harcar onu bende sinir krizi geçiririm
Ya canım benim kıza yanlış yorum yapıyorsunuz çocuk çıldırıyor aferin ablacim annesi için attan inip eşeğe bı evlat ilk defa görüyoruz eli opulecek çocuksun sen annen ne kadar gurur duysa az diyeceksiniz !!!!Sakin ol şampiyon ! Madem her kadın “tek taş” ile mutlu oluyor Bırak onu baban alsın !
Sen de “evlat” olarak başarılarınla anneni mutlu et ! “Benceymişmişmiş !
Yalnız sizde bu üslup olduktan sonra kadına her zaman tektaş nasıl alacaksınızBenceymiş bide ... miş ya sabır ya kim elinde ki yeni telefonu satıp eski model alır ? Annemle biz zaten konuşuyoruz sadece mutlu olsun istiyorum ki tektaşa her kadın mutlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?