- 23 Nisan 2018
- 332
- 280
- 53
Anneniz böyle seylere cok deger veriyorsa bilemem ama bence hic gerek yok. Ben olsam hic memnun olmazdim . tel satip tektas almak ne alaka. Illa bir hediye isee gonul almak icin cicek alir boynuna sarilirdim.Ya affetmeye affetti gayet gülüşüp konuşuyoruz ama yüzü gülsün çok sevinsin istiyorum
Benceymiş bide ... miş ya sabır ya kim elinde ki yeni telefonu satıp eski model alır ? Annemle biz zaten konuşuyoruz sadece mutlu olsun istiyorum ki tektaşa her kadın mutlu olur
o telefonu alabilen ailen zaten kendine tektaş ta almıştır diyorumannemi üzdüm ben istemeden biraz ve öğrenciyim para kazanmıyorum yani telefonum ıphone 8 plus acaba satıp 6s alıp geriye kalan 3 binle anneme tektaş mı alsam babam laf eder mi bilmiyorum bide 8 plus u 4 bin 400 e satarım diye düşünüyorum 5 ay önce aldım sizce o kadar eder mi
Hayır ama sonuçta benim kimse attan inip eşeğe binmek istemez
ikisi de aynı marka satacağın da alacağın da .ha bu arada benim telefon eşek oluyor atı alamadım pahalı diyeHayır ama sonuçta benim kimse attan inip eşeğe binmek istemez
ciddi ciddi alacaksınız yani8plusı ne kadara aldın ve ne kadara satmayı düşünüyorsun çizik şu bu var mı telefonda
Herkes yolunu buluyorciddi ciddi alacaksınız yani
Onuda baban düşünsünTektaşı hiç olmadı
ben de mi talip olsam eşekten kurtulup ata terfi ederim hem prestijim artar puhahaaaHerkes yolunu buluyor
hayır mesela ben hıc hoslanmamBenceymiş bide ... miş ya sabır ya kim elinde ki yeni telefonu satıp eski model alır ? Annemle biz zaten konuşuyoruz sadece mutlu olsun istiyorum ki tektaşa her kadın mutlu olur
Ben benim eşeği 4 ay önce aldım, vuruyorum kırbacı vuruyorum kırbacıben de mi talip olsam eşekten kurtulup ata terfi ederim hem prestijim artar puhahaaa
sen konuyu millete atar gider yapmak için acmissin. Madem bildigini okuyacaksın git al bizene onane bunane yani.Ya Allah aşkına kimlere neyi soruyorum
eşeği zor aldım nakit At artık başka yıllara ben de 4 5 ay önce almıştımBen benim eşeği 4 ay önce aldım, vuruyorum kırbacı vuruyorum kırbacı
Ama at olsaydı iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?