kızlar merhaba
gerçekten yardımınıza ihtiyacım var..
eşimle 4 yıldır evliyiz birde oğlumuz var
sorun şu ki eşimin telefonu yaklaşık bir yıldır şifreli ve ben onu açamıyorum, yani bırakın açmayı telefonuna dokunamıyorum bile saklıyor birşekilde.
ve evde telefonu uçak modunda hep kapalı.
yani şimdi sorcaksınız bunun için kavga etmiyormusunuz diye
tabiki ediyorum yapmadığım kalmıyor ama sonuç değişmiyor, kullanmicam telefon diyor tabi beni anlık kandırıyor sonra yine herşey aynı
ya ben bu durumun üstesinden gelemiyorum ne yazıkki
lütfen bana bir yol gösterin bununla nasıl başaçıkabilirim
birde şöyle birşey var ben bu yüzden onunla kavga edip annemlerin yanına gittim bir hafta kaldım beni ikna etmek için telefon kullanmicam dedi ama yine aynı. ben o telefonla ne haltlar karıştırdığını bilmiyorum. e tekrar terketsem yine aynı şeyler olacak sıkıştım kaldım.
bu telefon şifresini onun haberi olmadan nasıl kırabilirim acaba, baksam ne haltlar yiyo
yani bi haltlar yiyorki saklıyor ama benim kanıtlamam lazım k
gerçekten yardımınıza ihtiyacım var..
eşimle 4 yıldır evliyiz birde oğlumuz var
sorun şu ki eşimin telefonu yaklaşık bir yıldır şifreli ve ben onu açamıyorum, yani bırakın açmayı telefonuna dokunamıyorum bile saklıyor birşekilde.
ve evde telefonu uçak modunda hep kapalı.
yani şimdi sorcaksınız bunun için kavga etmiyormusunuz diye
tabiki ediyorum yapmadığım kalmıyor ama sonuç değişmiyor, kullanmicam telefon diyor tabi beni anlık kandırıyor sonra yine herşey aynı
ya ben bu durumun üstesinden gelemiyorum ne yazıkki
lütfen bana bir yol gösterin bununla nasıl başaçıkabilirim
birde şöyle birşey var ben bu yüzden onunla kavga edip annemlerin yanına gittim bir hafta kaldım beni ikna etmek için telefon kullanmicam dedi ama yine aynı. ben o telefonla ne haltlar karıştırdığını bilmiyorum. e tekrar terketsem yine aynı şeyler olacak sıkıştım kaldım.
bu telefon şifresini onun haberi olmadan nasıl kırabilirim acaba, baksam ne haltlar yiyo
yani bi haltlar yiyorki saklıyor ama benim kanıtlamam lazım k