telefon şifresi hakkında

Neden söz telefon kullanmayacağım diyor.
Kullansın hepimiz kullanıyoruz. Eşinden saklamasın.
Üstelik bunu güven problemi gibi gösterip üste çıkmaya çalışmasın.
Madem öyle her istediğinizde versin utandırsın sizi.
Taaa çamaşırların içine telefon saklamakta ne
iyi bu şüpheyle bir yıl yaşamışsınız.
Sizde tepkilerinizi büyütün, içten içe yiyecek bu şüphe sizi

kızlar merhaba
gerçekten yardımınıza ihtiyacım var..
eşimle 4 yıldır evliyiz birde oğlumuz var
sorun şu ki eşimin telefonu yaklaşık bir yıldır şifreli ve ben onu açamıyorum, yani bırakın açmayı telefonuna dokunamıyorum bile saklıyor birşekilde.
ve evde telefonu uçak modunda hep kapalı.
yani şimdi sorcaksınız bunun için kavga etmiyormusunuz diye
tabiki ediyorum yapmadığım kalmıyor ama sonuç değişmiyor, kullanmicam telefon diyor tabi beni anlık kandırıyor sonra yine herşey aynı
ya ben bu durumun üstesinden gelemiyorum ne yazıkki
lütfen bana bir yol gösterin bununla nasıl başaçıkabilirim
birde şöyle birşey var ben bu yüzden onunla kavga edip annemlerin yanına gittim bir hafta kaldım beni ikna etmek için telefon kullanmicam dedi ama yine aynı. ben o telefonla ne haltlar karıştırdığını bilmiyorum. e tekrar terketsem yine aynı şeyler olacak sıkıştım kaldım.
bu telefon şifresini onun haberi olmadan nasıl kırabilirim acaba, baksam ne haltlar yiyo
yani bi haltlar yiyorki saklıyor ama benim kanıtlamam lazım k
Neden şifreyi gerek duyuyor ki gizlryeceği bi şey mi var benim eşim sadece biz nişanlıyken şifre koymuştu o da aileden biri çok özel mesajlarımzı okumasın diyeydi:KK52:

kızlar birde şöyle yapsam acaba olurmu
avea bayisine gitsem eşimin nufus cüzdanıyla onun adına
desem ki bundan sonra görüşme detayları faturayla beraber maile gelsin
kendi mailimi veririm acaba böyle birşey mümkünmü bilen varmı

onun telefondan müşteri hizmetlerini ara
o hattan aradığın için işlem yapabilirsin
diyeceksin ki bu hat eşimin üstüne ama ben kullanıyorum
faturalarımız gelmiyor
mail adrsine gelsin istiyoruz mail adresim xxxxx

ama teli açık yakalaman lazım işte

ya da bu kadar uğraşmaya değmez ben olsam o telefonun kilidini gözümün önünde açıp telefonu bana verene kadar üstüne giderdim

nasıl sözünü geçiremiyosun anlamadım. 1 sene beklenir mi ya

Son düzenleme:
uçak moduna alıp çamaşarının arasına saklayacak kadar bir durumdan bahsediyorsunuz birşey olmamış olması imkansız biri verya birileriyle görüşüyor üzgünüm

Acaba telinde p*rn* mu varda saklıyor aldatsa sadece telde aldatmaz illa başka bir açık verir kadınla görüşür eve geç gelir falan takip edin nerelere gidiyor haberiniz olsun arabası varsa yaptıgı km sayısına bakın nereye gittin diye sorun çıkar ortaya.

hatta ilk önce kendim gidim baktım olmadı başka bayiye bi erkek tanıdığımı gönderim belki nufus cüzdanındaki resme bakmadan yaparlar

Yapmazlar oyle canim bence. Hem ogrense bi de baska bi erkeğe beni rezil ettin diye kavga da cikar. Bul telefonunu al git telefoncuda şifresini kirdir daha mantikli. Tabi yap diye söylemiyorum ilkinden daha iyi demek istedim. Ben olsam actirirdim o teli kavga da etsem. Gerci seninki kavgayla da acmamis ama.

Eşinin hatti avea mi canim ?ona gore bisey soyleyecegim

Esinin kimlerle konuştuğunu görmek istiyorsan tabi.

Esinin sim kartini alabilirsen (sonradan sorun olmayacak sekilde kivirabileceksen ve de sim karti da sifreli degilse tabi ki ) kendi telefonuna tak.

İnternetten avea online işlemleri ac. Esinin telefon numarasini yaz. Altinda da sifre isteyecek. Arama kismina *952# yaz ve cikan kodu online islemlere yaz. (Bu kodu sonradan esinin sim kartini almadan da kullanabilirsin ama esine mesaj gider ya da online islemlerden çıkış yapmazsan acik kalirsa msj gitmez).

Fatura islemlerinde kullanim hareketleri var onu tikla. Bir kac aylik fatura bilgileri var orda. ( yeterli gelmezse esinin oraya yazdıgi e mail adresini değiştirip kendi mailine detayli fatura da yollayabilirsin istersen. Sonradan yine esinin mail adresini yazarsin faturalari aldiktan sonra.)

Aveadan msj geliyor online islemlere girildi diye onu silmeyi unutma. Bu arada simde kayitli numaralar ve ya mesajlar varsa onlari da görmüş olursun.

Sim kartinizi yeni bir telefonda kullaniyorsunuz diye mesaj gelirse onu da sil. Ama esinin teline geri taktignda o mesaj ona da gelir ve anlar. Mesaj gelmese de pin kodu girmesi gerekince anlar. Pin kodsuz giriliyorsa bu konuda sorun olmaz ama dedigim gibi yeni bir telefonda kullanıyorsunuz mesaji gelir.

Yani bu yolla fatura detaylarini alman cok kolay ama esinin anlama ihtimali de cok yuksek. Son ihtimal olarak da yapabilirsin bunu artik anlasa da sorun etmeyecegim diyorsan. bi de kavga falan cikarirsa bu yüzden.

Tabi adam baskasiyla konusmuyorsa fatura detayindan bisey çıkmaz. Ya da whatsapptan yazisiyorsa.

Belki de telefonuna yukledigi cinsel içerikli videolar ya da acik sacik resimler vardir bunun için gizliyordur.

Hatlar karisti galiba ya.
Konu sahibi ´elizaan´ ama yazan´ kurbagaprensvehayaller´

Amma moda oldu bu soylemde; sen bana guvenmiyormusun?. Ne adamlar var yahu...

Sevgili konu sahibi telefonun şifresini diyelim ki kırdın. İçindekileri görmeye gücün var mı?

Büyük ihtimal aldatma sözkonusu ama görmek istiyorsunuz.Çoğu kadın böyle ister zaten.Emin olmanız lazım.Anlayabiliyorum.
Şifre olaylarından anlamam ki zaten siz daha telefona bile dokunamıyorsunuz.O halde 3. bir insanı konuya dahil etmeniz lazım.Ya kiralık tanımadık birini bulacaksın yada tanıdığın ama bu durumunuzdan haberdar olacak güvendiğin birini tercih edeceksin.Hangisini yapmak istersin ona göre fikir vercem.Bir de eşinizin iş yerindeki ortamı nasıl?Tel ini masasında bırakır mı?Eğer tel i almak yada çalmak için müsaitse , Belki 3. Şahsa gerek kalmaz.

Back
X