- 5 Mart 2017
- 198
- 203
- 23
- 32
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.961
Arkadaşlar merhaba. Bakırköy dejavu cafeden ayrılan edi var dün ona telefonda fal baktırdım ilk etapta söyledikleri epey tuttu gibi gelecekle ilgili de epey şeyler söyledi acaba baktıran var mı? Dedikleri tutuyor mu? Çünkü geçmiş ve şimdiki zamanda gayet başarılı. Umarım çıkan vardır ya çok güzel şeyler söyledi
Telefonda baktı yarım saat civarı sürğyor.. su kahve tarot değişiyor. Ben su baktırdm o 70 80 filandı ama kahve 50 dedi. Şimdiki zamanı iyi bildi ya ondan merak ettim gelecek tutuyor mu bilen var mı diye?Kaca baktı? Ne kadar sürdü?
Kimi istersen merak edersen adını fotosunu atıyorsun filan... hem etkilendim hem de kafam karıstı yani tutuyor mu diye meraktayım.Kaca baktı? Ne kadar sürdü?
Kimi istersen merak edersen adını fotosunu atıyorsun filan... hem etkilendim hem de kafam karıstı yani tutuyor mu diye meraktayım.
Kaça bakıyorKimi istersen merak edersen adını fotosunu atıyorsun filan... hem etkilendim hem de kafam karıstı yani tutuyor mu diye meraktayım.
nsaıl mesaj atılıyor bilmiyorum ki. siz bana yazın be atarım :) ayrıca instada medyum edi yazınca da sayfası var. siz bana msj atın be atayım size.Numarasini özelden alabilirmiyim
Telefonda baktı yarım saat civarı sürğyor.. su kahve tarot değişiyor. Ben su baktırdm o 70 80 filandı ama kahve 50 dedi. Şimdiki zamanı iyi bildi ya ondan merak ettim gelecek tutuyor mu bilen var mı diye? hatta instagramda sayfası medyum edi belki öyle bilip baktıranlar olmuştur.Kaça bakıyor
VarsaSenin yorumlarına güvenirim bilirsin çok numara almışlığımda var senden şu zeyneple neslihan kimdir ne falı bakar ne kadara bakar biraz detay istesem?
Bana daVarsa
Neslihan'ın numarasını babada gonderirmisiniz
Şimdiden tesekkur ederim
merhaba siteye yeni üye oldum da EYLEM in telefonunu alabilir miyim??Evet aynen
telefonda bildiğiniz falcı var mı iyi bakan biriKızlar yiğit gelecekte çıkmıyor ya boşuna para vermeyin :) inanılmaz pembeci bir tarzı var geri dönecek hersey güzel olacak v.s gibi sonunu genelde olumluya bağlıyor ve cok genel herkese uyacak bi fal bakıyor yani kesinlikle denenmesi gereken biri falan değil. Bana da söylediği hicbirsey çıkmadı mesela aylar önce baktirmistim.
Ama Burak'i denemedim bilemiyorum.
bende istiyorum bana da atabilir misinizY
Yiğit ve burak'ın numarasını atar mısın :)
merhaba, yiğit beyin numarasını bana da verebilir misiniz? sırf bunun için üye oldum resmen :)yigite bende her firsata baktiririm.. yakin gelecekte iyidir :)
merhaba yiğit beyin telefonunu alabilir miyim acaba :)yigite bende her firsata baktiririm.. yakin gelecekte iyidir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?