Telefonda Fal Bakanlar

Kaca baktı? Ne kadar sürdü?

Telefonda baktı yarım saat civarı sürğyor.. su kahve tarot değişiyor. Ben su baktırdm o 70 80 filandı ama kahve 50 dedi. Şimdiki zamanı iyi bildi ya ondan merak ettim gelecek tutuyor mu bilen var mı diye? hatta instagramda sayfası medyum edi belki öyle bilip baktıranlar olmuştur.

Merhaba hanımlar, çok büyük bir derdim var 2 yıldır kimseye açamadım psikolojimi bozuyor ve yıldızname ile gelecek önerisi almak istiyorum. İyi ya da kötü birşeyler duymaya ihtiyacım var. Mehmet bey önerilmiş ama ulaşamadım telefon numarasına. Telefondan yıldızname bakan ve tutarlı analiz yapan birini biliyorsanız lütfen bana mesaj atarak öneride bulunun. Sevgiyle kalın.

İstanbul forumdan bir üyenin tavsiyesine istinaden , Telefonla fal bakan Sibel'e (numarası 0553 156...9) baktırdım. Doğruysa Ankaradaymış ve bir ara fal sitesinde çalışmış. Son derece kötü. Tamamen genel ifadeler. Gelecekten vazgeçtim, şu an veya geçmiş konusunda bile en ufak birşey tutturamadı. Hiçbir şey gördüğü filan yok. Sezgi, enerji filan gibi şeyler kadında asla yok. Sürekli ve ısrarla soru sorup cevaplamanızı istiyor ki aklı sıra buna göre bakmaya devam edecek. Haa bir de nasihat vermeye kalkıyor. Bu nasihatler bile herkese söylenebilecek nasihatler; kafaya takmayın, güvensizlik yapmayın, vs vs gibi. Konuşması böyle başlayınca devamını dinlemek istemediğimi ve ödediğim 100 liranın iadesini istedim. Gönderemeyeceğini ve Kadınlar Kulübü foruma istediğimi yazabileceğimi söyledi. Dünya kadar fal baktırmış birisi olarak bu kadar reziline rastlamamıştım. Sibel, kesinlikle uzak durulması gereken bir istismarcı.

telefonda bildiğiniz falcı var mı iyi bakan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…