Telefonda Fal Bakanlar

ümranı daha önce burada ben önermiştim ilk falı müthişti hakikaten çünkü.. ama buradan kişiler aramaya başladıktan sonra deyim yerinde ise şımardı hem fiyat artırdı hem de falda sallamaya başladı o yüzden karar sizin ben sadece bu kadar diyeyim...

Neden böyle değişirler ki ben vazgeçiyim o zaman ümrandan.

sen bilirsin tabii dediğim gibi ilk iyiydi ve uygundu tavsiye sonrası müşteri artınca bizi ..... yerine koymaya başladı herşey güzel olacaktan başka bir şey demedi ve fiyatı 2-3 e katladı karar senin
gökçe konusunda da ben baktırmadım ama gökçe konusu burada ve forumdaki diğer muhtelif şehirdeki falcılar sayfalarında belli kişiler tarafından tavsiye oluyor reklam amaçlı ama reklam da olsa belki de hakıkaten başarılıdır baktırmadığım için suçlayamam

arkadaslar tekrardan merhaba,
galiba yanlış anlaşıldım ben gökçe hanım konusunda. ben cok eski üyeyim ve reklamla fln işim gerçekten olmaz. mesela burak'a da cok baktırdım, ilk falları zamanında cıkardı ama sonraları cıkmamaya baslamıştı belki de cok baktırmamak lazım. ama gökçenin baktıgı fal uzun vadede gerçekleşmiş ben o bayana baktıralı 2 sene olacak neredeyse ve 2 senedir de ne ararım ne sorarım sadece gecen baktıgı falın cıktıgını farkettim ve doğal olarak hala bilen var mı diye sormak istedim hepsi bu.
mercan sayhan, elmira, burak da digerleri. ama o kadar paraya degerler mi, tercih sizin, ben baktırmam sahsen. bu didem hanım kimdir peki?

Ben antalyada 2 sene once falan sarısın bir bayana yüz yüze baktırmıştım adı gökçe gibi kalmış aklımda ama emin olamıyorum aynı kişiden mi bahsediyoruz malesef falı çıkmadı bana siz gökçe hanımı bulabildiniz mi ?
Burağın falları önceden çıkıyor muydu peki ?

ben telefonda baktırdıgım için inann sarısın mı bilmem bayanı. sadece konusması fln cok soğuk, hani sıcakkanlı birisi degildi öyle hatırlıyorum. burak da iyiydi, ama hani falı uzun sürmez onun. bir iki bişe söyler, önceden dedkleri cıkardı hatta zamanına kadar. ama çok sonra bnm için çok öneli bir konuda dedigi şeyin tam tersi cıktı. o yuzden bilir, kesin cıkar diyemicem.

Anladım canım tesekkur ederim benim denediğim kişi daha sıcak kanlıydı aynı değil sanırım.

siz belki bana cok inanamıyorsunuz ama gülsüm hakikaten iyi en azından gördüğünün haricinde hikaye anlatmıyor
çok ayrıntıya girmiyor ama söylediği şeyler net çıkıyor tek sorun anlatmaya çalıştığını anlamakta... onun için de ben tekrara tekrar sorular sorup tam anlama yöntemini geliştirdim

Burak bende de hikaye çıktı. Anlamadım hiçbirşey bilmiyor bu çocuğu nasıl göğe çıkardılar

Aynen bende de öyle burak fos şöyle ki aradım şu saatte ara dedi neyse alakasız şeyler söyledi bilemeyince ben sana bakmam enerjimiz tutumuyo dedi böyle şey mi olur yani burak baştan aşagı fosss

Bakamam enerjimiz tutmadi demesi bence cok iyi bisey. ama para da almicak o zaman

Üzgünüm ama sana katılmıyorum bilemediğinden ötürü enerjimiz tutmuyo diyo o paravanı fal işi enerji meselesi de değil bana göre uyduruk olanlar hariç istinasız hepsi 3 harflilerle bakıolar ondan geçmiş ve anı bilip geleceği bilemiolar fos cıkıyoo

Keşke hisleriyle bakan bakabilen birileri olsa da baktırsak hissiyat önemli

Aslinda demek istedigim; bazisi var ki iki kardessin diyo yok diyorum (ki kimse kardes sayisini ogrenmek icin gitmiyo fala) ama burada 2 cikiyo diye israr ediyo, senin adam esmer yagiz delikanli diyo yok abla ne esmeri gorsen ingiliz dersin o derece sarisin diyorsun allah allah emin misin kumraldir o diyo, yani tutturamiyo ve sallamaya devam ediyo :) yok bilemiyorum parani da almayim demeli o noktada bence. O nedenle burak in bakamicam demesi mantikli geldi para almamak kaydiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…