Telefonda Fal Bakanlar

Kizlar selamlar. Didemi denesenize.
Nokta atislari harbi var. Telefonunu isteyen mesaj atabilir bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Didem'e dün ben yine baktırdım enerjim tutuyor o kızla benim ..
Pek fenaydım dün baktırma nedenime kadar bildi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Didem'e dün ben yine baktırdım enerjim tutuyor o kızla benim ..
Pek fenaydım dün baktırma nedenime kadar bildi :)
Ne cok konustuk Didemi dimi :)
Valla bana 2. Katta calisiyosun dedi ben orada koptum :)
Cok iyi kadin ya bence. Gercekten icten. Ne biliim bende insanlari cok tanimam şak diye ama oyle gecirdim. :) herkes baktirsa ya bi de yorum yazsa

Cok iyi kadin ya bence. Gercekten icten. Ne biliim bende insanlari cok tanimam şak diye ama oyle gecirdim. :) herkes baktirsa ya bi de yorum yazsa
Olumsuza olumsuz diyor ya didem pembe tablo çizmiyor

Ben dün bir foto gördüm 2 gündür uyku uyuyamıyorum sinirden üzüntüden bana dedi sen birşey görmüşsün içinde demişsin hah tamam şu an bitmiş senin için evet dedim kendine yalan söylemeyi bırak bitmemiş dedi

Durum senin zannettiğin gibi değil dedi

Ca
CanIm yaa. Umarim her sey istedigimiz gibi olur ve bi daha buralarda telefonda fal bakiyomus yok sunu diyomus gibi seyleri takip etmeyiz

Bi bana mı tutmadı Didem anlamadım ki :) üstelik iddialı olup da tutturamadığı şeyi söyledim tekrar bi bakayım gidişata dedi ama dönüş yapacak daha ohooo haftalar geçti hala bekliyorum :)

Bi bana mı tutmadı Didem anlamadım ki :) üstelik iddialı olup da tutturamadığı şeyi söyledim tekrar bi bakayım gidişata dedi ama dönüş yapacak daha ohooo haftalar geçti hala bekliyorum :)

Yaz tekrar canım gelgitli o :)
Ulaşmak zor cidden

ya kızlar benim aklımı tahminlerimi değilde sorduğum kişinin düşüncelerini ve yaşananları bana anlatıcak birine ihtiyacım var sanki arkamdan bişeyler dönüyo ve ben çözemiyorum kim var böyle baktırabileceğim ???

Benim baktırdıklarım Burak,Yiğit,Kurtuluş ve didem

Hepsi iyiydi ama en çok beni bilen
1)Didem
2)Kurtuluş
3)yiğit derim

kızlar telfonda baktırıp memnun kaldıklarınızın numarasını yazar mısınz. ve ödeme nasıl yapılıyor

İstanbulda didem
ankarada zehra
bu ikisi favorim
ikisi de çok çok iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…