- 20 Mayıs 2014
- 161
- 127
- 23
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Aslinda demek istedigim; bazisi var ki iki kardessin diyo yok diyorum (ki kimse kardes sayisini ogrenmek icin gitmiyo fala) ama burada 2 cikiyo diye israr ediyo, senin adam esmer yagiz delikanli diyo yok abla ne esmeri gorsen ingiliz dersin o derece sarisin diyorsun allah allah emin misin kumraldir o diyo, yani tutturamiyo ve sallamaya devam ediyo :) yok bilemiyorum parani da almayim demeli o noktada bence. O nedenle burak in bakamicam demesi mantikli geldi para almamak kaydiyla[/
Bilemedim bakamıcam demesi güZel tabiki bu kişinin ahlaklı oldugunun göstergesidir
Ne cok konustuk Didemi dimi :)Didem'e dün ben yine baktırdım enerjim tutuyor o kızla benim ..
Pek fenaydım dün baktırma nedenime kadar bildi :)
Olumsuza olumsuz diyor ya didem pembe tablo çizmiyorNe cok konustuk Didemi dimi :)
Valla bana 2. Katta calisiyosun dedi ben orada koptum :)
Cok iyi kadin ya bence. Gercekten icten. Ne biliim bende insanlari cok tanimam şak diye ama oyle gecirdim. :) herkes baktirsa ya bi de yorum yazsa
CanIm yaa. Umarim her sey istedigimiz gibi olur ve bi daha buralarda telefonda fal bakiyomus yok sunu diyomus gibi seyleri takip etmeyizOlumsuza olumsuz diyor ya didem pembe tablo çizmiyor
Ben dün bir foto gördüm 2 gündür uyku uyuyamıyorum sinirden üzüntüden bana dedi sen birşey görmüşsün içinde demişsin hah tamam şu an bitmiş senin için evet dedim kendine yalan söylemeyi bırak bitmemiş dedi
Durum senin zannettiğin gibi değil dedi
Aynen bana da fenalık geldi artık inan ki :)Ca
CanIm yaa. Umarim her sey istedigimiz gibi olur ve bi daha buralarda telefonda fal bakiyomus yok sunu diyomus gibi seyleri takip etmeyiz
Bi bana mı tutmadı Didem anlamadım ki :) üstelik iddialı olup da tutturamadığı şeyi söyledim tekrar bi bakayım gidişata dedi ama dönüş yapacak daha ohooo haftalar geçti hala bekliyorum :)
ücretsiz telde fal bakan varmı?? cok ihtiycm varYaz tekrar canım gelgitli o :)
Ulaşmak zor cidden
ne saçma soruu bu yaa babasının hayrınaa bakann olurmuuücretsiz telde fal bakan varmı?? cok ihtiycm var
ya kızlar benim aklımı tahminlerimi değilde sorduğum kişinin düşüncelerini ve yaşananları bana anlatıcak birine ihtiyacım var sanki arkamdan bişeyler dönüyo ve ben çözemiyorum kim var böyle baktırabileceğim ???
Ayyy tutmadi miiiiBi bana mı tutmadı Didem anlamadım ki :) üstelik iddialı olup da tutturamadığı şeyi söyledim tekrar bi bakayım gidişata dedi ama dönüş yapacak daha ohooo haftalar geçti hala bekliyorum :)
Ne cok konustuk Didemi dimi :)
Valla bana 2. Katta calisiyosun dedi ben orada koptum :)
Cok iyi kadin ya bence. Gercekten icten. Ne biliim bende insanlari cok tanimam şak diye ama oyle gecirdim. :) herkes baktirsa ya bi de yorum yazsa
Zehra nasıl telefon da bakıyor mu ?İstanbulda didem
ankarada zehra
bu ikisi favorim
ikisi de çok çok iyi bence
Didemin soyledikleri cikti mi sende?İstanbulda didem
ankarada zehra
bu ikisi favorim
ikisi de çok çok iyi bence
Iyi ben baktırmayayım o zaman Zehra'ya :) boşuna para vermeyeyim :)Didemin soyledikleri cikti mi sende?
Zehraya baktirdim ben. Dedikleri cikarsa ne ala. Ama didem kadar etkilemedi beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?