Telefonda Fal Bakanlar

Merhaba arkadaşlar
Bende didem e bastırma istiyorum nasil bakıyor ödemeyi nereye yapıyoruz ayrıca tlf tarot mu bakıyor yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar
Bende didem e bastırma istiyorum nasil bakıyor ödemeyi nereye yapıyoruz ayrıca tlf tarot mu bakıyor yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba. Karalama bakiyormus. Ilk once bakiuot daha sonra parayi aliyor. Hesap no.su veriyo. Ben etkilenmistim. Baktirirsan yazar misin yorumunu. Mesajla gonderiyorum no.sunu sana.

ben yiğit'e bi ara hafif bok atmıştım ama daha iyisi çıkana kadar telefonda bakanların en iyisi o=D

desbellla, post: 40950680, member: 634231"]Merhaba. Karalama bakiyormus. Ilk once bakiuot daha sonra parayi aliyor. Hesap no.su veriyo. Ben etkilenmistim. Baktirirsan yazar misin yorumunu. Mesajla gonderiyorum no.sunu sana.[/QUOTE]
Numarayi aldım en kısazamanda deniyecegim yyazarımsize karalama ne ki iilk defa duydum ücreti ne kadar

desbellla, post: 40950680, member: 634231"]Merhaba. Karalama bakiyormus. Ilk once bakiuot daha sonra parayi aliyor. Hesap no.su veriyo. Ben etkilenmistim. Baktirirsan yazar misin yorumunu. Mesajla gonderiyorum no.sunu sana.
Numarayi aldım en kısazamanda deniyecegim yyazarımsize karalama ne ki iilk defa duydum ücreti ne kadar[/QUOTE]
Valla bende ilk defa duymustum. 50 tl ye bakiyor.

Evet Zehra ablaya da baktırdım .

Ya evet bildi mi bildi ama Didem gibi değildi
Cok surdu mu bakimi?
Bi iki nokta atisi vardi evet. Bi daha arar misin dersen , aramam. Etkilemedi beni cunku. Muallakta seyler soyledi. Evet mi hayir mi sende bilmiyosun ki ona soyleyesin mesela. Sen bul sen bil yani. Ama didem oyle mi :) ehe ehe :)
Yigit te iyiydi ya. Biri yazmis en iyisi diye ama. Iyidir o da iyi. Burak tirt. Gulsum dedikleri tirt. Bi de benim yine bi arkadastan buldugum makbule var. O da guzel. O da telde bakiyo ama 150 tl. Insan zorda kalinca veriyo valla bana ne ehehe :)

bana burak da iyiydi diye hatırlıyorum ben ama
yani dediği de çıktı, biraz zaman kaymasıyla da olsa
yani ben zaten tek bi konuya odaklı baktırmıştım, diğer dediklerini hatırlamıyorum bile
yani sanki fena değil hisleri ama ben de bi daha arar mıyım bilemiyorum=D

şu didemi biraz daha anlatın, baktırmak istiyorum da biraz daha bişiler duymam lazım hakkında=D

yani sen sormadan, detay vermeden olanı biteni biliyo mu mesela?
bide gelecek için dediklerinden çıkan oldu mu?

Evet veriyor dedikleride çıkıyor ben yaşadım inşallah birşey var onuda yaşarım çok istediğim

Aynen sana katılıyorum canım benim
Bana isim falan vermedi tarihte aman aman etkilemedi bildi mi bildi owww demedim şahsen
Bir daha baktırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…