- 29 Ekim 2014
- 566
- 458
- 53
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Ooh sende hemen hazira konuyon yeaaa :)Iyi ben baktırmayayım o zaman Zehra'ya :) boşuna para vermeyeyim :)
Kuscam fal baktırmaktan artık :))))Ooh sende hemen hazira konuyon yeaaa :)
İkisinin de dediği çıkmıştı bendeDidemin soyledikleri cikti mi sende?
Zehraya baktirdim ben. Dedikleri cikarsa ne ala. Ama didem kadar etkilemedi beni..
Bak baktırıcam bugün yorumumu yazarım :)))Ooh sende hemen hazira konuyon yeaaa :)
Zehraya mi?Bak baktırıcam bugün yorumumu yazarım :)))
Evet canımZehraya mi?
Hadi bakalim. Haber ver mutlaka. :)Evet canım
Merhaba. Karalama bakiyormus. Ilk once bakiuot daha sonra parayi aliyor. Hesap no.su veriyo. Ben etkilenmistim. Baktirirsan yazar misin yorumunu. Mesajla gonderiyorum no.sunu sana.Merhaba arkadaşlar
Bende didem e bastırma istiyorum nasil bakıyor ödemeyi nereye yapıyoruz ayrıca tlf tarot mu bakıyor yardımcı olursanız çok sevinirim
Numarayi aldım en kısazamanda deniyecegim yyazarımsize karalama ne ki iilk defa duydum ücreti ne kadar[/QUOTE]desbellla, post: 40950680, member: 634231"]Merhaba. Karalama bakiyormus. Ilk once bakiuot daha sonra parayi aliyor. Hesap no.su veriyo. Ben etkilenmistim. Baktirirsan yazar misin yorumunu. Mesajla gonderiyorum no.sunu sana.
Evet Zehra ablaya da baktırdım .Hadi bakalim. Haber ver mutlaka. :)
Evet Zehra ablaya da baktırdım .
Ya evet bildi mi bildi ama Didem gibi değildi
ya bu didem nasıl sayın symgee35 ya, biraz daha anlatsana=D
yani sen sormadan, detay vermeden olanı biteni biliyo mu mesela?Canım benim görüyorsun bir sürü. Insana baktırıp ta elektriğim Tutan içimi dışımı döken bir falcı :)
Cok surdu mu bakimi?Evet Zehra ablaya da baktırdım .
Ya evet bildi mi bildi ama Didem gibi değildi
Cok surdu mu bakimi?
Bi iki nokta atisi vardi evet. Bi daha arar misin dersen , aramam. Etkilemedi beni cunku. Muallakta seyler soyledi. Evet mi hayir mi sende bilmiyosun ki ona soyleyesin mesela. Sen bul sen bil yani. Ama didem oyle mi :) ehe ehe :)
Yigit te iyiydi ya. Biri yazmis en iyisi diye ama. Iyidir o da iyi. Burak tirt. Gulsum dedikleri tirt. Bi de benim yine bi arkadastan buldugum makbule var. O da guzel. O da telde bakiyo ama 150 tl. Insan zorda kalinca veriyo valla bana ne ehehe :)
yani sen sormadan, detay vermeden olanı biteni biliyo mu mesela?
bide gelecek için dediklerinden çıkan oldu mu?
Cok surdu mu bakimi?
Bi iki nokta atisi vardi evet. Bi daha arar misin dersen , aramam. Etkilemedi beni cunku. Muallakta seyler soyledi. Evet mi hayir mi sende bilmiyosun ki ona soyleyesin mesela. Sen bul sen bil yani. Ama didem oyle mi :) ehe ehe :)
Yigit te iyiydi ya. Biri yazmis en iyisi diye ama. Iyidir o da iyi. Burak tirt. Gulsum dedikleri tirt. Bi de benim yine bi arkadastan buldugum makbule var. O da guzel. O da telde bakiyo ama 150 tl. Insan zorda kalinca veriyo valla bana ne ehehe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?