- 5 Nisan 2015
- 596
- 488
- 53
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Ben 2 hafta önce baktırdım beğendim canımDideme bakim yaptiran var mi? Oneriyor musunuz?
Yaa cidden miBen 2 hafta önce baktırdım beğendim canım
Ya çok zor ulaşıyorsun orası ayrıYaa cidden mihic cevap vermiyo aramiyo diyolar ama. Kimle karsilastirsan iyidir mesela. Ya da ne biliim bildigi ciktigi bisey var mi?
Deniz hanım kim ?Deniz yeni bir ilişkiye başlayacağımı ve kişinin ismini bildi . araba alacağımı ve zararlı çıkacağımı bildi
yiğit ise Ruh halinden bahsediyor.bunalımlı günler yaşadım ve atlattım buna dair konuştu .
Deneyecegim :)Ya çok zor ulaşıyorsun orası ayrı
Yiğit Burak kurtuluş hepsine baktırdım
Hayatımı döktü en çok etkileyen falcıdır benim için .
Deneyecegim :)
Yaa telefonda mi bakiyo? Kaca bakiyi? Neye bakiyo? Gelecege yonelik dedigi seyler cikiyi yani oyle mi? Kimle kiyaslarsan iyi dersin? Heyecanlandim napiimBence burada daha önce de bahsettiğim Gülsüm ü bir deneyin bence Muğla'da çok temiz kalpli bit kadin her baktirmamin ardindan gerceklesmesine sahit olup memnun kaldim
Daha aramadimInsallah iyi gelir sana :)
Aklımda o bende. Baktırıcam inşallah :)Bence burada daha önce de bahsettiğim Gülsüm ü bir deneyin bence Muğla'da çok temiz kalpli bit kadin her baktirmamin ardindan gerceklesmesine sahit olup memnun kaldim
Daha aramadim
Elim telefona gidipte mesaj atmadim dogrusu.. hic de boyle olmazdim ama ne biliim
Gulsumu duydun mu yani onceden? Senin duydugun gorusler nedir? Daha once baktirdin mi hic?Enerji meselesi canım :)
Numarasi var mi acaba sizde alabilir miyim ?Bence burada daha önce de bahsettiğim Gülsüm ü bir deneyin bence Muğla'da çok temiz kalpli bit kadin her baktirmamin ardindan gerceklesmesine sahit olup memnun kaldim
Gülsüm'den bahsedilmiş ama baktırmadım aklımda oGulsumu duydun mu yani onceden? Senin duydugun gorusler nedir? Daha once baktirdin mi hic?
:)
Gulsumun numarasini da zahmet olmazsa bana da mesaj atabilir misin?Gülsüm'den bahsedilmiş ama baktırmadım aklımda o
Yiğitte baktırdım iyiydi ama çok detay değildi genel
Burak fena değil o da iyi konuştu
Bursa da kurtuluş var telefon ile baktırdım ona da olsa da olur olmasa da canım
En son Didem'i denedim bekletir ama bana güzel baktı. Enerjimiz uyuştu sanırım
Attım canım numarasınıGulsumun numarasini da zahmet olmazsa bana da mesaj atabilir misin?
Ben yigiti sevdim dediklerinden cikan var. Asil bekledigim seye vakit var onu bekliyorum
Burak bende uyusmadi. Olmadi yani. Enerjisi guzel. Iyi biri. Ama dedikleri tutmadi yonlendirmem ile devam etti.
Kurtulus vasat ustu vasat. Fal falan bakmiyo o baska bisey. Zaten falciyim diye iddia da etmiyormus yasam kocu muymus neymis. Kurtulusa falci diye arattiran da tanitanda kabahat.
Didem en son sansim olsun o zaman :) aklimda :)
Canim gulsumun numarasini bende alabilir miyim ? Birde burak mi yigit mi daha iyiydi acaba sence.Yigite ulasilamiyor diyolardi ama kolay ulasabildin mi ?Gülsüm'den bahsedilmiş ama baktırmadım aklımda o
Yiğitte baktırdım iyiydi ama çok detay değildi genel
Burak fena değil o da iyi konuştu
Bursa da kurtuluş var telefon ile baktırdım ona da olsa da olur olmasa da canım
En son Didem'i denedim bekletir ama bana güzel baktı. Enerjimiz uyuştu sanırım
Tabiki yiğitCanim gulsumun numarasini bende alabilir miyim ? Birde burak mi yigit mi daha iyiydi acaba sence.Yigite ulasilamiyor diyolardi ama kolay ulasabildin mi ?
Bende ona cok once yuz yuze baktirmistimda ulasamayanlar vardi forumda canim o yuzden merak ettim :)Tabiki yiğit
Ben şansıma mesaj attım 10 dk sonra ara dedi aradım baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?