Telefonda Fal Bakanlar

Yaa cidden mi hic cevap vermiyo aramiyo diyolar ama. Kimle karsilastirsan iyidir mesela. Ya da ne biliim bildigi ciktigi bisey var mi?
Ya çok zor ulaşıyorsun orası ayrı

Yiğit Burak kurtuluş hepsine baktırdım
Hayatımı döktü en çok etkileyen falcıdır benim için .

Deniz hanım kim ?
Telefonu varmı ?

Bence burada daha önce de bahsettiğim Gülsüm ü bir deneyin bence Muğla'da çok temiz kalpli bit kadin her baktirmamin ardindan gerceklesmesine sahit olup memnun kaldim

Bence burada daha önce de bahsettiğim Gülsüm ü bir deneyin bence Muğla'da çok temiz kalpli bit kadin her baktirmamin ardindan gerceklesmesine sahit olup memnun kaldim
Yaa telefonda mi bakiyo? Kaca bakiyi? Neye bakiyo? Gelecege yonelik dedigi seyler cikiyi yani oyle mi? Kimle kiyaslarsan iyi dersin? Heyecanlandim napiim

Gulsumu duydun mu yani onceden? Senin duydugun gorusler nedir? Daha once baktirdin mi hic?
:)
Gülsüm'den bahsedilmiş ama baktırmadım aklımda o
Yiğitte baktırdım iyiydi ama çok detay değildi genel

Burak fena değil o da iyi konuştu

Bursa da kurtuluş var telefon ile baktırdım ona da olsa da olur olmasa da canım

En son Didem'i denedim bekletir ama bana güzel baktı. Enerjimiz uyuştu sanırım

Gulsumun numarasini da zahmet olmazsa bana da mesaj atabilir misin?
Ben yigiti sevdim dediklerinden cikan var. Asil bekledigim seye vakit var onu bekliyorum
Burak bende uyusmadi. Olmadi yani. Enerjisi guzel. Iyi biri. Ama dedikleri tutmadi yonlendirmem ile devam etti.
Kurtulus vasat ustu vasat. Fal falan bakmiyo o baska bisey. Zaten falciyim diye iddia da etmiyormus yasam kocu muymus neymis. Kurtulusa falci diye arattiran da tanitanda kabahat.
Didem en son sansim olsun o zaman :) aklimda :)

Attım canım numarasını

Birde antalya da Gökçe varmış çok Merak ediyorum . Numarasını bulan varsa gönderirse çok sevinirim :)

Canim gulsumun numarasini bende alabilir miyim ? Birde burak mi yigit mi daha iyiydi acaba sence.Yigite ulasilamiyor diyolardi ama kolay ulasabildin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…