- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Kime inanıp kime baktıracağımı şaşırdım artık :)))
Ben baktırdım. Beğenmedim canım : (Burak şuanda yurtdışında perşembe günü gelecek türkiyeye o zaman baktırırsın ben de onu bekliyorum..
Hadi yaa ben de 1 saat sonra baktıracaktımBen baktırdım. Beğenmedim canım : (
Su anda normal olarak Yigit gozukuyor en iyileri evet. Ustelik soyledigi seylerden bende cikanda oldu.Hadi yaa ben de 1 saat sonra baktıracaktımyiğit şuanda benim için de 1 numara o başka tabi :) yaaa yiğit de neymiş bak şunu bi dene gör fal neymiş diyecek biri çıksın artık yeni birilerini keşfedelim ama yaaa
Leylaylommm buragi deneyebildin mi acaba ?Hadi yaa ben de 1 saat sonra baktıracaktımyiğit şuanda benim için de 1 numara o başka tabi :) yaaa yiğit de neymiş bak şunu bi dene gör fal neymiş diyecek biri çıksın artık yeni birilerini keşfedelim ama yaaa
ayla'ya ben 7 ay önce para yatırdım, hala bakmadı. nazı düşün artık=Dayla ya gelirsek. onun falı fostu aslında buradan da yazmıştım ama dediği oldu mu oldu. zaman olay tuttu bilemem tesadüf mü.
Canım baktırdım ama aman aman bişey yok yani. Gerçi gelişme yok henüz hayatımda baktırdığım konuyla ilgili o yüzden çok da söyleyebileceği bişey de yoktu sanırım :) kurtuluşa baktırmıştım bi ara o da bana '' senin hayatın çok düzgün diğer fallar gibi karışık haller yok o yüzden benim için sıkıcı bi fal diyebilirim '' demişti :) o derece yani :) fal olayından da sıkıldım zaten yaa Esmalar veLeylaylommm buragi deneyebildin mi acaba ?
7 ay mıııı ve sen sessizsin öyle mi :) ben bin kere burnundan getirirdim yaa :) çok mu çirkefim neayla'ya ben 7 ay önce para yatırdım, hala bakmadı. nazı düşün artık=D
7 ay mıııı ve sen sessizsin öyle mi :) ben bin kere burnundan getirirdim yaa :) çok mu çirkefim ne
Süper olur :)bi süre sonra unuttum=d şimdi lafı açılınca aklıma geldi. fal istediğim bi zaman arayıp "ayla abla fal bakcaktık, hadi bakalım" demeyi düşünüyorum. belki 4-5 yıl sonra olur, kim bilir=D
Anladim canim bende onu merak ediyordumda ay yokki baska denencek kimsede :))Canım baktırdım ama aman aman bişey yok yani. Gerçi gelişme yok henüz hayatımda baktırdığım konuyla ilgili o yüzden çok da söyleyebileceği bişey de yoktu sanırım :) kurtuluşa baktırmıştım bi ara o da bana '' senin hayatın çok düzgün diğer fallar gibi karışık haller yok o yüzden benim için sıkıcı bi fal diyebilirim '' demişti :) o derece yani :) fal olayından da sıkıldım zaten yaa Esmalar vexx_9 un önerdiği müzikler daha iyi geliyor bana o kesin...
Bende merak ettim onu bulursan bana da verirmisin numarasını canım :)Antalyada Gökçe diye biri vardı telefonla bakıyordu onu hatırlayan numarasını bilen varmı ? bendeki numarası kullanım dışı olmuş ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?