Telefonda Fal Bakanlar

Kime inanıp kime baktıracağımı şaşırdım artık :)))

Aramızdaki bi şakadan dolayı öyle bi şey yazmış. Yiğit konusunda ciddiyim, baktırmaya değmez. Didem'e de henüz baktırmadım ama yorumlar pek parlak değil, bilemiyorum.
Burak var yine telde bakan, o denenebilir. Bi de benim online bakan falcım vardır MedyumSelena, tellwe.com'da. O benim favorim.

Ben Burak'a baktırdım geçen. Ama hiç memnun kalmadım. Benim yönlendirmemle devam etti. Bilemedi bir şeyi yni.
He bildiği bi iki ufak şeyler vardır, ama hatırlamıyorum bile. O kadar ait olamadım yani fala.

Yiğit iyidir hepsinden..

Su anda normal olarak Yigit gozukuyor en iyileri evet. Ustelik soyledigi seylerden bende cikanda oldu.
Dedigin gibi biri maalesef yok ya. Deneme yanilma ile iste biseyleri yasiyoruz. Yine de iyi birileri olursa mutlaka paylasalim :)

yiğite baktırdım. bildiği ilginç şeyler oldu. biraz naz yaptı saatler sonra baktı ben uykuluydum falan fal 15 dk bile sürmedi. adamın ruh halini az çok bildi. benim ruh halimi de bildi. ama kısa vadeli bişey söylemedi en erken 2-2.5 ay o yüzden şimdilik nötr üm burakla kıyaslarsam bu bi tık önde bildiği şeyler daha fazla.

Leylaylommm buragi deneyebildin mi acaba ?
Canım baktırdım ama aman aman bişey yok yani. Gerçi gelişme yok henüz hayatımda baktırdığım konuyla ilgili o yüzden çok da söyleyebileceği bişey de yoktu sanırım :) kurtuluşa baktırmıştım bi ara o da bana '' senin hayatın çok düzgün diğer fallar gibi karışık haller yok o yüzden benim için sıkıcı bi fal diyebilirim '' demişti :) o derece yani :) fal olayından da sıkıldım zaten yaa Esmalar ve xx_9 un önerdiği müzikler daha iyi geliyor bana o kesin...

7 ay mıııı ve sen sessizsin öyle mi :) ben bin kere burnundan getirirdim yaa :) çok mu çirkefim ne

bi süre sonra unuttum=d şimdi lafı açılınca aklıma geldi. fal istediğim bi zaman arayıp "ayla abla fal bakcaktık, hadi bakalım" demeyi düşünüyorum. belki 4-5 yıl sonra olur, kim bilir=D

Anladim canim bende onu merak ediyordumda ay yokki baska denencek kimsede :))

Ya ben aslinda Ebced hesabindan kuran`dan bakilan fal gibi bisey var ya onu da iyi birinden denemek istiyorum. Elmira aslinda irandan birini arayip baktiriyo bi kac kere baktirdim ama kesin mi cikacak mi ne olacak bekliyorum bunu baktiran var mi?

Antalyada Gökçe diye biri vardı telefonla bakıyordu onu hatırlayan numarasını bilen varmı ? bendeki numarası kullanım dışı olmuş ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…