- 29 Ekim 2014
- 566
- 458
- 53
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Ne anlatalim ki baska. Simdi reklam gibi olmasin ama. Korkarim boyle seylerden. Ben sadece bu konulari takip etmek icin uye oldum buraya soyliim de :)bana burak da iyiydi diye hatırlıyorum ben ama
yani dediği de çıktı, biraz zaman kaymasıyla da olsa
yani ben zaten tek bi konuya odaklı baktırmıştım, diğer dediklerini hatırlamıyorum bile
yani sanki fena değil hisleri ama ben de bi daha arar mıyım bilemiyorum=D
şu didemi biraz daha anlatın, baktırmak istiyorum da biraz daha bişiler duymam lazım hakkında=D
Yok zaten kendi de diyo tarihleri tutturamiyorum diye. Dedikleri cikarsa ne ala. Allah razi olsun deriz gommeyelim simdi yine de ehe :)Aynen sana katılıyorum canım benim
Bana isim falan vermedi tarihte aman aman etkilemedi bildi mi bildi owww demedim şahsen
Bir daha baktırmam
Yok zaten kendi de diyo tarihleri tutturamiyorum diye. Dedikleri cikarsa ne ala. Allah razi olsun deriz gommeyelim simdi yine de ehe :)
Bence de canım kendin dene gör biz ne diyelim şimdiNe anlatalim ki baska. Simdi reklam gibi olmasin ama. Korkarim boyle seylerden. Ben sadece bu konulari takip etmek icin uye oldum buraya soyliim de :)
Ama hani simdi soyleme ile de olmaz. Kendin baktir karar ver :) beni bildi seni bilmez belki bilemeyiz ki. Ama evet iyi bakiyo. Hic bilmez dedigin seyi biliyo. Insan bi supheye dusuyo nereden biliyo diye ama ne biliim biliyo iste diyosun :)
Iyi dinle dinlerken iyi dusun. Zaten hani sen karar vereceksin. Ama mutlaka baktir. Ben tereddutte kalmistim 1 hafta telefonu oyle yazili halde kaldi aramadim. Baska birini aradim. Keske ilk didemi arasaymisim. Digeri tatmin etmedi beni. O da gulsum dedikleri zaten.
Yok canim. Hatirlamiyorum ya da. Bilemedim.Bana da tarih vermedi zaten :)) isim de vermedi sana da büyüden bahsetti mi ?
Hı hi dedim geçtim ne diyim artık
Tövbeler olsun
Akıllıca valla :)Yok canim. Hatirlamiyorum ya da. Bilemedim.
Bende kayit programi var. Onu da buradan bi arkadas onermisti sagolsun. Sarki gibi baktirdiklarimi sarip sarip dinliyorum :)
Yok canim. Hatirlamiyorum ya da. Bilemedim.
Bende kayit programi var. Onu da buradan bi arkadas onermisti sagolsun. Sarki gibi baktirdiklarimi sarip sarip dinliyorum :)
ben de =D yiğit'in falını ninni niyetine dinleyip uyumalarım vardır=D
Akıllıca valla :)
Ben yazıyorum sadece hiç kaydetmedim :)
Tamam canım benim :)))Yok unutuyor insan. Kesinlikle yukle canim telefonuna. Sarki dinlemez oldum ben valla ehe :)
Yok kiz ben yakin arkadaslarima bile soylemiyorum ne annesi :)Tamam canım benim :)))
Makbule nasıldı?
Annem duysa yolcak artık beni :))))))))))
Yok kiz ben yakin arkadaslarima bile soylemiyorum ne annesi :)
Makbule de iyiydi canim. Suya bakiyomus o da. Yildizname falan filan. Iyiydi ama. Begeniyorum onu da. Pahali biraz zor durumda kalinca ve para biraz bol olunca maas gunu baktirilabilir :)
Istanbul da bile zor bulunuyo. :)Tamam bir ara darlanırsam yine alırım senden telefonunu :)
Inanırmısın izmirde bir tane hah şu diyebileceğim bir falcı yok :)))
Türkiye ye açıldım anasını satayım :))
Hele online siteler fossss yanından geçmiyorum :)
madem bu kadar didem ve bildikleri konusunda tavsiyeniz var bir denemek isterim numarasını verirseniz . ama gülsümün hakkını yemeyiniz daha dün öğlen baktırdım akşamüstü bir telefon görüşmesi sonucu canımın sıkılacağını söyledi ve ben olayı 17,30 da yaşadım. birini uzun zamandır tarif edip duruyordu ben de öyle biri yok diyordum. dün bahsettiği kişiyi nihayet doğru tahmin edip ... bahsettiği şekilde görüşmemi yaptım. evet çok hikaye anlatmıyor biraz belirsiz bakıyor ama doğru anlar doğru yorumlayabilirseniz dediklerinin hep çıktığını göreceksinizIstanbul da bile zor bulunuyo. :)
Kimki bu fırat nasıl bakıyor bilgi verebilir misiniz ?Ben izmirde birini buldum. Telefonda da bakıyormuş.sordum.
Memnun kaldım. Değişik bir tarzı var.
Denenebilir. Ismi fırat.
Daha önce baktıran varsa duyan yorum yazarsa sevinirim :)
Artık fal durumunu kapattım.
Kusucam artık faldan.
Çıkan fal haberleriyle gelicem inşallah :)
Kimki bu fırat nasıl bakıyor bilgi verebilir misiniz ?
canım ozelden numarasını alabılır mıyım ızmırde nerdeymıs kendısı bırde :)Canım bugün baktırdım . Yüzyüze memnun kaldım. Telefonda da bakıyormuş . Tutarlı ve hoş sohbet .
Pembe tablo asla çizmiyor. Ne var ne yok söyledi . Rahatlamış çıktım yanından
Hani bazı falcılar vardır. Başına ağrı girer sıkıntı yaşarsın.
Ben rahatlamış çıktım. Enerjimiz tuttu baya . Tavsiye ederim
canım ozelden numarasını alabılır mıyım ızmırde nerdeymıs kendısı bırde :)
Baktırabılırsem haber verıcem canım :)Özelden attım numarasını yorum yazarmısın baktırdıktan sonra :)
Çok sevinirim
Baktırabılırsem haber verıcem canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?