Telefonda Fal Bakanlar

Yaa evet bugun de aradım. Ayni. Yalniz keşke parasini yatirsaydiniz yada yatirmayacaginizi soyleseydiniz de bilseydi. Bana artik kimseye inanmayacagim diye sitem etti dert yandi

Kizlaaar, yigitin bi dedigi oldu tesaduf de olabilir tabi kucuk bisey ama oldu mu oldu yani, bide ana konuyla ilgili olmasa da bisey daha olmak uzere pek aklimda yoktu sanirim bugun yarin nihayetlenecek.
Gelelim ana konumuza , daha 1 ay var poff olursa aninda yazicam.

Ben yiğitte yine baktırdım
Şimdi Nisan ayında baktırmıştım aynı. Şeyleri söyledi

Beğendim

Elmira nasıldı canım ???
Beğendin mi sen ?

Elmira da anlık iyi. Geleceğe bakacağız. Ama ne biliyim Didem gibi diil.
100 TL ye bakıyor. sen bilirsin :) Bir de ben sürekli arıyorum artık bir esprisi kalmadı kadının bende..

Nasıl bakıyor biraz bilgi verirmisin canım bana özelden :)))

Elmiraya hala baktiriyo musun gelecekle ilgili soylediklerinden cikan oldu mu sende?
elmira iyi değil. anı bile pek bilemiyor. geleceği zaten direkt sallıyor. daha önce de yazmıştım, sadece çok yakın gelecekte olmasını zaten beklediğim bi şey vardı falı baktırdığım sırada. olacak mı olmayacak mı dedim, olacak dedi ki zaten attığında tutturma ihtimali %50=D
oldu (ki olması zaten çok yüksek ihtimaldi) ama verdiği süre içinde de olmadı o olacak dediği şey. yani ben ona 100 tl verdiğime yanarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…