- 5 Nisan 2015
- 596
- 488
- 53
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Ben sana dedim canim amaGülsüm'e baktırdım hiç mi hiç beğenmedim zaten ne dedi ben anlamadım:))
Sen bana diyorsun ben seni hiç dinlemiyorum zaten:)Ben sana dedim canim ama
Ehe ehe :) sana mesaj attim :)Sen bana diyorsun ben seni hiç dinlemiyorum zaten:)
Arkadaşım enerji meselesi demekki seninle enerjisi tutmuşIyi de ben de size ilk ayni seyi dusuneceginizi ve çıkınca sasiracaginizi söylemiştim
Kim kız o? :)Yaa evet bugun de aradım. Ayni. Yalniz keşke parasini yatirsaydiniz yada yatirmayacaginizi soyleseydiniz de bilseydi. Bana artik kimseye inanmayacagim diye sitem etti dert yandi
Kim kız o? :)
Deniz hanım kimdir nedirgelecekle ilgili söylediği tahminleri çıktı deniz hanımın . yiğit beyinde geçmişle ilgili söyledikleri.
Elmira nasıldı canım ???Sadece senin için söylememiştim genel olarak herkes isim vermesin direkt her şeyi yazsın :)
Bilgiler için teşekkürler :) Elmira'ya bende baktırıyorum ayda bir kere, evet anlık dediği şeyler çıkıyor, sesi, söyledikleri gerçekten çok rahatlatıyor, falcıdan ziyade gerçekten yüreği çok iyi bir insan. Telkinlerde bile bulunuyor, ben çok samimi buluyorum kendisini. Buradan bulmuştum onu da.
Su falı sanırım zaten daha detaylı ve yine sanırım daha kesin net :)
Zehra'nın Numarası var mıdır? Kaça bakıyor? İstediğimiz her an arayabiliyor muyuz
Elmira da anlık iyi. Geleceğe bakacağız. Ama ne biliyim Didem gibi diil.Elmira nasıldı canım ???
Beğendin mi sen ?
Elmira da anlık iyi. Geleceğe bakacağız. Ama ne biliyim Didem gibi diil.
100 TL ye bakıyor. sen bilirsin :) Bir de ben sürekli arıyorum artık bir esprisi kalmadı kadının bende..
Elmiraya hala baktiriyo musun gelecekle ilgili soylediklerinden cikan oldu mu sende?bende de elmira var ama pahalı ve performasına 10 üzerinden 5.2 veririm=D hatta 4.7 de olabilir=D
elmira iyi değil. anı bile pek bilemiyor. geleceği zaten direkt sallıyor. daha önce de yazmıştım, sadece çok yakın gelecekte olmasını zaten beklediğim bi şey vardı falı baktırdığım sırada. olacak mı olmayacak mı dedim, olacak dedi ki zaten attığında tutturma ihtimali %50=DElmiraya hala baktiriyo musun gelecekle ilgili soylediklerinden cikan oldu mu sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?