Telefonda Fal Bakanlar

valla ben bi tek yiğiti önerebiliyorum, o da çok sık baktırmamak şartıyla.

Yiğit tutarlı 2 ay önce ve geçen baktırdığımda aynı şeyleri söyledi

Birşey sorucam Yiğitin şu dönemdeki kapsam nedir :))

Kizlar iki resim gonderdim. Anlayaniniz varsa iki yalan atin bana ya nolur,cok ihtiyacim var bisyler duymaya..

Eklentiler

• 20150527_182044.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 83
Benim için önemli bir konuda dedikleri çıkmayanlar
Elmira: vakit vermişti ama geldi geçti olmadı (an da iyiydi)
Yiğit: nisan ayı demişti ama geldi geçti olmadı (benim yönlendirmemle ilerleyen bir faldı)
Burak:mart ve nisan demişti ama geldi geçti olmadı.(benim yönlendirmemle ilerleyen bir faldı)
Selim: mart demişti olmadı. (tamamen sıfır bir faldı)
Diğer beklediğim konulardan çıkan ya da çıkmayan olursa yazarım.

Piiii ne yapacağız o zaman

Didem'e dün bir arkadaşım baktırdı, Pazartesi gün vermiş ona, bakalım en yakın Pazartesi.
Olursa ne ala :)

yalnız canım sey farkettim yorumlardan herkese giden sevgililer dönucek diyo kesin zaman veriyo hiç kimseye gelme ihtimali yok dememiş

yalnız canım sey farkettim yorumlardan herkese giden sevgililer dönucek diyo kesin zaman veriyo hiç kimseye gelme ihtimali yok dememiş
Evet ama şöyle bir durum var, yine arkadaşımdan yola çıkarak, aklındaki ve kalbindeki kişi ile ilgili bununla olmayacak sen kendine yeni bir yol çiz artık demiş. Bununla artık olmaz yani demiş. Hani ona böyle dediğin gibi bir şey söylememiş.

Bekleyelim bakalım bebeim. Yapacak hiçbir şeyimiz yok maalesef. Yine her şeyin en iyisini Allah bilir.

Bana Didem baktırdığım hafta tanıdığın biri sana açılacak sen istemicen demişti
Aynen de öyle oldu istemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…