- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
valla ben bi tek yiğiti önerebiliyorum, o da çok sık baktırmamak şartıyla.Yok mu ya telefonda bakim yapan. Gelecegi goren gecmisi bilen ani yakan gecen :)
Yeni biriiiiii :)
valla ben bi tek yiğiti önerebiliyorum, o da çok sık baktırmamak şartıyla.
soruyu anlamadım=DYiğit tutarlı 2 ay önce ve geçen baktırdığımda aynı şeyleri söyledi
Birşey sorucam Yiğitin şu dönemdeki kapsam nedir :))
soruyu anlamadım=D
canım yiğiti diil burak'ı önneriyordun yiğitin dediği mi çıktı son zamanlarda sana ?valla ben bi tek yiğiti önerebiliyorum, o da çok sık baktırmamak şartıyla.
Piiii ne yapacağız o zamanBenim için önemli bir konuda dedikleri çıkmayanlar
Elmira: vakit vermişti ama geldi geçti olmadı (an da iyiydi)
Yiğit: nisan ayı demişti ama geldi geçti olmadı (benim yönlendirmemle ilerleyen bir faldı)
Burak:mart ve nisan demişti ama geldi geçti olmadı.(benim yönlendirmemle ilerleyen bir faldı)
Selim: mart demişti olmadı. (tamamen sıfır bir faldı)
Diğer beklediğim konulardan çıkan ya da çıkmayan olursa yazarım.
neymiş konu özel değilse tatlım
Evet ama şöyle bir durum var, yine arkadaşımdan yola çıkarak, aklındaki ve kalbindeki kişi ile ilgili bununla olmayacak sen kendine yeni bir yol çiz artık demiş. Bununla artık olmaz yani demiş. Hani ona böyle dediğin gibi bir şey söylememiş.yalnız canım sey farkettim yorumlardan herkese giden sevgililer dönucek diyo kesin zaman veriyo hiç kimseye gelme ihtimali yok dememiş
yapcak bişe yok doğru dürüst çıkan falcı yok umut edip bekliyoruz sonrası hüsran iştePiiii ne yapacağız o zaman
Evet ama şöyle bir durum var, yine arkadaşımdan yola çıkarak, aklındaki ve kalbindeki kişi ile ilgili bununla olmayacak sen kendine yeni bir yol çiz artık demiş. Bununla artık olmaz yani demiş. Hani ona böyle dediğin gibi bir şey söylememiş.
Bekleyelim bakalım bebeim. Yapacak hiçbir şeyimiz yok maalesef. Yine her şeyin en iyisini Allah bilir.
Ya sen bi git yaaaaaaa :) :) :)Bana Didem baktırdığım hafta tanıdığın biri sana açılacak sen istemicen demişti
Aynen de öyle oldu istemedim :)
Ya sen bi git yaaaaaaa :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?