- 8 Aralık 2014
- 152
- 35
- 73
- 38
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
tatlım bu çok iyi oldu ya :):):)Bana Didem baktırdığım hafta tanıdığın biri sana açılacak sen istemicen demişti
Aynen de öyle oldu istemedim :)
tatlım başka çıkan şeyler varmı??Bana Didem baktırdığım hafta tanıdığın biri sana açılacak sen istemicen demişti
Aynen de öyle oldu istemedim :)
tatlım başka çıkan şeyler varmı??
canım bu çok iyi cidden banada dediki çok uzun geleceği hiç bi falcı bilemez dedi ama söyledikleri yakın zaman 1 -1,5 aylık zaman içindeDediklerinden yaşadıklarım oldu evet
Ama esas konuyu bende bekliyorum
aynen bana da dedi bunu. doğru söylüyor aslında.canım bu çok iyi cidden banada dediki çok uzun geleceği hiç bi falcı bilemez dedi ama söyledikleri yakın zaman 1 -1,5 aylık zaman içinde
canım bu çok iyi cidden banada dediki çok uzun geleceği hiç bi falcı bilemez dedi ama söyledikleri yakın zaman 1 -1,5 aylık zaman içinde
aynen canım bencedeaynen bana da dedi bunu. doğru söylüyor aslında.
sonuçta bu bir enerji ve his ile ilgili ise çok uzun zamanı bilemez.
Sen gönlünü ferah tut.aynen canım bencede
Ya bana da öyle geliyor.Ben o kadar kişiye baktırdım
Frekansım uydu herhalde kızla ne bileyim benim için en iyisi o hala
benimde simdiye kadar baktırdığım en iyi falcı didem diBen o kadar kişiye baktırdım
Frekansım uydu herhalde kızla ne bileyim benim için en iyisi o hala
dideme bende baktırdım birkaç gün önce aslında buraya yorum yazmayacaktım yanlış anlaşılmasın diye ama dün yapmış olduğu bi davranış beni çok üzdü.falımı bence genel anlamda bilemedi aşırı pembe bi tablo çizdi ki ben bu kadar pembe olmadığına dair bir sürü ip ucu verdim o ısrarla herşeyin güzel olduğunu dahada güzelleşeceğini söyledi.bana kişilik analizi yapmadı o konuda yorum yapamam.herkese dediği gibi banada bir sene sonra olacakları kimse bilemez Allahtan başka, derse o falcılara inanmayın dedi.sonrasında sevgilimin ertesi gün arayacağını söyledi çok şiddetli kavga ettik 2 gün önce aramasıda imkansızın ötesinde buarada.yorum yapmadım bekleyeyim dedim.ertesi gün oldu gözüm telefonda doğal olarak ama bi yandanda adamı çok iyi tanıyorum aramaz yani arasa bile hemen aramaz 1 ay dese eyvallah diycem velhasıl kelam aramadı :) hadi dedim belki ertesi gün arar yine aramadı tabi :) esas beni üzen didem hanımın yaptığı davranış şeklide şu oldu ben onu sonrasındada beni watsaptan arayabilirsiniz sözüne dayanarak msj gönderdim "didem hanım erkek arkadaşım beni aramadı arayacak demiştiniz" dedim.çok tatlı ve ilgili bi şekilde aaa nasıl olur siz onun doğum tarihini verin ben hemen bakayım dedi.ayy ne tatlı kadın ya ne ilgili diye düşündüm bende saf saf :) yine gözüm telefonda 1 saat 2 saat derken gün bitti didem hanımdan cvp yok.buarada arada msj atıyorum müsait mi değilsiniz ne zaman cvp verirsiniz diye.hiç birine cevap vermedi..sağlık olsun kendim ettim kendim buldum neticede ama en azından insanı boş yere umutlandırmasınlar yada bi zahmet edip müsait değilim yazabilirdi.kimse keyfinden bu kişileri aramıyor..buraya çok uzun süredir üyeyim ama çok fazla yorum yazmam okurum daha çok didemi tercih etmemdeki şeyde bir tane dahi olumsuz yorum okumamış olmamdı yanlış anlaşılmasın onu kötülemek istemiyorum elektiriğim enerjim herneyse işte tutmamıştır olabilir ama insanı salak yerine koyması beni cidden üzdü.[/QUOTE
Hanimefendi co mesgul su saat ara der ulasamazsin hatirlamaz whatsappa bilgi yolla der mesaji okur cvp vermez verdigi randevunun farkinda bile degil bu isi yapamicaksan birak kardesim.
Yasadiklarimi ozetlemissin resmen didem insani salak yerinevkoymakta 1 numara.dideme bende baktırdım birkaç gün önce aslında buraya yorum yazmayacaktım yanlış anlaşılmasın diye ama dün yapmış olduğu bi davranış beni çok üzdü.falımı bence genel anlamda bilemedi aşırı pembe bi tablo çizdi ki ben bu kadar pembe olmadığına dair bir sürü ip ucu verdim o ısrarla herşeyin güzel olduğunu dahada güzelleşeceğini söyledi.bana kişilik analizi yapmadı o konuda yorum yapamam.herkese dediği gibi banada bir sene sonra olacakları kimse bilemez Allahtan başka, derse o falcılara inanmayın dedi.sonrasında sevgilimin ertesi gün arayacağını söyledi çok şiddetli kavga ettik 2 gün önce aramasıda imkansızın ötesinde buarada.yorum yapmadım bekleyeyim dedim.ertesi gün oldu gözüm telefonda doğal olarak ama bi yandanda adamı çok iyi tanıyorum aramaz yani arasa bile hemen aramaz 1 ay dese eyvallah diycem velhasıl kelam aramadı :) hadi dedim belki ertesi gün arar yine aramadı tabi :) esas beni üzen didem hanımın yaptığı davranış şeklide şu oldu ben onu sonrasındada beni watsaptan arayabilirsiniz sözüne dayanarak msj gönderdim "didem hanım erkek arkadaşım beni aramadı arayacak demiştiniz" dedim.çok tatlı ve ilgili bi şekilde aaa nasıl olur siz onun doğum tarihini verin ben hemen bakayım dedi.ayy ne tatlı kadın ya ne ilgili diye düşündüm bende saf saf :) yine gözüm telefonda 1 saat 2 saat derken gün bitti didem hanımdan cvp yok.buarada arada msj atıyorum müsait mi değilsiniz ne zaman cvp verirsiniz diye.hiç birine cevap vermedi..sağlık olsun kendim ettim kendim buldum neticede ama en azından insanı boş yere umutlandırmasınlar yada bi zahmet edip müsait değilim yazabilirdi.kimse keyfinden bu kişileri aramıyor..buraya çok uzun süredir üyeyim ama çok fazla yorum yazmam okurum daha çok didemi tercih etmemdeki şeyde bir tane dahi olumsuz yorum okumamış olmamdı yanlış anlaşılmasın onu kötülemek istemiyorum elektiriğim enerjim herneyse işte tutmamıştır olabilir ama insanı salak yerine koyması beni cidden üzdü.
benimde simdiye kadar baktırdığım en iyi falcı didem di
Benimki Yigit sanirim. Yigiti tek gecerim.
bende dun baktirdim dideme.istedigim bi sey icin 4 gun sonra olucak dedi.cok kisa bi zaman.olursa yazarim burdan.kisilik analizi cok iyi ayrica.
hayir soyledigi hic bir sey cikmadi.tarihte oynama olabilir fln dedi ama hic umudum yok acikcasi.çıktımı canım söylediği şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?