Telefonda Fal Bakanlar

dideme bende baktırdım birkaç gün önce aslında buraya yorum yazmayacaktım yanlış anlaşılmasın diye ama dün yapmış olduğu bi davranış beni çok üzdü.falımı bence genel anlamda bilemedi aşırı pembe bi tablo çizdi ki ben bu kadar pembe olmadığına dair bir sürü ip ucu verdim o ısrarla herşeyin güzel olduğunu dahada güzelleşeceğini söyledi.bana kişilik analizi yapmadı o konuda yorum yapamam.herkese dediği gibi banada bir sene sonra olacakları kimse bilemez Allahtan başka, derse o falcılara inanmayın dedi.sonrasında sevgilimin ertesi gün arayacağını söyledi çok şiddetli kavga ettik 2 gün önce aramasıda imkansızın ötesinde buarada.yorum yapmadım bekleyeyim dedim.ertesi gün oldu gözüm telefonda doğal olarak ama bi yandanda adamı çok iyi tanıyorum aramaz yani arasa bile hemen aramaz 1 ay dese eyvallah diycem velhasıl kelam aramadı :) hadi dedim belki ertesi gün arar yine aramadı tabi :) esas beni üzen didem hanımın yaptığı davranış şeklide şu oldu ben onu sonrasındada beni watsaptan arayabilirsiniz sözüne dayanarak msj gönderdim "didem hanım erkek arkadaşım beni aramadı arayacak demiştiniz" dedim.çok tatlı ve ilgili bi şekilde aaa nasıl olur siz onun doğum tarihini verin ben hemen bakayım dedi.ayy ne tatlı kadın ya ne ilgili diye düşündüm bende saf saf :) yine gözüm telefonda 1 saat 2 saat derken gün bitti didem hanımdan cvp yok.buarada arada msj atıyorum müsait mi değilsiniz ne zaman cvp verirsiniz diye.hiç birine cevap vermedi..sağlık olsun kendim ettim kendim buldum neticede ama en azından insanı boş yere umutlandırmasınlar yada bi zahmet edip müsait değilim yazabilirdi.kimse keyfinden bu kişileri aramıyor..buraya çok uzun süredir üyeyim ama çok fazla yorum yazmam okurum daha çok didemi tercih etmemdeki şeyde bir tane dahi olumsuz yorum okumamış olmamdı yanlış anlaşılmasın onu kötülemek istemiyorum elektiriğim enerjim herneyse işte tutmamıştır olabilir ama insanı salak yerine koyması beni cidden üzdü.

Yasadiklarimi ozetlemissin resmen didem insani salak yerinevkoymakta 1 numara.

Demeyin nolur dedikleri cikmiyor demeyin
Ay napicaz yaaaa.. Umudumuzu bunlara bagladik. Yani en azindan ben bagladim ((((

didem ve yiğit e baktırdım..

en başarılı didemdi bence anlık yorumları olsun analizleri olsun çok iyi...yiğit te fena değil...ikisinin de ortak dediği bir şey var inşallah çıkar

Didemin kisa vadede soyledikleri cikmiyo bence. Bana kisa bi vade soylemedi ama arkadaslarima soylemisti henuz cikan bisey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…