Telefonda Fal Bakanlar

Arkadaşlar yiğitin telefonunu özelden atarmısınız lütfen ? Sırf yiğitin telefonunu alabilmek için üye oldum valla :)

İstanbulda ışık diye bir bayan var çok iyi geleceğe karşı tam diyebilirim astrolojide serpil hanım var o çok iyi diğer astroloji bakanlardan daha uygun bakıyor serpil tarottada çok iyi birde nazlı var isteyene özelden atabilirim ışık ve serpil randevulu bakıyor

İstanbulda ışık diye bir bayan var çok iyi geleceğe karşı tam diyebilirim astrolojide serpil hanım var o çok iyi diğer astroloji bakanlardan daha uygun bakıyor serpil tarottada çok iyi birde nazlı hanım var benim bildiklerim isteyene özelden numara atabilirim

didemin de yiğitin de söyledikleri çıkmadı maalesef... baktıkları anda edebi anlatımları o kadar ıyı ki kesin gelecek de aynen olacak diye düşünüyor insan ama öyle olmuyor. Yani bende olmadı.
burada bazı!!!arkadaşlar beğenmese de gülsümün bir dediğini daha yaşamış bulunuyorum. Kim ne derse desin... kadın bende tutturuyor

Ne kadar geçti zamanı? Söyledikleri çıkmadı derken, hepsi mi yoksa herkesin beklediği asıl konular gibi bir şey mi?

Gülsüm ne dedi de, ne yaşadın mesela?

herkesin beklediği derken ... anlamadım ben kendime baktırdım herkesi kapsar bir fal değildi. herkes ne bekliyor onu da bilemiyorum. gülsümün gideceksin dediği yola gittim. ben var görmüyorum dediği hamilelik düşükle sonuçlandı. en son da işinde bölüm değişikliği tarif ettiği bir kişinin kararıyla erteleneceğini söyledi çıktı. daha fazla ayrıntıya, özel hayata girmeyeceğim takdir edersiniz.

ben de geçenlerde fark ettim, şu sıra baktırmıyor ve baktırmayı düşünmüyorum ama bende herkes patlarken bi tek gülsüm ikinci bi olasılık söylemiş bana.

hayatımda sarışın bi adam vardı, herkes "o dönecek o dönecek evleneceksin" derken gülsüm "esmer biri gelecek, düzgün biri, bi anda yolun değişebilir" gibi bir şey demişti.

bi tek bu çıktı. onun dışında patlayanlar: burak, yiğit, elmira, ümran, eylül, duygu, gülşen, ayla, murat, dilek... en az on tane daha var adını unuttuğum falan.

gülsüm'ünki de bence çok bariz bir şey değildi, atsan tutulur zaten türk erkekleri hep esmer. hani hayatına esmer biri girebilir demek bence çok şey değil.

neyse bakalım işte. önermiyorum da öyle yazayım dedim. ben baktırmıyorum şahsen artık.

işte ben de en başından beri bunu söylüyorum kadın yurdum insanı şiveli ilginç konuşma tarzında biri. diğer sizin de saydıklarınız gibi edebi laflar edemiyor masallar yazamıyor. kısa kısa cevapları oluyor ama istediğiniz kadar soru sorabiliyorsunuz.

ben yazınca burada birileri yok çıkmadı yok anlamadım diyor fakat...
bakarken tam anlayamasa da gerçekleşince aaa bundan bahsetmiş diyor insan bence. en azından bende hep öyle oldu. arada bir bunalınca arar telefonuna kontör yükler sorularımı sorar terapimi sağlarım. postane bana çok zor kontör yüklüyorum ben hattına ...

Canim o surekli buyu buyu diyip duruyo. Yardimci oluruz beni de dene diyo. Boyle olmaz. Istedigimiz falci tipi bu diil. Germesinler bizi.

Deniz kim canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…