- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Deniz Hanımın numarasını özelden gönderir misiniz rica etsem?30 tl bakıyor..ben ve bir çok arkadasım baktırdı..hepside cok memnun tavsiye ederim
Ne kadar geçti zamanı? Söyledikleri çıkmadı derken, hepsi mi yoksa herkesin beklediği asıl konular gibi bir şey mi?didemin de yiğitin de söyledikleri çıkmadı maalesef... baktıkları anda edebi anlatımları o kadar ıyı ki kesin gelecek de aynen olacak diye düşünüyor insan ama öyle olmuyor. Yani bende olmadı.
burada bazı!!!arkadaşlar beğenmese de gülsümün bir dediğini daha yaşamış bulunuyorum. Kim ne derse desin... kadın bende tutturuyor
Kızlar yok mu yeni biri telefonda bakan? Söz, kimseye söylemeyeceğim
Elimize düşen yandıKuruttuk falcıları tatlım :)
herkesin beklediği derken ... anlamadım ben kendime baktırdım herkesi kapsar bir fal değildi. herkes ne bekliyor onu da bilemiyorum. gülsümün gideceksin dediği yola gittim. ben var görmüyorum dediği hamilelik düşükle sonuçlandı. en son da işinde bölüm değişikliği tarif ettiği bir kişinin kararıyla erteleneceğini söyledi çıktı. daha fazla ayrıntıya, özel hayata girmeyeceğim takdir edersiniz.
Deniz kim canım ?Deniz yeni bir ilişkiye başlayacağımı ve kişinin ismini bildi . araba alacağımı ve zararlı çıkacağımı bildi
yiğit ise Ruh halinden bahsediyor.bunalımlı günler yaşadım ve atlattım buna dair konuştu .
2, 3 ay öncesinde arkadaşımın tavsiyesi ile baktırdığım şimdi ise iletişim bilgileri olmayan bir bayanDeniz kim canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?