Telefonda Fal Bakanlar

Ben bir arkadaşımdan Ayhan diye birini duydum Bodrum'daymış ama 100 TL'ye bakıyormuş pahalı geldi açıkcası telefonda bakmak için. Baktıran var mı? Google'da arattım bayağı ünlüymüş. Başka bir arkadaşımdan İzmir'de telefonda fal bakan birini duymuştum bayağı bilinmeyecek şeyleri bilmiş bir arkadaşa ama iletişim bilgileri yok bende.

Hiç bulaşma canım
Show yapıyor adam başka birşey değil yaptığı

Baktıranların yorumları iyi değildi
Tv programını izledim onun içime sinmedi hiç

Yapma ya. Baya ünlülere falan bakıyormuş ben arkadaşımdan duydum adamı haberim yoktu varlığından. Arkadaşımınkini de bilmiş aslında geleceğe ve anlık duruma dair. Ama 100 TL telefonda baktırmak için fazla geliyor bana da. Baktırmam sanırım=) İzmir'de Kızlarağası'nda birkaç falcının methini duymuştum ama isimleri gelmiyor aklıma baktırmışlığım da yok. Sen de İzmir'lisin baktırıyor musun yüzyüze fal=)

Çok baktırdım canım
Izmirde bir tane şu dediğim falcı çıkmadı inan ki buna. :)

yemisim melis i.dua kismini bilmem ama falda fossss.yuzyuze baktirdim.ben yonlendiriyorum.olduuu bunun icin 100 tlmi verilir.sakinnnnn

Hadi ya. Çok da pr'ı yapılıyor ama. Bana da bir arkadaşım söylemişti ona bilmiş gerçi de 100 TL fazla geldi bana telefonda baktırmak için.
emeğiyle oynamayı ama gay tipli bişey mesleği olmadigindan geçimini öyle sağlıyor.gördüğü ünlülerle foto edilip ünlülerin falcılık gibi reklam yapıyor.bizzat her gün aynı yerde denize giriyoruz çünkü

Anladım, baktırmamakla doğru bi karar vermişim desene=)

kızlar yiğit için fos diyorum ben arkadaşmın arkadaşıydı hatta kafesinde baktırmştm herşey olcaktı kesindi pembe tablo diyosunuz ya işte ondan:)

kurtuluş burak onlara da baktırdım aynı ikisininde yorumları ama daha bekliyorum..ama zaman konuusuna asla takılmayın olmuyo tarihlerde hepsi fos..Allahım ver istediklerimiizi de kurtulalım...:)))

arkadaşlar Yiğitin numarasını alabilirmiyim acaba çok merak ettim Ankarada kalmadı kimse bakan eden yok adam gb teli deneyeyim birde herkes iyi yazmış çok merak ettim numarayı yollarsanız çok sevinirim.

Burak şuanda yurtdışında perşembe günü gelecek türkiyeye o zaman baktırırsın ben de onu bekliyorum..

Burak ve Yiğit numaralarını alabilirmiyim acaba ? siz her ikisinede baktırıyorsunuz sanırım. Nasıl tutturabiliyolar mı ? siz çok beğendiğinizi söylemişsiniz yakın gelecek çıkıyosa banada verebilirmisin numaralarını ? birde kaça bakıyorlar ?

ya kızlar ben 5 sene önce Adana da bi kadına baktırmıştım kadın gerçeketen çok çok iyiydi (zaman zaman baktırıyodum ancak 2 yıldır bulamıyorum) cebi yoktu ev telefonundan bakıyodu pttden para yatırıyoduk o kadın bulunduğu yerden taşınmış bayadır arıyorum bulamıyorum. Burda bi arkadaş Adanada ümran var demiş ama kaıdnı bi tarif edebilirmisiniz benimkinin adı ümran gülsüm gb bişeydi kadın adananın neresinde bahsettiğiniz ümran nasıl biri acaba ? Ayy heyecanlandım benim o kadınmı ki acaba Adana'da eski yer diye bi yer varmış ordaydı ama ulaşamıyoruz biz o mu ki bi açıklasanız yahu yeminlen heyecan yaptım.. Birde yiğit ve didem bi yollayın kızlar nosunu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…