- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Ben bir arkadaşımdan Ayhan diye birini duydum Bodrum'daymış ama 100 TL'ye bakıyormuş pahalı geldi açıkcası telefonda bakmak için. Baktıran var mı? Google'da arattım bayağı ünlüymüş. Başka bir arkadaşımdan İzmir'de telefonda fal bakan birini duymuştum bayağı bilinmeyecek şeyleri bilmiş bir arkadaşa ama iletişim bilgileri yok bende.
Hiç bulaşma canım
Show yapıyor adam başka birşey değil yaptığı
Baktıranların yorumları iyi değildiAaa baktırdın mııı onaa?
Baktıranların yorumları iyi değildi
Tv programını izledim onun içime sinmedi hiç
Çok baktırdım canımYapma ya. Baya ünlülere falan bakıyormuş ben arkadaşımdan duydum adamı haberim yoktu varlığından. Arkadaşımınkini de bilmiş aslında geleceğe ve anlık duruma dair. Ama 100 TL telefonda baktırmak için fazla geliyor bana da. Baktırmam sanırım=) İzmir'de Kızlarağası'nda birkaç falcının methini duymuştum ama isimleri gelmiyor aklıma baktırmışlığım da yok. Sen de İzmir'lisin baktırıyor musun yüzyüze fal=)
ayhan işsiz likten fal bakıyor.bir kelime bile bilemedi ne arkadasima ne banaHiç bulaşma canım
Show yapıyor adam başka birşey değil yaptığı
ayhan işsiz likten fal bakıyor.bir kelime bile bilemedi ne arkadasima ne bana
emeğiyle oynamayı ama gay tipli bişey mesleği olmadigindan geçimini öyle sağlıyor.gördüğü ünlülerle foto edilip ünlülerin falcılık gibi reklam yapıyor.bizzat her gün aynı yerde denize giriyoruz çünküHadi ya. Çok da pr'ı yapılıyor ama. Bana da bir arkadaşım söylemişti ona bilmiş gerçi de 100 TL fazla geldi bana telefonda baktırmak için.
emeğiyle oynamayı ama gay tipli bişey mesleği olmadigindan geçimini öyle sağlıyor.gördüğü ünlülerle foto edilip ünlülerin falcılık gibi reklam yapıyor.bizzat her gün aynı yerde denize giriyoruz çünkü
canım burdan özel mesaj ile gönderebilirsen fincanınıben atayim hemen:))))ama bana yazmadan msj atamiyorum.numarani atarmisin?
yuklemiyor maalesefcanım burdan özel mesaj ile gönderebilirsen fincanını
bu konuyu sevdim. telefonda baktırdıklarım: yiğit, gülsüm, elmira, ayla
ayla mevcut durumu biliyor, orta halli. daha ucuza bakıyor diğerlerine göre, o yüzden iyi denebilir. ama ulaşması zor. ben ulaşamadığım için bırakmıştım en son.
yiğit: bende kilit bir şey bildi, erkek arkadaşımla görüşmüyorduk verdiği tarih içinde barıştık.
elmira: geçmişte baktırmıştım üç dört yıl önce, hayatımı olduğu gibi çizdi. dediği her şeyi yaşadım uzun vadede. yeni baktırdım yakın zamanda, eskisi kadar iyi olmasa da iyiydi. daha bekleyeceğim ama onun dediklerinin çıkmasını. zamanıvar.
gülsüm: bende baya iyiydi ilk falda çok heyecanlanmıştım. sonra rutine bağladık.
Burak şuanda yurtdışında perşembe günü gelecek türkiyeye o zaman baktırırsın ben de onu bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?