- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
İkisinide tavsiye etmiyorum. ikiside bende anı da geleceğide bilemedi. falı bile benim yönlendirmemle tamamladılar çünkü benle alakasız şeyler söylüyorlardı. üstelik daha önce burda yiğitle ilgili paramızı yatırdık ama açmıyor gibi şikayetlerde oldu.Burak ve Yiğit numaralarını alabilirmiyim acaba ? siz her ikisinede baktırıyorsunuz sanırım. Nasıl tutturabiliyolar mı ? siz çok beğendiğinizi söylemişsiniz yakın gelecek çıkıyosa banada verebilirmisin numaralarını ? birde kaça bakıyorlar ?
Gulsum kim ya? Daha konusamiyor bile ki baktigi faldan kim ne anliyor?
Ikide bir buyu var buyu var. Yardimci da oluruz bilmem ne. Ilk once kendine yardim etsin.
kesinlikle bende aynı fikirdeyimİkisinide tavsiye etmiyorum. ikiside bende anı da geleceğide bilemedi. falı bile benim yönlendirmemle tamamladılar çünkü benle alakasız şeyler söylüyorlardı. üstelik daha önce burda yiğitle ilgili paramızı yatırdık ama açmıyor gibi şikayetlerde oldu.
ben de yiğite para yatırdım sonra ulaşamadım falıma bakmadıkesinlikle bende aynı fikirdeyim
Bende istiyorumkızlar watsap yolu ile bakabilirim fincanlarınıza ... İlk fal için bir ücret talebim yok...
Merhaba ben Didem'e baktırdım çok ilgilendi ama şu an telefonlara çıkmıyor bile anlayamıyorum. Yiğiti aramıştım aylar önce haber bile yok. Gülsüm'e ulaşabildiysen numarasını bende alabilir miyim.yiğitle ilgili o yazıları görmedim o zaman onlarda tırt gülsümün nosunu aldım ilk sayfalarda biri yazmış kararsız kaldım onda övende var yeren de.. biraz daha bakınıp araştıracağım sanırım yiğitle burak didem hepsi fos sanırım gülsümde kararsızım sizin yazdıklarınızdan sonra bakınayım biraz daha olmadı gülsüme baktırırım ama bilemedim ki ... varmı başka önerebilceğiniz biri ?
bu konuyu sevdim. telefonda baktırdıklarım: yiğit, gülsüm, elmira, ayla
ayla mevcut durumu biliyor, orta halli. daha ucuza bakıyor diğerlerine göre, o yüzden iyi denebilir. ama ulaşması zor. ben ulaşamadığım için bırakmıştım en son.
yiğit: bende kilit bir şey bildi, erkek arkadaşımla görüşmüyorduk verdiği tarih içinde barıştık.
elmira: geçmişte baktırmıştım üç dört yıl önce, hayatımı olduğu gibi çizdi. dediği her şeyi yaşadım uzun vadede. yeni baktırdım yakın zamanda, eskisi kadar iyi olmasa da iyiydi. daha bekleyeceğim ama onun dediklerinin çıkmasını. zamanıvar.
gülsüm: bende baya iyiydi ilk falda çok heyecanlanmıştım. sonra rutine bağladık.
Merhaba Elmira ve Gülsüm Ün telefonunu rica edebilir miyimbu konuyu sevdim. telefonda baktırdıklarım: yiğit, gülsüm, elmira, ayla
ayla mevcut durumu biliyor, orta halli. daha ucuza bakıyor diğerlerine göre, o yüzden iyi denebilir. ama ulaşması zor. ben ulaşamadığım için bırakmıştım en son.
yiğit: bende kilit bir şey bildi, erkek arkadaşımla görüşmüyorduk verdiği tarih içinde barıştık.
elmira: geçmişte baktırmıştım üç dört yıl önce, hayatımı olduğu gibi çizdi. dediği her şeyi yaşadım uzun vadede. yeni baktırdım yakın zamanda, eskisi kadar iyi olmasa da iyiydi. daha bekleyeceğim ama onun dediklerinin çıkmasını. zamanıvar.
gülsüm: bende baya iyiydi ilk falda çok heyecanlanmıştım. sonra rutine bağladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?