Telefonda Fal Bakanlar

ümran ilk iyi bakmıştı sonrası maalesef facia idi.... burada öneren bendim. çok pişman oldum sonra önerdiğim için...kendisini hiç görmedim telefonda bakmıştı.... didem açmıyor telefonları deniyor... ayrıca yalancı bir kadın bir sürü bahaneler üretiyor muhtemelen bilgileri aldıktan sonra başka birine baktırıp tekrar arayınca anlatıyor kendi bakmış gibi... bu ara o baktırdığı kişi bakmadıysa telefonları da açmıyordur...

anlıyorum teşekkürler .. kime sorsam cevplayan yok çıldırcam gerçekten zor durumdayım ve çıldırmak üzereyim o yüzden tekrardan falcı aramaya başladım ama yok yani..Adanayı görünce heyecanlanmıştım ama sanırım bnmki değil şivelimiydi konuşması yoksa çokmu kibardı ? ama beğenmediyseniz gerekte yok o değildir oysada bozulmuş dmekki didemde çok övülmüş bide onu deneyeyim demiştim ama anladığım kadarı ile o da fos boşuna para vermeyeyimm..Peki yiğit gülsüm burak burdaki bu diğer isimlere baktırdınızmı ?

İkisinide tavsiye etmiyorum. ikiside bende anı da geleceğide bilemedi. falı bile benim yönlendirmemle tamamladılar çünkü benle alakasız şeyler söylüyorlardı. üstelik daha önce burda yiğitle ilgili paramızı yatırdık ama açmıyor gibi şikayetlerde oldu.

yiğitle ilgili o yazıları görmedim o zaman onlarda tırt gülsümün nosunu aldım ilk sayfalarda biri yazmış kararsız kaldım onda övende var yeren de.. biraz daha bakınıp araştıracağım sanırım yiğitle burak didem hepsi fos sanırım gülsümde kararsızım sizin yazdıklarınızdan sonra bakınayım biraz daha olmadı gülsüme baktırırım ama bilemedim ki ... varmı başka önerebilceğiniz biri ?

Gulsum kim ya? Daha konusamiyor bile ki baktigi faldan kim ne anliyor?
Ikide bir buyu var buyu var. Yardimci da oluruz bilmem ne. Ilk once kendine yardim etsin.

o onu demiş bu bunu demiş bırakın allah aşkına ya benim gitmediğim görmediğim kalmadı kemalimiş sevdasımış losumuş teosumuş sevgisimiş sultanımış hepsini geç sen geç TELVE CAFE İZMİR ALSANCAK ECEM HANIMCIGIMI tek geçerim gidin sonrada gelin teşekkür edin hayde

Kızlar memnun kaldiginiz kisilern numarasini ozelden atabilir misinz. Bide bu parayi nasil yatiriyoruz telefondan baktiklarinda

kesinlikle bende aynı fikirdeyim

Merhaba ben Didem'e baktırdım çok ilgilendi ama şu an telefonlara çıkmıyor bile anlayamıyorum. Yiğiti aramıştım aylar önce haber bile yok. Gülsüm'e ulaşabildiysen numarasını bende alabilir miyim.

Merhaba Elmira ve Gülsüm Ün telefonunu rica edebilir miyim

Yiğit, Zehra, Gülsüm, Elmira, Burak.. Daha aklıma gelmeyen niceleleri.. Hepsi tırt. Sadece anda iyiler. Anı süper biliyorlar.
Yiğit Mayıs Haziran demişti, daha ortada bir şey yok.
Zehra Ağustos demişt daha ortada bir şey yok.
Gülsüm zaten büyü demiş tutturmuştu.
Elmira Nisan Mayıs demişti ortada bir şey yok.
Burak zaten bir şey bilemedi.

Bunların hiçbirini aramayın. Bende sildim no.larını..
Yiğit 50 TL
Zehra 50-75 TL
Gülsüm 50 TL
Elmira 100 TL
Burak 50 TL

Bunlara bir kişinin 2-3 kere baktırdığını düşünün.. Aramayın kızlar aramayın..
Online falcılar bile bunlardan daha iyi tutturuyor inanın.

Elimde şu an Didem Kaldı. O da Eylül - Ekim en fazla Kasım dedi.. Şaka gibi ama.
Şimdi bu Yiğit Zehra Elmirayı falan arasam 3-5 ay daha zaman atarlar. Bekliyorsun, beklemek zorundasın biliyorlar.

Cafe falcılarını zaten hiç saymıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…