- 9 Eylül 2015
- 200
- 135
- 103
- 42
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Bendede didemin biraz çıktı dedikleriTelefonda iyi fal bakan ben birtek ankaradaki zehra hanimi bilirim bana soyledigi ve imkansiz dedigi sey 1 hafta gecmeden cikmisti.
Daha sonra bu haftasonu is dolayisiyla ankaraya gittim.
Gitmisken zehrayi da goreyim dedim.
Gayet memnun kaldim.
Ertesi gun mihriye dediler gittim igrenc bir faldi.
Atti tuttu.
Semrine baktirmistim oda ayni atti tuttu.
Suana kadar zehradan memnun kaldim birtek.
Ha birde didem var tabi.
1 yil once baktirdigim ama dedigi ufacik bir seyin bike cikmadigi didem....
Ah ne paralar gitti ah...
düzenli baktırdığınız falcınız kim?gülsüm ü aradım burdakı yorumlara bakıp 3 5 kelıme ettı anlık olan seylerı bıle tutturamadı.
cocugunda sorun var dedı cocugum yok :)
bu ve bunun gıbı bır suru sey.bosuna baktırıp paranızı vermeyın.yasadıgım ayrılık ustune hem evlenıcen bu adamla dedı hem de ıstersen ben sana bunu getırtırım dedı nasıl dedım var yolu dedı.büyü mü günah yok ıstemem dedım.E bekle o zaman zaten gelecek adam dedı.
aslında duzenlı gorustugum telefondada baktırdıgım nokta atısı yapan bır falcım var ama ınsan arada baskalarından da duymak ıstıyor.
yine de su selimi merak ediyorum telefonda bakıyor mu ? bır de yıgıt ın telefonunu alabılır mıyım ?
elmira mı o iranlı kadın?ben ona baktırdım hiçbir dediği çıkmadı.Bendede didemin biraz çıktı dedikleri
Zehranın bildiği de bilmediğide attığıda tuttuğuda oldu oldu tüm diğerleri gibi
Semrini bilmiyorum
Selena iyi diyorlar ulaşamadım
Telefonda bakan iranlı bi kadın vardı adını unuttum şuan onunda ilk falı iyiydi
düzenli baktırdığınız falcınız kim?
50 TL ye bakıyor bayadır duzenlı olarak baktırdıgım ıcın basta onden mı alıyordu sonra dan mı alıyordu hatırlamıyorum.
yaw su selım le yıgıtın telefonunu bılen yok mu catladım
50 TL ye bakıyor bayadır duzenlı olarak baktırdıgım ıcın basta onden mı alıyordu sonra dan mı alıyordu hatırlamıyorum.
yaw su selım le yıgıtın telefonunu bılen yok mu catladım
tesekkur ederım bakalım whatsapptan msj attım beklıyorum
Bana da dönmedi bugünhesap numarasi atti fakat akbank yarin sabah hesaba gecer sorun olur mu dedim ses yok ilginc oldu
yigit hakkinda dusuncelerim ; evet cogu dedigi hatta bazi yerlerde nokta atislari da oldu gecmis konusunda zaman konusunda kasimin ilk iki haftasi dedi soylediklerini yazdim
ciktikca eklerim ama doyurucu degil
yigit
adanali dedigim eylemin bugun kendini yirtip soyledigi ama kaale almadigim bir dedigi daha cikti hemde benim icin kotu bir sey cikti lanet ki cikmayaydi iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?