- 27 Mart 2014
- 250
- 377
- 33
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Burda adı çok geçen bi çok falcıyı eylem cebinden çıkarıryigit hakkinda dusuncelerim ; evet cogu dedigi hatta bazi yerlerde nokta atislari da oldu gecmis konusunda zaman konusunda kasimin ilk iki haftasi dedi soylediklerini yazdim
ciktikca eklerim ama doyurucu degil
yigit
adanali dedigim eylemin bugun kendini yirtip soyledigi ama kaale almadigim bir dedigi daha cikti hemde benim icin kotu bir sey cikti lanet ki cikmayaydi iyiydi
Adana da bir hatun .3 kere tarih verdi biri tuttu hem de ayına gunune. geri kalan ıkısı tutmadı.
Soyledıgı olayların % 80 ınden fazlasını yasadım .şimdi ise asıl beklediğim için sey ıcın cok yakın artık vade falan yok dıyor .
Onu da tutturursa degmeyın keyfıme .
Cnm su adanali eylem di dimi cok memnunsan telefonunu verirmisin acabayigit hakkinda dusuncelerim ; evet cogu dedigi hatta bazi yerlerde nokta atislari da oldu gecmis konusunda zaman konusunda kasimin ilk iki haftasi dedi soylediklerini yazdim
ciktikca eklerim ama doyurucu degil
yigit
adanali dedigim eylemin bugun kendini yirtip soyledigi ama kaale almadigim bir dedigi daha cikti hemde benim icin kotu bir sey cikti lanet ki cikmayaydi iyiydi
Özel den atabilirsin. Mesela bnm ismimimin ustune tikla bnle alakali pencere açılır. Ozel msj at kismina tikla ordan yazbilirsinburdan atabiliyor muyuz telefonu ?
Malesef bendede tutturamamıştızehraya baktırdım hep yuvarlak yuvarlak konuştu ve aynı fal içinde bile bir dediği diğerini tutmadı.baktırmaya değmez bence.75 tl bir de. 20 tllik online falcılar kadar bile iyi bakamıyor halbuki.
Ben çok beğendim sürem çok uzak ama çok dobra bi kız. Burdaki çoğundan daha iyi gerçekçi bakıyo
Burdan bi arkadaştan duyduğum adanada bi kıza baktırdım. Valla billa günahınızı almiyim zamanında bu forumdan yiğitler didemler zehralar geçti hepsinin falı elimizde tırt oldu yani tavsiye edip vebal almaktan korkarım ama bu kızda güzel olan çok dobra bi kız. Ben bi kere ve yeni baktırdım şu kadarını söyleyebilirim olumsuz şeyleride söylüyor. Müşteri kaçar gibi bir korku ile toz pempe şeyler demiyor. Bana demedi. Yuvarlak konuşup kıvırmadı. Net konuşuyor. Ve çok uzak geleceği ( üç dört sene ) biz bilemeyiz demesi dürüstçe geldi bana.Ayyy burdaymissinkime baktırdın canım
Burdan bi arkadaştan duyduğum adanada bi kıza baktırdım. Valla billa günahınızı almiyim zamanında bu forumdan yiğitler didemler zehralar geçti hepsinin falı elimizde tırt oldu yani tavsiye edip vebal almaktan korkarım ama bu kızda güzel olan çok dobra bi kız. Ben bi kere ve yeni baktırdım şu kadarını söyleyebilirim olumsuz şeyleride söylüyor. Müşteri kaçar gibi bir korku ile toz pempe şeyler demiyor. Bana demedi. Yuvarlak konuşup kıvırmadı. Net konuşuyor. Ve çok uzak geleceği ( üç dört sene ) biz bilemeyiz demesi dürüstçe geldi bana.
Gelişme olursa yazarım. Diğer tırt falcılardan çok farklı birşey dedi
bence değer, boş diyenlere şaşırıyorum. ben biraz zor ulaştım kendisine o yüzden kızmıştım ama falı iyiydi. özellikle anı iyi biliyor. gidişatla ilgili söylediği şeyler de mantıklıydı benim falımda.merhabalar ben yiğiti denemek istiyorum ama 50tl çok değil mi? ne diyorsunuz değer mi?
bence değer, boş diyenlere şaşırıyorum. ben biraz zor ulaştım kendisine o yüzden kızmıştım ama falı iyiydi. özellikle anı iyi biliyor. gidişatla ilgili söylediği şeyler de mantıklıydı benim falımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?