Telefonda Fal Bakanlar

maddi sorun ne yazik ki maddi sorunu krediyle cozmek zorunda kaldim baska maddi sorunla yani cok gereksiz sacma sapan oldu cok

Burda adı çok geçen bi çok falcıyı eylem cebinden çıkarır
Denedim ve gayet beğendim
eskiden baktırdığım kişilerin çoğuna bi daha para kazandırmam ama çok bunalınca eylemi yine ararım
Yiğit ise kötü değil ama çok muhteşem de sayılmaz

Cnm su adanali eylem di dimi cok memnunsan telefonunu verirmisin acaba

Cnm telini verirmisin su adanali falcinin.birde hesabami yatiriyorsun parayi.parayi aldiktan sonrami ariyir.gorusme nasil oluyor

zehraya baktırdım hep yuvarlak yuvarlak konuştu ve aynı fal içinde bile bir dediği diğerini tutmadı.baktırmaya değmez bence.75 tl bir de. 20 tllik online falcılar kadar bile iyi bakamıyor halbuki.

zehraya baktırdım hep yuvarlak yuvarlak konuştu ve aynı fal içinde bile bir dediği diğerini tutmadı.baktırmaya değmez bence.75 tl bir de. 20 tllik online falcılar kadar bile iyi bakamıyor halbuki.
Malesef bendede tutturamamıştı

baktıranlae yine de dusuncelerini yazsınlar 4 gozle beklediğim bi tek şey kaldı oda cıksın kızlar

Ben çok beğendim sürem çok uzak ama çok dobra bi kız. Burdaki çoğundan daha iyi gerçekçi bakıyo

Ayyy burdaymissin kime baktırdın canım
Burdan bi arkadaştan duyduğum adanada bi kıza baktırdım. Valla billa günahınızı almiyim zamanında bu forumdan yiğitler didemler zehralar geçti hepsinin falı elimizde tırt oldu yani tavsiye edip vebal almaktan korkarım ama bu kızda güzel olan çok dobra bi kız. Ben bi kere ve yeni baktırdım şu kadarını söyleyebilirim olumsuz şeyleride söylüyor. Müşteri kaçar gibi bir korku ile toz pempe şeyler demiyor. Bana demedi. Yuvarlak konuşup kıvırmadı. Net konuşuyor. Ve çok uzak geleceği ( üç dört sene ) biz bilemeyiz demesi dürüstçe geldi bana.
Gelişme olursa yazarım. Diğer tırt falcılardan çok farklı birşey dedi

Doğru söylüyorsun canım o isimleri beğen var ben zehra ve Dideme baktırdım zehrayi sevmedim. Didemle tuttu enerjim. Ama bu kız da aklımı celiyor ama baktirirmiyim şu an için bilmiyorum. Teşekkür cevap için

merhabalar ben yiğiti denemek istiyorum ama 50tl çok değil mi? ne diyorsunuz değer mi?
bence değer, boş diyenlere şaşırıyorum. ben biraz zor ulaştım kendisine o yüzden kızmıştım ama falı iyiydi. özellikle anı iyi biliyor. gidişatla ilgili söylediği şeyler de mantıklıydı benim falımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…