Telefonda Fal Bakanlar

daha oncede yazmıştım yiğit konusunu an evet nokta atısları var ama doyurucu değil 50 tl fazla bana göre tabii onun dediklerini de yazdım bu yazmakta bende bildiğiniz manyaklık oldu.

ben yiğit'e 3 defa baktırdım, dedikleri çıktığı için değil, enerjisini çok sevdiğim için. Anı gerçekten iyi biliyor. keyifli bi anına denk gelirsen sana isim falan da söylüyor, baya şaşırtıyor yani. uzun bakmıyor, 10 dakika falan. Tarih vermiyor, bi konu hakkında sadece 1 hafta 10 gün dedi, 1 ay sonra oldu, ama oldu en azından :)) Bu aralar yine baktırasım var da, 2. seferden sonra hep aynı şeyleri duymaktan sıkılıyor insan, bir de yeni birilerine baktırmak istiyorum. Ha 50 tlye değer mi, değmez mi tartışılır, daha ucuzu yok ki? yani telefonda bakanlar içinde en ucuzu o. Didem (anı bildi, gelecek fos çıktı, bütün tarihler patladı) 100 tl, zehra, ben sevmiştim ama sevmeyeni çok 75 tl.

10 dk azmış gerçekten. aömıyor bir de telefonları ya sinir oldum bir saattir arıyorum. insanın yaptığı işe saygısı olur biraz saat verdi bir de

10 dk azmış gerçekten. aömıyor bir de telefonları ya sinir oldum bir saattir arıyorum. insanın yaptığı işe saygısı olur biraz saat verdi bir de

o biraz öyle canım. peşine düşmek, biraz darlamak gerekiyor ne yazık ki. ama bakmamazlık etmez. Ben genelde whatsapptan yazıyorum ee hadi ama ne zaman ne zaman diye, müsait olduğu an hadi ara diyor :))

Yiğite baktırdım feci bir pembe tablocu. Hiçbir şey bilemedi. Kısa kessin diye bitirdim hemen. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Boşuna macera aradım yani

Yiğite baktırdım feci bir pembe tablocu. Hiçbir şey bilemedi. Kısa kessin diye bitirdim hemen. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Boşuna macera aradım yani

yazık olmuş :/ Bende anı çok iyi biliyor, gelecek çıkmadı da hangi birinde çıktı ki. ama enerjisini seviyorum o cocuğun, hep diyorum zaten faldan ziyade terapi olsun diye arıyorum. Sizin enerjiniz uyuşmamış demek ki :/

ben yiğite bi kez baktırdım
anı-geçmişi falan net bi şekilde anlattı yuh dedim (hayatımda ilk defa telefonda fal baktırmıştım )
neyse gelecek için söyledikleri (bi tanesi hariç) çıktı,hatta çok da şaşırdım özellikle bi olaya,çünkü mümkün değildi olması..pat diye olmuştu
demekki gerçekten enerji uyumu bu işler bunu anladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…