- 27 Mart 2014
- 250
- 377
- 33
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
ben yiğit'e 3 defa baktırdım, dedikleri çıktığı için değil, enerjisini çok sevdiğim için. Anı gerçekten iyi biliyor. keyifli bi anına denk gelirsen sana isim falan da söylüyor, baya şaşırtıyor yani. uzun bakmıyor, 10 dakika falan. Tarih vermiyor, bi konu hakkında sadece 1 hafta 10 gün dedi, 1 ay sonra oldu, ama oldu en azından :)) Bu aralar yine baktırasım var da, 2. seferden sonra hep aynı şeyleri duymaktan sıkılıyor insan, bir de yeni birilerine baktırmak istiyorum. Ha 50 tlye değer mi, değmez mi tartışılır, daha ucuzu yok ki? yani telefonda bakanlar içinde en ucuzu o. Didem (anı bildi, gelecek fos çıktı, bütün tarihler patladı) 100 tl, zehra, ben sevmiştim ama sevmeyeni çok 75 tl.
10 dk azmış gerçekten. aömıyor bir de telefonları ya sinir oldum bir saattir arıyorum. insanın yaptığı işe saygısı olur biraz saat verdi bir de
Yiğite baktırdım feci bir pembe tablocu. Hiçbir şey bilemedi. Kısa kessin diye bitirdim hemen. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Boşuna macera aradım yani
daha öncede yazmıştım yiğit ne anda ne gelecekte hiçbirşey çıkmadı.Yiğite baktırdım feci bir pembe tablocu. Hiçbir şey bilemedi. Kısa kessin diye bitirdim hemen. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Boşuna macera aradım yani
ben yiğite bi kez baktırdımYiğite baktırdım feci bir pembe tablocu. Hiçbir şey bilemedi. Kısa kessin diye bitirdim hemen. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Boşuna macera aradım yani
canım sen şu adanalı eyleme baktırmıştın dimi?evet bu işler kesinlikle elektrık işi birazda
nasıl bakıyor peki?beni ondan başkası paklamıyor zaten evet tarot bakıyor
Anı geçmişide mi bilemediZehra'ya baktırdım, boşa gitti 75 tl diyebilirim ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?