- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
o kim oHülya diye bir kadın duydum telefonda da bakan ve her şeyi takır takır söylüyormuş biliyormuş birkaç kişiden duydum para olarak da içinizden ne gelirse onu verin diyormuş. Bu kişiyi duyan ya da numarasını bilen var mı?
Bizim buralara bir düşerse be verin de derse kesin bıkar bizden aramayın diye girişir bizeo kim o
Bizim buralara bir düşerse be verin de derse kesin bıkar bizden aramayın diye girişir bize
Nedense eylem De değişti demek.....Bemce eyleme baktirmayin cok ilgisiz ve kisa bakiyr tavrida cok kaba
aboo yaşıyon mu kızz seennn :):) ben atarım sana noyuKızlar hayrınıza biriniz eylemin numarasını göndersin :) uzun zamandır fal baktırmıyorum eylemi bi deneyelim bakalım :)
yoo gayet iyi biri,biz çok iyi anlaşıyoruz,kime göre neye göre kaba?bi de ona bakmak lazımBemce eyleme baktirmayin cok ilgisiz ve kisa bakiyr tavrida cok kaba
kesinlikle değişmedi aksine tanıdıkça daha çok samimi olduk :)Nedense eylem De değişti demek.....
aboo yaşıyon mu kızz seennn :):) ben atarım sana noyu
yoo gayet iyi biri,biz çok iyi anlaşıyoruz,kime göre neye göre kaba?bi de ona bakmak lazım
kesinlikle değişmedi aksine tanıdıkça daha çok samimi olduk :)
Bemce eyleme baktirmayin cok ilgisiz ve kisa bakiyr tavrida cok kaba
Bana da arklarinla gorusmuyosun guc kazandikca gelecekler dedi..2 ay icnde. Insallah herkese benzer seyler demiyodureylem kaba değil bence, sadece alıştıgımız falcılar dışında. daha oncede yazmıstım fazla dogrucu biri. mesela benım falımda 2 yakın arkadasımı soyledi (birebirde tarif etti), bı suredır uzak kaldım gorusemıyorum, hiç bi problemımde yok onlarla bu arada. senınle güç kaybettiğin için görüşmüyolar işlerine yaramazsın suan ama güç kazanıcaksın ve tekrar cevrende olucaklar kendini kullandırmaya devam edersen ki görünen o ki iyi niyetini fazlasıyla sömürecekler, kendi salaklıgın olur bak soyluyorum dedi mesela. soyleyiş tarzına bozuldum hatta ılk basta ama kotu bır sey soylemiyo sonucta. tavrı dobra oldugu ıcın öyle geliyo olabilir.
Bana da dedi aynı şeyi :/Bana da arklarinla gorusmuyosun guc kazandikca gelecekler dedi..2 ay icnde. Insallah herkese benzer seyler demiyodur
Bana da dedi aynı şeyi :/
Üstelik bana para konusunda bişey dedi .
Arkadasa da aynı şeyi söylemiş birebir...
Suphelenmistim kondurmak istemiyorum ama şimdi bununla 2 etti aynı cümleleri. .
Off yaaa yine mi fos çıktı. .
Offf yapma ya. Baska kimbilir ozel diye birbirimze anlatmadigimiz neleri ayni diyo??Bana da dedi aynı şeyi :/
Üstelik bana para konusunda bişey dedi .
Arkadasa da aynı şeyi söylemiş birebir...
Suphelenmistim kondurmak istemiyorum ama şimdi bununla 2 etti aynı cümleleri. .
Off yaaa yine mi fos çıktı. .
Valla arkadaşıma da bana da aynı şeyi söylemiş bu bir.Offf yapma ya. Baska kimbilir ozel diye birbirimze anlatmadigimiz neleri ayni diyo??
ilginççValla arkadaşıma da bana da aynı şeyi söylemiş bu bir.
Kondurmak istemem ama burada da aynı şeyi okuyunca canım sıkıldı
Of ya güven vermişti bana halbuki
Demekki bu da yalan oldu
Bu kadar tesadüf olamaz.
Başka birine bakacağım artık. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?