Telefonda Fal Bakanlar

seninle ilgili hiçbişeyi bilen falcımı olmadı bu zamana kadar. dediğin gibide olabilir. baştan söyledikleri uygun olmayınca bi an önce bitsede kapatsam durumuna düştüm. bana ilk defa böyle oldu. diğer baktırdığım fallarda hep bilmişlerdi.

yok bana her falcı ben söylemeden herşeyimi anlatır demek istedim
bazı insanların auraları çok açık olduğundan kaynaklıdır bu
yani her falcı herkese de iyi gelmiyor
mesela burda didem vardı bi ara herkes baktırırdı falan
bende baktırdım
bana çok iyi baktı hakkını yiyemem ama diğer bi arkadaşa fosdu aynı şey yani

eylemde şunu sevmedim. beni konuşturmadı. mesela eski eşine dönme düşüncen var dedi. aslında öyle bişey yok. adam zaten evlendi. bende olmaz öyle adam evli zaten deyince evet yanında bi kadın görünüyo zaten dedi. sonra hemen anında başka konuya geçiyo. neden böyle diyosunuz o zaman dememe fırsat vermedi. neyse artık geçti. gitti 50 liram.

valla bilemiycem gerçekten
şu ana kadar kim baktırdysa memnundu

oluyor oyle arada pofunun dedigi gibi yigitte bana bi kac sey soyledi adamin pesinden iki gun kostum ona mi uzuleyim verdigim 50 tl ye mi uzuleyim bilemedim iki uc nokta atisi yapti yigit genel kinularda ama onlar zaten herkesin hayatinda olan olaylar ama fal baktirmaya ihtiyacim oldugu icin gidisati kendim duzelttim elektrik meselesi
eylemin bende cikislari % 90 larda su an

Bazen olabiliyo. Arkadaşıma çok iyi bilen biri bendede çok yanlış bi yerden fala girmişti ben de olay öyle değil dedim bitirmiştik falı. Herkesin herkesle tutmayabiliyor. Sağlık olsun

Baktırıp denemekten başka çare yok işte
Birine çıkıyo diğerine uymuyo enerji aslında başkalarına çıkar mı diye çok merak ediyoruz ama mükemmel falcı yok. Size kim iyi bakıyosa en iyisi sizin için o.
Şimdilik eylem bendede iyi. Bakalım ama hep diyorum devamı önemli.

eylemi bende hiç beğenmedim azarlar gibi konuşması var.Lafı ağzıma tıkadığı yetmiyo gibi sorularımada üstün körü cevap verdi.Şu davranışından dolayı bu adam niye böyle davranıyo diyorum onun yapısı bu çözmeye çalışma niye aynı soruyu sürekli soruyosun bana diyo..ee soru sormayacaksam niye fal baktırıyorum.Dengesiz bu deyip geçiyo.Gitti 50 tl... tavisye etmiyorum bu eylemi kesinlikle

Allah allah banada çok kibar davrandı ne sırsam cevap verdi ters bir anına mı denk geldiniz acaba. Peki tutarlılık konusunda nasıldı size ?

Allah allah banada çok kibar davrandı ne sırsam cevap verdi ters bir anına mı denk geldiniz acaba. Peki tutarlılık konusunda nasıldı size ?
Eylem çok açık sözlü dobra bi kız ama bana hep çok nazik konuşmuştu. Sadece tarzı toz pembeci değil. Pat patt pattt olumsuzlukları da söylüyor.

allah allah ilginç
bende o kadar soru sordum kadın hiç terslemedi beni

sağol canım numarayı aldım aradım..Ama demekki enerji meselesi.olumlu görüyo..ama sanki olumsuz gibi de tersliyo..fal mı baktırdım dayakmı yedim anlamadım.
Hatta ayarım bozulup yazdığım oldu gece yarısı ona bile nazikçe dönüp cevap yazdı bana. Tabi bunlardan önemlisi dediklerinin çıkması umarım çıkar :)

arada insaan degisik birine de baktirmak istiyor ama sikildim ben cok hep ayni seyler detay alamadim mi doyurmuyor 15 gunu gecti baktirali en son az daha konu biriksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…