- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
her falcı herkese iyi gelmeyebiliyor
normal bi durum bence
enerji uyumu düşüktü demekki
mesela ben de hiç bişey anlatmadan sormadan o bana anlattı ağzımı bile açmadım
yada ağzımdan laf almak için tek kelime etmedi
ama diğer falcılarda da böyle benim durumum
kime baktırmışsam hep aynı
bazen de senin fala kendini kapatmandan kaynaklı olabiliyor..
neyse sağlık olsun
yok bana her falcı ben söylemeden herşeyimi anlatır demek istedimseninle ilgili hiçbişeyi bilen falcımı olmadı bu zamana kadar. dediğin gibide olabilir. baştan söyledikleri uygun olmayınca bi an önce bitsede kapatsam durumuna düştüm. bana ilk defa böyle oldu. diğer baktırdığım fallarda hep bilmişlerdi.
valla bilemiycem gerçekteneylemde şunu sevmedim. beni konuşturmadı. mesela eski eşine dönme düşüncen var dedi. aslında öyle bişey yok. adam zaten evlendi. bende olmaz öyle adam evli zaten deyince evet yanında bi kadın görünüyo zaten dedi. sonra hemen anında başka konuya geçiyo. neden böyle diyosunuz o zaman dememe fırsat vermedi. neyse artık geçti. gitti 50 liram.
Bazen olabiliyo. Arkadaşıma çok iyi bilen biri bendede çok yanlış bi yerden fala girmişti ben de olay öyle değil dedim bitirmiştik falı. Herkesin herkesle tutmayabiliyor. Sağlık olsunseninle ilgili hiçbişeyi bilen falcımı olmadı bu zamana kadar. dediğin gibide olabilir. baştan söyledikleri uygun olmayınca bi an önce bitsede kapatsam durumuna düştüm. bana ilk defa böyle oldu. diğer baktırdığım fallarda hep bilmişlerdi.
Baktırıp denemekten başka çare yok işteyok bana her falcı ben söylemeden herşeyimi anlatır demek istedim
bazı insanların auraları çok açık olduğundan kaynaklıdır bu
yani her falcı herkese de iyi gelmiyor
mesela burda didem vardı bi ara herkes baktırırdı falan
bende baktırdım
bana çok iyi baktı hakkını yiyemem ama diğer bi arkadaşa fosdu aynı şey yani
Bursadaki mi buKurtuluşa fal baktırıp memnun kalanlar varmı ?
Sanırım ama emin değilim :)Bursadaki mi bu
Allah allah banada çok kibar davrandı ne sırsam cevap verdi ters bir anına mı denk geldiniz acaba. Peki tutarlılık konusunda nasıldı size ?eylemi bende hiç beğenmedim azarlar gibi konuşması var.Lafı ağzıma tıkadığı yetmiyo gibi sorularımada üstün körü cevap verdi.Şu davranışından dolayı bu adam niye böyle davranıyo diyorum onun yapısı bu çözmeye çalışma niye aynı soruyu sürekli soruyosun bana diyo..ee soru sormayacaksam niye fal baktırıyorum.Dengesiz bu deyip geçiyo.Gitti 50 tl... tavisye etmiyorum bu eylemi kesinlikle
Eylem çok açık sözlü dobra bi kız ama bana hep çok nazik konuşmuştu. Sadece tarzı toz pembeci değil. Pat patt pattt olumsuzlukları da söylüyor.Allah allah banada çok kibar davrandı ne sırsam cevap verdi ters bir anına mı denk geldiniz acaba. Peki tutarlılık konusunda nasıldı size ?
allah allah ilginçeylemi bende hiç beğenmedim azarlar gibi konuşması var.Lafı ağzıma tıkadığı yetmiyo gibi sorularımada üstün körü cevap verdi.Şu davranışından dolayı bu adam niye böyle davranıyo diyorum onun yapısı bu çözmeye çalışma niye aynı soruyu sürekli soruyosun bana diyo..ee soru sormayacaksam niye fal baktırıyorum.Dengesiz bu deyip geçiyo.Gitti 50 tl... tavisye etmiyorum bu eylemi kesinlikle
sağol canım numarayı aldım aradım..Ama demekki enerji meselesi.olumlu görüyo..ama sanki olumsuz gibi de tersliyo..fal mı baktırdım dayakmı yedim anlamadım.allah allah ilginç
bende o kadar soru sordum kadın hiç terslemedi beni
:) aynen cnm enerji meselesisağol canım numarayı aldım aradım..Ama demekki enerji meselesi.olumlu görüyo..ama sanki olumsuz gibi de tersliyo..fal mı baktırdım dayakmı yedim anlamadım.
Hatta ayarım bozulup yazdığım oldu gece yarısı ona bile nazikçe dönüp cevap yazdı bana. Tabi bunlardan önemlisi dediklerinin çıkması umarım çıkar :)sağol canım numarayı aldım aradım..Ama demekki enerji meselesi.olumlu görüyo..ama sanki olumsuz gibi de tersliyo..fal mı baktırdım dayakmı yedim anlamadım.
Merhaba eylemin numarasini rica etsem banada gönderebilirsiniz?Eylem çok açık sözlü dobra bi kız ama bana hep çok nazik konuşmuştu. Sadece tarzı toz pembeci değil. Pat patt pattt olumsuzlukları da söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?