Telefonda Fal Bakanlar

yani ilginç bi tesadüf olmuş belkide gerçekten seriye bağlamış aynı seyleri söylüyodur bilemem ama kul hakkına giremem; bana söylediği şeyin doğruluk payı yüksek.. yanı alakasız arkadaş yorumu gibi değil benimki. yapıcak bişey yok eger oyleysede gunahı boynuna ama sanmıyorum oyle oldugunu.

Kimse yazmıyoki iyimi kötümü

Bana dediklerini başka birine soylemesinin imkanı yokk. Çünkü kadın gayet de beni benim durumumu etrafimda ki insanları anlatti tiplerine kadar.
Tesadüf olabilir mi olağan birşey çünkü bir çok insanın etrafinda cikarci kişiler var arkadaş dediğimiz. Bana böyle bir şey demedi.

Kizlarrrrr derdim eylemi falan savunmak değil de içinize kurt düşmesin derim çünkü bildiği detaylar durum tespitleri falan yabana atılacak gibi değil. Yani öyle herkese aynı şeyi soyleyecek bir bakım yapmıyor. Arkadaşıma da hiç size dediği gibi bir şey demedi. Falı dinlediğim için söylüyorum.

Valla benim amaçim da kimseyi kötülemek değil ama tipatip aynısını hem arkadaşıma söylemiş hemde burada denk geldi Allah bilir denk gelmeyen neler var.
BeniM için eylem bitti.

Neden kinayeli yazdınız ki .
Eylem benim babamın kızı mi .
Olan şey ne ise onu yazdık ya.
Allayip pullamaya mecbur muyuz
çok pardon cnm ben kime allayıp pullayın dedim?
üslubuna az biraz dikkat edersen sevinirim
ilginç yazdım bunda bi kinaye yok
sen niye bu derece hararetleniyorsun?

çok pardon cnm ben kime allayıp pullayın dedim?
üslubuna az biraz dikkat edersen sevinirim
ilginç yazdım bunda bi kinaye yok
sen niye bu derece hararetleniyorsun?
Burada kime kötü dense saldırı oluyor birileri tarafından nedense. ..
Amirhan olayı gibi aynı. Toz kondurulmuyor. Tuhaf ilginç ....

Burada kime kötü dense saldırı oluyor birileri tarafından nedense. ..
Amirhan olayı gibi aynı. Toz kondurulmuyor. Tuhaf ilginç ....
benim mesajlarımda kime saldırı var bi alıntı yapar mısın?
yada şu ana dek neyi kimi korumuşum?
eğer varsa haklısın
bende sizin gibi burda duyup 3-5 kişiye fal baktıran biriyim
kimseyi de savunmuyorum
bana iyi bakana iyi baktı dedim evet doğru
gelecek çıkmışsa yazdım
çıkmamışsa da söyledim
ilginç demem aynı olayların size söylenmiş olması
eylem abla benim kadim dostum yada annem babam değil
umarım anlatabilmişimdir

Valla benim amaçim da kimseyi kötülemek değil ama tipatip aynısını hem arkadaşıma söylemiş hemde burada denk geldi Allah bilir denk gelmeyen neler var.
BeniM için eylem bitti.

Ayyy yok canım ben kotulediniz anlaminda soylemedim.
Tuhaf olmuş sonuçta aynı şeyleri söylemiş olması. Denk de gelmiş olabilir çok nadir olsada bazen insanlar aynı olayları yasayabiliyor.
Ben kimsenin Günahını almak istemem kimseyi de kırmak istemem.
Herkesin kendi tercihi.

Insallah oyle degildir ve tesaduftur diyip bekleyelim bakalim dedigi diger seyleri az kaldi 1 haftasi var. cok emindi yoksa zamana takilmam

Eylemde maalesef aaa hakikaten nasil bildi dedigim şeyler olmadı. .. kizilayda 5 10 tl te bakılanlar kadar... bu benimle olan enerji baskalarina tutmuştur ayrinti vermiştir birsey diyemem bana da o k7si yaramaz değişik bir insan unut dedi...
Neyse ben mugladaki gulsum e baktiriyorum bunalınca memnun olmayanlar da var ondan ama yo bu olmaz dediklerimi yaşadım. Hiii ne demek istedigini o an anlamadigim onun da tsm tarif edemedikleri oluyor ama cok kusa surede yaşayınca yine ariyorum... ornegin gecende cok yakinda ya elinden para yada mal çıkacak biraz da yüklü yani toplu dedi hadi canim bende para yok ki gitsin dedim 3 _5 gun sonra ailemin evine hirsiz girmis ne diyimm

Gülsüm çok klasikti ya büyü var yardımcı oluruz dışında bişi diyemedi bana ama memnun olan da var

Eylemden de memnun olan var ben cok klasik Genel ve agizdan alinan laftan fukir turetme olarak hissettim
Gülsüm e belki 20 kere baktirdim bir kere nike buyu var sende demedi

Eylemden de memnun olan var ben cok klasik Genel ve agizdan alinan laftan fukir turetme olarak hissettim
eylem abla fal bakarken ben hiç konuşmuyorum o anlatıyor ben not alıyorum sonra takıldığım yerleri tekrar soruyorum o konu ile ilgili tekrar bakıp yorum yapıyor
nasıl ağızdan laf alma yaptı anlamadım açıkcası
soru bile sormuyor bakarken

Kesinlikle katılıyorum.
İlk baktirdigimda hep sordu durdu
Esin kaba biri diyo mesela Hayır diyorum hemen çeviriyor
Yada ne bileyim benim tepkimë göre baktı 3 defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…