- 18 Şubat 2010
- 16.408
- 20.125
- 923
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
anlatın madem bakalım neler ortakmışOfff yapma ya. Baska kimbilir ozel diye birbirimze anlatmadigimiz neleri ayni diyo??
Valla arkadaşıma da bana da aynı şeyi söylemiş bu bir.
Kondurmak istemem ama burada da aynı şeyi okuyunca canım sıkıldı
Of ya güven vermişti bana halbuki
Demekki bu da yalan oldu
Bu kadar tesadüf olamaz.
Başka birine bakacağım artık. .
Kimse yazmıyoki iyimi kötümü
Valla benim amaçim da kimseyi kötülemek değil ama tipatip aynısını hem arkadaşıma söylemiş hemde burada denk geldi Allah bilir denk gelmeyen neler var.Bana dediklerini başka birine soylemesinin imkanı yokk. Çünkü kadın gayet de beni benim durumumu etrafimda ki insanları anlatti tiplerine kadar.
Tesadüf olabilir mi olağan birşey çünkü bir çok insanın etrafinda cikarci kişiler var arkadaş dediğimiz. Bana böyle bir şey demedi.
Kizlarrrrr derdim eylemi falan savunmak değil de içinize kurt düşmesin derim çünkü bildiği detaylar durum tespitleri falan yabana atılacak gibi değil. Yani öyle herkese aynı şeyi soyleyecek bir bakım yapmıyor. Arkadaşıma da hiç size dediği gibi bir şey demedi. Falı dinlediğim için söylüyorum.
Neden kinayeli yazdınız ki .ilginçç
çok pardon cnm ben kime allayıp pullayın dedim?Neden kinayeli yazdınız ki .
Eylem benim babamın kızı mi .
Olan şey ne ise onu yazdık ya.
Allayip pullamaya mecbur muyuz
Burada kime kötü dense saldırı oluyor birileri tarafından nedense. ..çok pardon cnm ben kime allayıp pullayın dedim?
üslubuna az biraz dikkat edersen sevinirim
ilginç yazdım bunda bi kinaye yok
sen niye bu derece hararetleniyorsun?
benim mesajlarımda kime saldırı var bi alıntı yapar mısın?Burada kime kötü dense saldırı oluyor birileri tarafından nedense. ..
Amirhan olayı gibi aynı. Toz kondurulmuyor. Tuhaf ilginç ....
Valla benim amaçim da kimseyi kötülemek değil ama tipatip aynısını hem arkadaşıma söylemiş hemde burada denk geldi Allah bilir denk gelmeyen neler var.
BeniM için eylem bitti.
aboo yaşıyon mu kızz seennn :):) ben atarım sana noyu
Yaaaa yaşıyorum kuzu :) baktım bi eylemdir gidiyor bi de sen övmüşsüm o zaman bi denemek şart dedim uzun bi aradan sonra:) msj atmışsın numarayı çok teşekkür ederim canım
Gülsüm çok klasikti ya büyü var yardımcı oluruz dışında bişi diyemedi bana ama memnun olan da varEylemde maalesef aaa hakikaten nasil bildi dedigim şeyler olmadı. .. kizilayda 5 10 tl te bakılanlar kadar... bu benimle olan enerji baskalarina tutmuştur ayrinti vermiştir birsey diyemem bana da o k7si yaramaz değişik bir insan unut dedi...
Neyse ben mugladaki gulsum e baktiriyorum bunalınca memnun olmayanlar da var ondan ama yo bu olmaz dediklerimi yaşadım. Hiii ne demek istedigini o an anlamadigim onun da tsm tarif edemedikleri oluyor ama cok kusa surede yaşayınca yine ariyorum... ornegin gecende cok yakinda ya elinden para yada mal çıkacak biraz da yüklü yani toplu dedi hadi canim bende para yok ki gitsin dedim 3 _5 gun sonra ailemin evine hirsiz girmis ne diyimm
eylem abla fal bakarken ben hiç konuşmuyorum o anlatıyor ben not alıyorum sonra takıldığım yerleri tekrar soruyorum o konu ile ilgili tekrar bakıp yorum yapıyorEylemden de memnun olan var ben cok klasik Genel ve agizdan alinan laftan fukir turetme olarak hissettim
Gülsüm e belki 20 kere baktirdim bir kere nike buyu var sende demedi
Eylemden de memnun olan var ben cok klasik Genel ve agizdan alinan laftan fukir turetme olarak hissettim
Gülsüm e belki 20 kere baktirdim bir kere nike buyu var sende demedi[/QUOT
valla onu bunu bilmem hala diyorum fal meselesi enerji meselesi kız ne dediyse yasıyorum ozellikle imkan bermediklerim de dahil onemli olan birşey de cıkarsa eylem bende % 100 u vuracak .
gulsum de hıc bır sey bılemedi bende doğrudan da büyü yapalım dedi bi de bekar ve cocuksuz adamı da evli ve cocuklu yaptı
Kesinlikle katılıyorum.Eylemden de memnun olan var ben cok klasik Genel ve agizdan alinan laftan fukir turetme olarak hissettim
Gülsüm e belki 20 kere baktirdim bir kere nike buyu var sende demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?