Telefonda Fal Bakanlar

Merhaba ... Araniza yeni katildim amA uye olmadan uzun sure takip ettim bu konu ve falla ilgili diger basliklari.
Dun gulsum u aradım bakti.bence gayet basarili idi.dediklerini anladigim icin belki de.her sorum icin ayri ayri bakıp soyledi.
Binnazabladaki bir cok kisiye de tel.de baktirdim.henuz cikan olmadi.

Çıkan fal haberi : eylem bana geçmişinden biri ulaşacak sana ama önemsemeyeceksin demişti.. Gecen sene ayrıldıgım erkek arkmı düşündüm ve ararsa önemsemememin mumkunatı yok dedim kapanmamış hesaplar vs.. 2 gun önce sosyal medya üzerinden bana ulaştı ta 4 sene önce ayrıldıgım cocuk.4 sene sonra ne alaka anlamadım ama.. Ben görmemişim oda yazdıkca yazmıs görünce bastım engeli tabiki dediği gibi zerre önemsemedim bu çıkmasada olurdu ama madem cıkmayan herşeyi yazıyoruz cıkanıda yazayım:)

Ben de yeni katıldım.falcı eylem ve yiğitin tel.numarasını bana da yazar mısınız?? Fiyatları ve ödemesi nasıl oluyor? Ilk defa deneyeceğim? Yardım edin çok ihtiyacım var..

Kızlar evimde eşimle sıkıntılarımız var.nolur beğendiğiniz falcıları yazar mısınız bana..geleceği sadece Rabbim bilir fakat geçmişi gören eşimin bana ihanet edip etmediğini,evimizde Büyü var mı yok mu görebilecek iyi bir falcılara ihtiyacım var.nasıl arıyorsunuz? Önce parayı mı yatırıyorsunuz? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu Olacağım...

Bende dönem dönem baktırıyorum
Aynı kişiler mi bilemedim ama
İki kişi var bildiğim
Biri Kastamonuda mail olarak yazıyor sorulara cevap verir ama hani %80-90 falan tuttu doğru çıktı
Hatta bazı dualar falan da yapıyor da ben hiç karışmadım daha söyledi bana sadece
Ama Fulya diye bi kız var şahanedir her dediği çıktı çoğu arkadaşımda baktırır yani de
Elin kesilecek der o bile çıkar
Ama biraz rahatsız olmuş işte

fulya ne kadara bakıyor acaba?

Tanıdığım ikiside 50 liraya bakıyolardı bana ama
Normalde cevreye falan ne kadar bilemem
Şu sıralar fulya bakmıyor diğeri bakar ama

Eyleme baktırdım ama pek çıkacak gibi değil falı. Ve kişilik olarak da pek beğenmedim o kişiyi.
Aynı fikirdeyim sizinle
Özelden yazisalimmi
Burada fal baktiriyoruz e bazen beğenmiyor uz ama eylem in avukatları var en ufak laf ettik mi deliriyorlar
E haliyle bu da insanın aklına şüphe düşürüyor yani. Reklam için mi diye yada yakınlığı olan biri mi diye.....
Ben kendi adıma eylem i hiiiic beğenmedim ilk baktığı fal fena değildi ama sonradan tozuttu . Bana kırmızı iç çamaşırı giy bacim bile dedi ya..
Daha bitti gözümde başka birilerini deneyecegim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…