- 20 Kasım 2015
- 77
- 36
- 88
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Kızlar evimde eşimle sıkıntılarımız var.nolur beğendiğiniz falcıları yazar mısınız bana..geleceği sadece Rabbim bilir fakat geçmişi gören eşimin bana ihanet edip etmediğini,evimizde Büyü var mı yok mu görebilecek iyi bir falcılara ihtiyacım var.nasıl arıyorsunuz? Önce parayı mı yatırıyorsunuz? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu Olaca
fulya ne kadara bakıyor acaba?Bende dönem dönem baktırıyorum
Aynı kişiler mi bilemedim ama
İki kişi var bildiğim
Biri Kastamonuda mail olarak yazıyor sorulara cevap verir ama hani %80-90 falan tuttu doğru çıktı
Hatta bazı dualar falan da yapıyor da ben hiç karışmadım daha söyledi bana sadece
Ama Fulya diye bi kız var şahanedir her dediği çıktı çoğu arkadaşımda baktırır yani de
Elin kesilecek der o bile çıkar
Ama biraz rahatsız olmuş işte
Eylemin numarasini ben de alabilir miyim?Eylemin numarasini alabilirmiyim
Cikan degilde cikmayan varEyleme baktırıpda falı çıkan varmı kızlar
Bilmem eylemden agzimiz yandi bizde bi deneyelim dedik arkadasimla Gülsüm uHmmm enerji meselesi ozaman tutmaya bilir gülsümün çıkıyormu ki
Eyleme baktırdım ama pek çıkacak gibi değil falı. Ve kişilik olarak da pek beğenmedim o kişiyi.Eyleme baktırıpda falı çıkan varmı kızlar
Bu gülsüm iyi mi? İyiyse bende istiyorum telini..Gülsüm un numarasini verebilecek olan varmi ????
Aynı fikirdeyim sizinleEyleme baktırdım ama pek çıkacak gibi değil falı. Ve kişilik olarak da pek beğenmedim o kişiyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?