- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
beğenmene sevindim kuzum :) bazılarına iyi gelmedi de..Hobaaaa neler olmuş burda :) az sakin gençler :) bi ara çok yoğun fal baktırıyorum online, telefonda, yüzyüze... Kime duysam baktırdım yani... ama sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır:) eski mesajlarda da hep söyledim yine söylüyorum bana en tutarlı falı Burak bakmıştır, beni en etkileyen ise Yiğit'tir... Daha doğrusu yiğit in ilk falıdır sonraları hep aynı şeyler... Şimdi depofu sağolsun onun önerisiyle baktırdığım Eylem var... Kadın beni hiç konuşturmadı araya girme ben gördüklerimi anlatayım sonra sen sor dedi, çok iyi nokta atışları yaptı kimsenin bilemeyeceği türden şeyler... İnşallah dedikleri de çıkarsa oooo deymeyin keyfime:) ama herşey bi yana fal tamamen enerji işidir ve daha da önemlisi hayatın odak noktası yapılıp ona bel bağlanmayack kadar soyut bişeydir... Ben tamamen motivasyon amaçlı baktırıyorum çoğu kez söylenenleri unutuyorum :) ama psikolojimin bozuk olduğu bi anda baktırmış olsam da niye çıkmadı diye falcıya fırça atıp tehdit edecek kadar da bozulmadı psikolojim burda olanları okuyunca şükrettim neler varmış dedim:) boşverin kızlar yaa havalar da güzelken çıkın gezin, fotoğraf çekin, roman okuyun, kendinize bi kahve ısmarlayın inanın iyi gelecektir:) kahve mümkünse fal cafe dışında bi yerde olsun :) Hadi kalın sağlıcakla :)
İstanbul, Ankara, İzmir, vs... birçok konu başlığında öneriler var ama tek tek mesajları tarayıp bulmak zor oluyor. Telefonda fal bakan ve gerçekten beğendiğiniz falcıları bu başlık altında yazar mısınız?
selam ben önerebilirim birisini telefondan bakiyor.. yalniz sende varsa tanidik birinin numarasi bana verebilir misinIlk mesajımı buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama selamlar hanımlar. Bu topikte artık cidden şudur şu Kadar'a bakıyor deyip telefon numarası gönderecek arkadaşımız var mı? Benim uzun zamandır görüştüğüm bir ablam vardı ama bir süre sonra ezbere biniyor şimdilerde sadece dertleşmek için arıyorum. Beni hiç tanımayan birinin bakmasını istiyorum sadece. Yardımcı olursanız sevinirim.
bana da verir misin?selam ben önerebilirim birisini telefondan bakiyor.. yalniz sende varsa tanidik birinin numarasi bana verebilir misin
ne kadara bakıyor?selam ben bir kişiyi tavsiye edebilirim. öncelikle kendi bilgilerinizi veriyorsunuz sonra o sizin için kahve içip kapatip geri ariyor. ilgilenenlere yardimci olabilrim. gerçekten cok iiyi biliyor.
ben bu işlere çok para döktüğüm için kimsenin madur olmasini istemem.
Eylemin numarasini alabilirmiyimMerhabalar...Bende eyleme fal baktiranlardanim.yazılanları okudum eylem bence 10 nuMara haksızlık yapmamak lazım bana hep nokta atışı yaptı ve dedikleri de oldu...beklediklerim de var...asla soru sormuyor...şiddetle tavsiye ederimm
galiba eylem pembe tablocu yaEylemin numarasini alabilirmiyim
yooo bana hiç öyle konuşmadıgaliba eylem pembe tablocu yasanki herkese olumlu konuşmuş gibi geldi bana
olumsuz muydu sana? bilemedim şimdi... dünden beri sayfaları okuyorum genelde olumlu konuşuyor gibi düşünmüştümyooo bana hiç öyle konuşmadı
yok cnm olmuycak şeye olmuycak diyo..ha nedir şöyle böyle olacak dedikleri de var..ama ne varsa onu diyorolumsuz muydu sana? bilemedim şimdi... dünden beri sayfaları okuyorum genelde olumlu konuşuyor gibi düşünmüştüm
Bana da eylem in numarasini gonderebilir misiniz?Merhabalar...Bende eyleme fal baktiranlardanim.yazılanları okudum eylem bence 10 nuMara haksızlık yapmamak lazım bana hep nokta atışı yaptı ve dedikleri de oldu...beklediklerim de var...asla soru sormuyor...şiddetle tavsiye ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?