Telefonda Fal Bakanlar

O zaman gülsümü deneyelim:))

Kizlar yaa hic bosuna denemeyin bosuna 50 tl niz gitmesin diye yaziyorum kendim baktirmis biri olarak ve arkadssimda baktirdi. Ben ona agustosta baktirdim 15 eylulde msj atacak barisicaksinz dedi hocbisey oldugu yok. Ayrica cok yuvarlak konusuyor. Benim arkadasim baktirdi onda da hicbisey bilemedi hatta arkadasimin ablasida baktirdi ona da bosanmicaksin kiziniz olcak kaderinizsiniz vs dedi bosandilar gecen ay.
Birde bi ara birlikte kaldigi ev arkadasi bunun ses kaydini atti gulsumtopal gercekleri diye bi sayfada. Orada benim cok mu hosuma gidiyor hergun yok doncek yok donmicek doye yalan soylemek millete beynim sisiyor tarzinda biseyler diyordu arastirin. Bosuna paranizi kapirmayin boyle yalancilara.

E sizin var mı peki tavsiyemiz

izmir alsancak telve cafe muhakkakki denenmesi gereken bir yer yunan ali diye bir genc gelmiş akıllara zarar diyorum size manyak bir sey harika boyle falcı olamaz falcı demek bile hakaret bence deneyin yeni birini kesfetdıgımde paylasıcam

cafenin numarasını netden bul ara arkadasım sor belki bakıyordur sana oyle yazmıs arkadasımız bakıyordur yani arayıp sor

bu arkadası bende duydum ama daha gıdıp bakdıramadım tam yerini ogrendim telefondan nasipse hafta ıcı gdıcem bende yorumlarımı yazarım size

Evet o reklam aynı günde 17 mesaj atmış üyeliği kapatılmış
Para kaptırmayın

ah o 5 kurus vermeden savurup durdugunuz on yargılarınız yokmu bakdıran varmı aranızda peki tamam reklam yapmıs yada ne yapmıssa yapmıs peki bakdırdınızmı once bır deneyın belkı dogru soyluyor belkı gercekden haklı nerden bıkıyorsunuz kı hemen burda savas acıyorsunuz soyle boyle yazık gercekden sız gıtmıyorsunuzda gıdenlere manı olmayın he ıcınızden bırı bakdırmısdır eywallah anlarım ama gıdıp gormedıgımız bırı savas acmadan once elınızı vıcdanınıza koyun burası paylasım sıtesı tabıkıde reklamda olucak ınsanlar reklamlarını yapıcak kendını duyurmak ıstrıycek sonucda bu arkadas yenı gelmıs atlamayın konuyu zaten hepımız bakdırmıyormuyuz para kapdırmıyormuyuz bır kezde bu arkadasa gıderrız bakarız gelır yorumujuzu yaparız

Size Z zeynepilgili mi diyelim yoksa H halidesoyman mı? Aynı yerden üyelik alınmışta

Çok teşekkürler mune.
Evet burdaki insanların sokağa atacak 5 kuruşu yok
Sizinki ekmek parası ise bizimkide öyle.
Güle güle reklamcılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…