- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Eski sayfalarda ovmuslerBu gülsüm iyi mi? İyiyse bende istiyorum telini..
Eski sayfalarda ovmusler
Bende merak ettim bi bakayım dedim
O zaman gülsümü deneyelim:))
E sizin var mı peki tavsiyemizKizlar yaa hic bosuna denemeyin bosuna 50 tl niz gitmesin diye yaziyorum kendim baktirmis biri olarak ve arkadssimda baktirdi. Ben ona agustosta baktirdim 15 eylulde msj atacak barisicaksinz dedi hocbisey oldugu yok. Ayrica cok yuvarlak konusuyor. Benim arkadasim baktirdi onda da hicbisey bilemedi hatta arkadasimin ablasida baktirdi ona da bosanmicaksin kiziniz olcak kaderinizsiniz vs dedi bosandilar gecen ay.
Birde bi ara birlikte kaldigi ev arkadasi bunun ses kaydini atti gulsumtopal gercekleri diye bi sayfada. Orada benim cok mu hosuma gidiyor hergun yok doncek yok donmicek doye yalan soylemek millete beynim sisiyor tarzinda biseyler diyordu arastirin. Bosuna paranizi kapirmayin boyle yalancilara.
izmir alsancak kıbrıs sehıtleri telve cafe mc donaldsın oralardaydı sanırım git gor bakdır ıste ben bakdırdım gayetde memnunum sende dene yeni gelmiş genc biri yunan aliymiş ismiOff kimseyi bulamicakmiyiz
Keşke izmir de olsam ama değilim kiizmir alsancak kıbrıs sehıtleri telve cafe mc donaldsın oralardaydı sanırım git gor bakdır ıste ben bakdırdım gayetde memnunum sende dene yeni gelmiş genc biri yunan aliymiş ismi
cafenin numarasını bul sende telve cafe izmir alsancak yaz netden ara bul telefondan bakıyormu sor arkadasım yani bu kadar karamsar ıolma :)Keşke izmir de olsam ama değilim ki
ah o 5 kurus vermeden savurup durdugunuz on yargılarınız yokmu bakdıran varmı aranızda peki tamam reklam yapmıs yada ne yapmıssa yapmıs peki bakdırdınızmı once bır deneyın belkı dogru soyluyor belkı gercekden haklı nerden bıkıyorsunuz kı hemen burda savas acıyorsunuz soyle boyle yazık gercekden sız gıtmıyorsunuzda gıdenlere manı olmayın he ıcınızden bırı bakdırmısdır eywallah anlarım ama gıdıp gormedıgımız bırı savas acmadan once elınızı vıcdanınıza koyun burası paylasım sıtesı tabıkıde reklamda olucak ınsanlar reklamlarını yapıcak kendını duyurmak ıstrıycek sonucda bu arkadas yenı gelmıs atlamayın konuyu zaten hepımız bakdırmıyormuyuz para kapdırmıyormuyuz bır kezde bu arkadasa gıderrız bakarız gelır yorumujuzu yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?