Telefonda Fal Bakanlar

Kesinlikle katılıyorum.
İlk baktirdigimda hep sordu durdu
Esin kaba biri diyo mesela Hayır diyorum hemen çeviriyor
Yada ne bileyim benim tepkimë göre baktı 3 defa
aylardır baktırıyorum anne adım ve adım dısında hiç bir şey sormadı ne yönlendirmene gerwk kaldı ne bişey .
ilginç olan da yonlendirdiğim her insan da arayıp teşekkür etti birebir tanıdklarımın arasından ama tarihlere takılmayın tarihler sekiyor ama olaylar sekmiyor

Banada hiçbişi sormadı kendi tıkır tıkır anlattı hep
Bana da adımı . Anne adımı baba adımı ne iş yaptığımı hangi sehirden aradığımi sevgilim olup olmadigini evli mi nisanlimi oldugumu , kac cocuk dusundugumu doğum tarihimi burcumu vs bi sürü şey sordu

Neden yalan söyleyeyim ki .
Kendi halinde bi insanım
Konularıma bakabilirsin yani.

Yalan soyluyorsun demedım ama bu ınanılmaz bişey ....
ilk tanıstıgım zamanı hatırlıyorum eylemle de ben bısey sormaya kalkmıstım da falcı olan benım yonlendırmeyın benı ben anlatayım sıze sorularınızı sormak ıcın zaman verecegım zaten demıstı.
ondan sonra da hıc boyle sorularla karsılasmadım....
dun bugunden bahsetmıyorum yanı nısan baslarından bahsedıyorum.o yuzden cok sasırdım saskınım

Aynen ... evliligimi niye soruyorsun dedim fali gidişatı ona gore gelişecek dedi. İşle ilgili once bir dusmandi sonra iki oldu donra iki kişinin ardinda bir kişi... ilk sarisin olan kisi falin sonunda esmere dönüştü

istanbul topiğine yazdım buraya da aynen kopyalıyorum:

bu arada kızlar forumdan biri eylem ablayı tehdit etmiş,dün,ben kendinden öğrenmedim başka biri söyledi,çok çok mrk ederek soruyorum,bi insanı tehdit etmek neden?hangi hakla?sebebiniz neydi?gerçekten şunun cvbını öğrenmek istiyorum..fal bakılır kafa dağıtmak içindir yada eğlenmek içindir yadaaa umut beklemektir amaç bilemem..şu ana kadar ,ömrüm boyunca toplasam 6 kez falcıya gitmişimdir..son zamanlar haricinde gittiğim sadece öylesineydi..hangisini gidip tehdit etme hakkına sahibim düşünüyorum bulamıyorum..bu falcılar size zorlamı fal baktırıyor?yada silah zoruylamı aldınız telefon nolarını?
kesinlikle amacım birini savunmak korumak falan değil
bu yapılan davranış çok çirkin
sebep her ne olursa olsun falcıda bi insan
bu kadar fala bel bağlamak ayrı bi durum zaten
umarım beni anlıyorsunuzdur
ben burda şu ana dek kimseyi savunmadım
bana göre doğru yada yanlış bişey varsa demişimdir
şuan ki durumda tamamen olayın ''tehdit'' aşamasına gelmiş olmasıdır..
tehdit olayı aslına bakılırsa normal ve basit bi olgu değil
konu çok basit bunu biliyorum
her kim yada kimler tehdit etmişse gerçekten sebebiniz neydi bunu soruyorum.

Aynen ... evliligimi niye soruyorsun dedim fali gidişatı ona gore gelişecek dedi. İşle ilgili once bir dusmandi sonra iki oldu donra iki kişinin ardinda bir kişi... ilk sarisin olan kisi falin sonunda esmere dönüştü
Benim güvenim hiç kalmadı.
Hele bana dediklerini aynen başkalarından duyunca bitti yani .
Isterlerse taşlasinlar burda beni.
Ne ise onu yazdık.
Burnuma pis kokular geliyor amirhan olayı gibi çıkacak diye korkuyorum bu da.

Tehdit olayı hazımsızlıktan baska bır sey degıl. tehdıt eden kısının telefonunu ıstedım ...eger tanıdık bırıyse ıfsa edesım var...

amac taslamak olaydı dıbıne kadar yapardım zaten ...suclamısım gıbı bır sey yok ortalıkta ama gercekten bır sacmalık donuyor.Amirhan kımdır nedır onu da bılmıyorum.
Bişey kanıtlama koruma cabasında da degılım.
Sonuc olarak ben de eylem ıcın bır musterıyım 8 aydır toplasan 5 fal baktırmısımdır.yanı hemde yaglı musterı sayılmam :)

Tehdit etmek bir fal olayı için ne kadar küçük bir düşünce ne yapacaktı Eylem hanım olmadı baktığı falların yazılı bir çıktısını alıp imza attıralım... Fal bu herkese tutacak diye bir şey yok kimlere kimlere baktırdım kaç kişinin tarih olarak geçti sonuç hepsi aynı ama beklemiyorum artık hayatıma bakıyorum. Eylem hanım evet dobra biri hatta en son konuşmamızdan önce bir görüşme yaptık bir birimizi bir konuda anlayamadığımız için böyle yapın dedi tamam dedim. Falımı 1 saate koymadı baktı. Geçmişte baktırdıklarım oldu tarihler geçti tekrar o kişilere baktırmak istemedim yine tarih vereceklerdi biliyorum. Telefonda da en son ona baktırdım başka bir konu için son bir vuruş yapayım dedim yine onu aradım verdiği tarih yine ilk falımda ki tarihle aynı o zaman 3 ay dediyse şimdi 5 hafta dedi tarih uzatmadı burada kimseyi savunmuyorum öyle algılanmasın. Herkesin ne derdi var kimse bilmez hayatımın en kötü olayında bile üzüldüm mü haddinden fazla keyfimden fal baktırdığım liseli yıllarımda kaldı... Tehdit olayı hiç hoş bir durum değil ve bunu bir fal için yapmak hiç bir insana yakışmaz karşıdaki de bir insan birileri beni tehdit etse soluğu savcılıkta alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…