- 19 Aralık 2015
- 30
- 10
- 88
- 44
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
didemin numarasini banada ataarmisin?benimde simdiye kadar baktırdığım en iyi falcı didem di
Bu arada eylem e fal baktirdim bugün gayet net geçmişi bildi . Sok oldum.
Acaba buradan konuları falan mi okudu diye şüpheye düştüm ama öyle ayrıntılar verdi ki yok mümkün değildi birinin bunları bilmesi.. . Fal bitince korktum hi sure.. Eşimin memleketine kadar, ayağındaki lekeye kadar bildi..
Yani ne diyeyim gelecek için de bi kaç şey söyledi zaten ne hissetse söylüyor kötü de olsa çat diye yüzünüze söylüyor. .
Bekliyorum gelecekle ilgili söylediği şeyleri yine yazarım.. İnanın amacım reklam filan değil sırayla hepsini deniyorum işte. .
Cok ta kibar bi bayan kesinlikle öyle onlarca falciya gittim ama eylem farklı idi ..
Yani ben çok sevdim .. Belkide enerji tuttu bilemiyorum
bende baktırcam ama dönmesini bekliyorum
Işık hanıma baktırdım öneri için çok teşekkür hakkını verdi benim anlatmaya cesaret edemediğim şeyleri bile söyledi
Bu arada sevda hanıma sürekli giderim oda internetten bakıyor oda iyi (kıbrıs ) ama bilginiz olsun umarım sizinde güzel çıksın
Aynen bende de hiç çıkmadıeylem iyi değildi bana kızlar. zaman da geçtiği için yazabilirim artık. bi tane bile çıkan şeyi yok.
zaten mevcut durumu görememişti; bi tek aklıma giren "eski sevgilinden ikili tarihte haber alacaksın, üzüldüğüne dair" gibi bir şey demişti.
en ufak haber bile almadım.
bayaaa zaman geçti 2 ay olmustur
Arkadaşlar ben iki senedir ışık hanıma baktırıyorum ve çok memnunum deneyin bence yiğit ve gülsümü bende denedim.
Ama bilemediler boşa geçti birde umutlandırıyorlar
Canım özel mesaj atılmıyor sana.Işık hanim in numarasini alabilir miyim
Tamam canım hallettim artık atiliyorCanım özel mesaj atılmıyor sana.
Canım bende gruptan en az 6 kişide baktırdı çoğumuz memnun kaldık şaşırdık yorumunuza nasıl net şeyler söylememiş benim herşeyimi yanımda yaşamış gibi anlattıkizlar arkadasim ışık hanima baktirdi.bende dinledim.faldan baska her seye benziyodu yani.soru soruyo oylede olabilir boylede olabilir diyo.e zaten ya oyle olcak ya boyle.bunu bizde biliyoruz heralde.bide cok iyi falciymis gibi yilbasina kadar 70 tl ye bakiyomus.sakin kaptirmayin paranizi hic tavsiye etmem.mevcut durumu bilseydi bari.oda yok.o kadar kotu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?