Telefonda Fal Bakanlar

bende baktırcam ama dönmesini bekliyorum

Merhaba eylem hanimin numarasini ozelden atabilirmisiniz ve baska onerebiliceginiz varsa lutfen soyleyin

Işık hanıma baktırdım öneri için çok teşekkür hakkını verdi benim anlatmaya cesaret edemediğim şeyleri bile söyledi

eylem iyi değildi bana kızlar. zaman da geçtiği için yazabilirim artık. bi tane bile çıkan şeyi yok.
zaten mevcut durumu görememişti; bi tek aklıma giren "eski sevgilinden ikili tarihte haber alacaksın, üzüldüğüne dair" gibi bir şey demişti.
en ufak haber bile almadım.
bayaaa zaman geçti 2 ay olmustur

Aynen bende de hiç çıkmadı
Sadece pembe tabloyu çizdi bana ....

Arkadaslar dun sema hanima baktirdim karakter analizi gecmis ve an olarak bana gore superdi. Yani soyle soyleyeyim dediklerinin hepsi dogruydu. Gecekle soyledikleride mantikli ve guzeldi ama yamlis anlasilmasin pembe bir tablo cizmedi yani iyi ve kotu ne goruyorsa kartlarda soyledi memnunum tesekkurler paylastiginiz icin ismini

kizlar arkadasim ışık hanima baktirdi.bende dinledim.faldan baska her seye benziyodu yani.soru soruyo oylede olabilir boylede olabilir diyo.e zaten ya oyle olcak ya boyle.bunu bizde biliyoruz heralde.bide cok iyi falciymis gibi yilbasina kadar 70 tl ye bakiyomus.sakin kaptirmayin paranizi hic tavsiye etmem.mevcut durumu bilseydi bari.oda yok.o kadar kotu yani

Canım bende gruptan en az 6 kişide baktırdı çoğumuz memnun kaldık şaşırdık yorumunuza nasıl net şeyler söylememiş benim herşeyimi yanımda yaşamış gibi anlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…