Telefonda Fal Bakanlar

Ya kızlar son zamanlarda hep bunu düşünüyorum.
Geleceği kimse bilemez.. Hele bizi görmüyor bile sadece tel den bakıyorlar. Amacım kimseyi zan altında bırakmak değil ama bana artık mantıklı gelmiyor yani benim yüzümü Dahı gormeyen biri nasıl geleceği görebilir ya.. ben kendi adıma fala vereceğim parayla şu soğukta dışarda olan hayvanlara yiyecek alıp karinlarini doyurmaya karar verdim.. kaç defa reklam yapıldı buralarda kaç kişi inandı kandi baktirdi boşuna. Sonuçta ben fal bakan bir olsam ilk buraya yazardım kendi hakkımda bişeyler. . Yani kendimi kandirdm o kadar süre. . Çoğu da çıkmadı zaten . .
İhtiyacı olan ama ağzı dili olmayan hayvanlara yardım etmek daha iyi gelecek bana..

Canım ne güzel söylemişsin ama insan zorda olduğu zaman birde falı çıkınca sarıyor piskolojikmen işte arayış aslında ama dediğin çokk mantıklı yapabilirsen ben terapi gibi görüyorum baktırmadan duramam ama hayrını allah kabul etsin

Amin canım Sağol ama ben dediğim gibi saçma geliyor . Düşünsenize ben fal bakıyor olsam burada reklam yaparım sonra da arayanlara bakarım buradan eski konularına eski msj larına bakarım benim numaramı isteyenleri .. sonra ona göre uydururum bişeyler. ..

Doğru söylüyorsun fal konusunda reklamda özellikle .
ama nasıl o kadar araştıracaklar ve burada herkes kendi ismini kullanmadığı için bilmesi zor bence

kızlar ben de baktırıyorum telefonla falan fal. şimdi baktırdığm kızdan memnunum baya. isteyen olursa iletişimini vereyim. ama özelden yazsın. kızın numarasını yazmayayım buraya.

Aslinda KK ya artik cok girmiyorum ama. Bir arkadastan Işık diye bi falcinin numarasini almistim. Deneyeyim dedim cok da yorumlari okumadim ama. Berbat otesi berbat. Kesinlikle baktirmayin. 70 tl param bosa gitti. Yilbasindan sonra da 100 tl oluyomus. 1 tl bile vermezdim. Bazen enerji su bu bilmem ne sadece bunlarla olmuyo. Bakim yapan bos olmayacak. Kalben.. Gonul gozunun de acik olmasi lazim. Helal etmiyorum 70 TL mi.

eyleme bende sürekli baktırırım. olayların şekli değiştikçe bana anlatır. ben çok memnunun. en azından pembe tablo çizip dalga geçmiyor insanla.
Mrh falı nasıl baktiriyorsunuz ve ücreti nasıl ödüyorsunuz?Bir de çıkıyor mu?Yardımcı olursanız sevinirim. :)

Sevda HNM var çok iyi gerçekten nokta atışları var arkadaşım tavsiye etti çok emin değildim ama beni şaşırttı hem yaşam koçluğu yapıyor hem tarot söylediği herşey çıktı ve yüzyüze gibiydi çok memnun kaldım artık kimseye gitmem

Merhabalar,

Ben telefonda bakıyorum. İsteyen arkadaşlara bakabilirim. 50 TL kahve falı.

Sevgilerimle,

Odin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…