- 3 Mayıs 2009
- 117
- 10
- 96
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
enerji isi dedikleri olabilir bilemiyorum.ama ani dahi bilemedi.hic bir seyi net soylemedi.memnun olanlar icin sevindim.paraniz bosuna gitmemis en azindan.Tabi herkese bakamıyorlar birde o açısı var derler ama ne kadar doğru bilinmez
Işık hanıma baktırdım öneri için çok teşekkür hakkını verdi benim anlatmaya cesaret edemediğim şeyleri bile söyledi
Canım ne güzel söylemişsin ama insan zorda olduğu zaman birde falı çıkınca sarıyor piskolojikmen işte arayış aslında ama dediğin çokk mantıklı yapabilirsen ben terapi gibi görüyorum baktırmadan duramam ama hayrını allah kabul etsinYa kızlar son zamanlarda hep bunu düşünüyorum.
Geleceği kimse bilemez.. Hele bizi görmüyor bile sadece tel den bakıyorlar. Amacım kimseyi zan altında bırakmak değil ama bana artık mantıklı gelmiyor yani benim yüzümü Dahı gormeyen biri nasıl geleceği görebilir ya.. ben kendi adıma fala vereceğim parayla şu soğukta dışarda olan hayvanlara yiyecek alıp karinlarini doyurmaya karar verdim.. kaç defa reklam yapıldı buralarda kaç kişi inandı kandi baktirdi boşuna. Sonuçta ben fal bakan bir olsam ilk buraya yazardım kendi hakkımda bişeyler. . Yani kendimi kandirdm o kadar süre. . Çoğu da çıkmadı zaten . .
İhtiyacı olan ama ağzı dili olmayan hayvanlara yardım etmek daha iyi gelecek bana..
Amin canım Sağol ama ben dediğim gibi saçma geliyor . Düşünsenize ben fal bakıyor olsam burada reklam yaparım sonra da arayanlara bakarım buradan eski konularına eski msj larına bakarım benim numaramı isteyenleri .. sonra ona göre uydururum bişeyler. ..Canım ne güzel söylemişsin ama insan zorda olduğu zaman birde falı çıkınca sarıyor piskolojikmen işte arayış aslında ama dediğin çokk mantıklı yapabilirsen ben terapi gibi görüyorum baktırmadan duramam ama hayrını allah kabul etsin
Ya zaten hep aynı zamanda numara alınıyor ve aranıyor .Doğru söylüyorsun fal konusunda reklamda özellikle .
ama nasıl o kadar araştıracaklar ve burada herkes kendi ismini kullanmadığı için bilmesi zor bence
Elmiranin dedikleri cikmiyor ki? Ne yapacaksiniz numarasini. Herkes tutturmus Elmira elmira. Ciksa bana cikardi. Bosuna paranizi vermeyin artik.yokmu elmiranin numarasini bana verecek biri ya
Eyleme de baktırdım dün. Memnun kaldım ben ondan da.
Mrh falı nasıl baktiriyorsunuz ve ücreti nasıl ödüyorsunuz?Bir de çıkıyor mu?Yardımcı olursanız sevinirim. :)eyleme bende sürekli baktırırım. olayların şekli değiştikçe bana anlatır. ben çok memnunun. en azından pembe tablo çizip dalga geçmiyor insanla.
Eylem'in numarasi var mi? Gonderir misin lutfen? Bir de ne falina ve ne kadara bakiyor?Eyleme de baktırdım dün. Memnun kaldım ben ondan da.
Eylem'in numarasi var mi? Ne kadara ve ne falina bakiyor? Yardimci olursa is sevinirimMrh falı nasıl baktiriyorsunuz ve ücreti nasıl ödüyorsunuz?Bir de çıkıyor mu?Yardımcı olursanız sevinirim. :)
Bana da atabilir misin Isik hani in nunarasini?Arkadaşlar özelden isteyenlere attım ışık hanımın numarasını
Didem gelecekle alakalı netmi yoksa yuvarlak cümlelermi kuruyor onu merak ettim açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?