Telefonda Fal Bakanlar

Bende sema hanima baktirdim fal konusunda ön yargiliydim ama oyle olmadi.
Çok memnun kaldım harika bence .
Söyledikleri yasadiklarimla aynıydı birebir yaşadım. Sanki beni tanıyormuş gibi bakti.
Tavsiye ederim.

eyleme bende baktırdım ilk.ben hiç soru sormadan kendisi ayrıntıları ruh halimi ve sebeplerin vs söyledi.tabi bende yüzde yüz inanmadım veya bütün dediklerinin cıkacagını sanmam ama aşırı iddialıydı tabi sonra başkalarınada zaman verip çıkmadığını ve olması cok zor ve sacma bişeye kesinlikle olacak demiş falan bilemiyorum ya...her fal baktrdıgımda kendimi sacma hissediyorum yine falcı arıyorum ...

Merhaba arkadaşlar ben sema hanıma baktirdim çok memnun kaldım . sıkıntılarım vardı hepsini bildi ve söylediği ne varsa hepsi oldu terapi gibi geldi çok beğendim tavsiye ederim.

eyleme kart açtırdım bu kez cidden ben bayıldım eyleme ya. bu kadar olur dedim ileri tarihe bişiler söyledi onları bekliyorum şimdi bi öncekiler oldu zaten.

Eylem dışında uzaktan, telefondan fal bakan önerebileceğiniz kimse var mı memnun kaldığınız? Eylem'den çok memnunum ama artık bütün durumlarımı biliyor, arkadaşla sohbet etmek gibi oluyor. İyi bakan başka birine daha baktırıp sağlamasını yapmak istiyorum.

Didem'den haberi olan var mı?
Bi ara bazi arkadaslar surekli, ortaya cikip sonra kayboldugunu soyluyorlardi o zaman pek aldiris etmiyordum ama cidden bi sure kendini unutturup sonra yeniden hortlamak gibi bir ozelligimi var..

Merhabalar arkadaslar burayada yazdim aradigim bir falci vardi izmirde serdar diye birisi telefonda uzaktan whatssapp ile bakiyor...numarasini buldum...istiyen olursa ozel mesaj yoluyla gonderebilirim...uyari almamak icin acik yazmiyorum eger ki olursa istiyen arkadaslar bana mesaj atabilir ben gonderirim...hem yurtdisina hemde hemde trde bakiyor..ben cok memnun kaldim...hepinize iyi gunlerr dilerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…