- 11 Ocak 2016
- 3
- 1
- 1
- 47
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Canm telden baktirip ödemeyi nasıl yapıyorsunuz?Bende sema hanima baktirdim fal konusunda ön yargiliydim ama oyle olmadi.
Çok memnun kaldım harika bence .
Söyledikleri yasadiklarimla aynıydı birebir yaşadım. Sanki beni tanıyormuş gibi bakti.
Tavsiye ederim.
Canım ben sema hnimi biliyorum memnun kaldım tavsiye ederim.
eyleme bende baktırdım ilk.ben hiç soru sormadan kendisi ayrıntıları ruh halimi ve sebeplerin vs söyledi.tabi bende yüzde yüz inanmadım veya bütün dediklerinin cıkacagını sanmam ama aşırı iddialıydı tabi sonra başkalarınada zaman verip çıkmadığını ve olması cok zor ve sacma bişeye kesinlikle olacak demiş falan bilemiyorum ya...her fal baktrdıgımda kendimi sacma hissediyorum yine falcı arıyorum ...eylem iyi değildi bana kızlar. zaman da geçtiği için yazabilirim artık. bi tane bile çıkan şeyi yok.
zaten mevcut durumu görememişti; bi tek aklıma giren "eski sevgilinden ikili tarihte haber alacaksın, üzüldüğüne dair" gibi bir şey demişti.
en ufak haber bile almadım.
bayaaa zaman geçti 2 ay olmustur
Sema hanım var çok güzel bakıyor tavsiye ederimTelefonda fal bakan birini arıyorum. Memnun kalıp tavsiye edecekler varsa çok sevinirim.
Cnm yolladilarmi numarayiKizlar eylem ne kadara bakiyor ? numarasini yollar misiniz bana ?
Cnm yolladilarmi numarayi
Yolladim.ozelden konusalimYok canim yollamadilar sen yollar misin ?
Yolladim.ozelden konusalim
numarasını yollayabilirmisindeniz hanım var.. harıkalar yaratıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?