- 27 Kasım 2010
- 318
- 301
- 103
- 38
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
bu reklama benziyor gibi...Canım ben sema hnimi biliyorum memnun kaldım tavsiye ederim.
yok reklamlık bir konu değil benim ki sadece ulaşabildiğim için belki sizlerde yararlanmak istersiniz diye yazmak istedimfarklı bir amaç kesinlikle yoktu neden reklam yapayım bana hiç bir faydası olmaz reklam yapsam yapmasam
bu reklama benziyor gibi...
Eylemin numarasını gönderebilirmisiniz acilen. Teşekkürler şimdideneyleme kart açtırdım bu kez cidden ben bayıldım eyleme ya. bu kadar olur dedim ileri tarihe bişiler söyledi onları bekliyorum şimdi bi öncekiler oldu zaten.
Eylem in numarasını kimse atmıyor. Alabildiysen banada atarmısın Can'ımBana da atabilir misin Isik hani in nunarasini?
Banada yollarmısın canım kimse yollamıyor 2 gündür istiyorumYolladim.ozelden konusalim
Eylemin nosunu aldıysanız banada atarmısınızBana da eylem in numarasini gonderebilir misiniz?
ya eyleme bende baktırmak istiyorum banada numarasını atarmısınız aldıysanız.bide ne kadara bakıyor acabaEylemin numarasını gönderebilirmisiniz acilen. Teşekkürler şimdiden
ANKARA DA MEDYUM GÜL HANIM VAR FALLAR REZİL ÖTESİdeniz hanım var.. harıkalar yaratıyor
Kime baktirdin telefonunu ozelden yazar misinEylemin nosunu banada atın bende bugün birine baktirdim 20 tl ye kahve fali telefonda bakıyor ve diyebilirim ki yarım saat sürdü ben beğendim fiyatına göre çok iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?