Telefonda Fal Bakanlar

yok reklamlık bir konu değil benim ki sadece ulaşabildiğim için belki sizlerde yararlanmak istersiniz diye yazmak istedim farklı bir amaç kesinlikle yoktu neden reklam yapayım bana hiç bir faydası olmaz reklam yapsam yapmasam

size demedim ben.

Ben tekrar soyliyeyim zaten bu sitenin disaridan takipcisiydim ulasamiyordum burada aktif yardimsever bir topluluk gordugum icin foruma yazmak istedim uye oldumm.boylee tepki alacagimi bilseydim yazmadimm keskeee

bende saadet hanimi biliyorum 200 tl sadece enerjisi.tutanlara telde bakiyor.ama randevu almqk cpk zor aylar sonrasina.bosluk varsa aradan aliyor devamli aramak gerek.

Arkadaşlar bu Eylem Adana'daymış sanırım yanlış bilgi mi bilmiyorum ama biri beni aydınlatsın lütfen.

Eylemin nosunu banada atın bende bugün birine baktirdim 20 tl ye kahve fali telefonda bakıyor ve diyebilirim ki yarım saat sürdü ben beğendim fiyatına göre çok iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…