- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Ben baktırdım canım Evet iyi ama çok yüzeysel geldi, nokta atışı falan da yoktu ucu açık konuştu hep... Yiğit ve Burak kadar etkilemedi beni açıkcası.kurtuluşa fal baktıranlar burda mıı _???
Ben baktırdım canım Evet iyi ama çok yüzeysel geldi, nokta atışı falan da yoktu ucu açık konuştu hep... Yiğit ve Burak kadar etkilemedi beni açıkcası.
Deniz hanim telefondami bakiyor acaba ?1.önerim Deniz hanım
2.önerim yiğit bey
Deniz hanım bakımı uzun tutuyor kestirip atmadı ve enerjsi çok güzel . tahminleri çıktı.
yiğit bey geçmişten bahsediyor.ve sıcak kanlı biri
telefonla baktırdım ben.Deniz hanim telefondami bakiyor acaba ?
Yigitin dedikleride ciktimi peki size bende begeniyorum yigiti.Deniz hanimin numarasini alabilir miyim ?telefonla baktırdım ben.
yiğit genelde geçmiş ile ilgili konuştu gelecekle ilgili pek bir şey söylemedi .Yigitin dedikleride ciktimi peki size bende begeniyorum yigiti.Deniz hanimin numarasini alabilir miyim ?
Anladim ama sanirim deniz hanimin fali cikmis size.yiğit genelde geçmiş ile ilgili konuştu gelecekle ilgili pek bir şey söylemedi .
Anladim ama sanirim deniz hanimin fali cikmis size.
Sadece senin için söylememiştim genel olarak herkes isim vermesin direkt her şeyi yazsın :)haklısın açayım biraz
elmira var tarot bakıyo doğum tarihi soruyor kısa bakar ama iyi derim
zehra var su falı bakıyo epey detaylı anlatır yakın ya da uzak gibi zamanı ifade eder dediği bazı şeyler çıktı gelecekle ilgili. Bazılarının da süresi var
iyi bi falcı olduğunu düşünüyorum
sık sık baktırıyorum şu sıra
İsim isim, Şu şu var demek yerine, açıklayıcı bilgiler yazsak daha iyi olmaz mı. İyi idi ya da değildi, ya da şu çıktı bu çıktı gibi ehe :)
Fazladan doluyor forum çünkü, ve sanki çok bilgi varmış gibi duruyor :)
Aman yaaya inanamıyorum zahra da mı reklammış :) kimseye inanmayalım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?