Telefonda Fal Bakanlar

Ben baktırdım canım Evet iyi ama çok yüzeysel geldi, nokta atışı falan da yoktu ucu açık konuştu hep... Yiğit ve Burak kadar etkilemedi beni açıkcası.

yaaa ayy nasıl fal baktırasım geldii hep Burağa baktırıyorum farklı biride baksın istedim ama yiğit dışında varmı önereceğiniz biri ??

1.önerim Deniz hanım
2.önerim yiğit bey
Deniz hanım bakımı uzun tutuyor kestirip atmadı ve enerjsi çok güzel . tahminleri çıktı.
yiğit bey geçmişten bahsediyor.ve sıcak kanlı biri

Valla izmitte bı cafedekı bayan arkadasa öyle baktıkı şok yasadı.adamın karısını aldattıgı bu aldatmadan bi kızı olduguna kadar bıldi işde asıl bakanlar bu kişiler bence.ben 30 yasındayım ama kımse benı evli bile sanmıyo kı kalmıs kadın bana evlisin bi erkek evladın var ikinci cocugunda erkek olucak dedı ki ikinci cocuk düşünmüyorduk .aradan 3 sene gectı 2. Erkek evladım kucagımda:)))

Burası tam benlikmiş
elmira yiğit öznur zehra var bildiğim
başka var mı telde bakan

İsim isim, Şu şu var demek yerine, açıklayıcı bilgiler yazsak daha iyi olmaz mı. İyi idi ya da değildi, ya da şu çıktı bu çıktı gibi ehe :)
Fazladan doluyor forum çünkü, ve sanki çok bilgi varmış gibi duruyor :)

haklısın açayım biraz
elmira var tarot bakıyo doğum tarihi soruyor kısa bakar ama iyi derim
zehra var su falı bakıyo epey detaylı anlatır yakın ya da uzak gibi zamanı ifade eder dediği bazı şeyler çıktı gelecekle ilgili. Bazılarının da süresi var
iyi bi falcı olduğunu düşünüyorum
sık sık baktırıyorum şu sıra

Sadece senin için söylememiştim genel olarak herkes isim vermesin direkt her şeyi yazsın :)

Bilgiler için teşekkürler :) Elmira'ya bende baktırıyorum ayda bir kere, evet anlık dediği şeyler çıkıyor, sesi, söyledikleri gerçekten çok rahatlatıyor, falcıdan ziyade gerçekten yüreği çok iyi bir insan. Telkinlerde bile bulunuyor, ben çok samimi buluyorum kendisini. Buradan bulmuştum onu da.

Su falı sanırım zaten daha detaylı ve yine sanırım daha kesin net :)
Zehra'nın Numarası var mıdır? Kaça bakıyor? İstediğimiz her an arayabiliyor muyuz

Zehra hanım detaylı bakıyo epeyce. Emin olmadığı bişi için asla atıp tutmaz randevu almak gerekiyo her an ulaşmak mümkün değil çünkü çok yoğun oluyo
bu arada elmira hanımı ben de severim ara ara baktırırım

Deniz yeni bir ilişkiye başlayacağımı ve kişinin ismini bildi . araba alacağımı ve zararlı çıkacağımı bildi
yiğit ise Ruh halinden bahsediyor.bunalımlı günler yaşadım ve atlattım buna dair konuştu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…