- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Para falan vermedin insallahAman yaaben bir de aradım bu kadını biliyor musunuz
İyi yani öyle mi?Deniz yeni bir ilişkiye başlayacağımı ve kişinin ismini bildi . araba alacağımı ve zararlı çıkacağımı bildi
yiğit ise Ruh halinden bahsediyor.bunalımlı günler yaşadım ve atlattım buna dair konuştu .
Zehra hanım detaylı bakıyo epeyce. Emin olmadığı bişi için asla atıp tutmaz randevu almak gerekiyo her an ulaşmak mümkün değil çünkü çok yoğun oluyo
bu arada elmira hanımı ben de severim ara ara baktırırım
Zehranın son baktığı falda beklediğim iki şey çıktı kızlarr. Ev satmak istiyoduk emlakçı alıcı bulmuş son pazarlık yapılıyo. Bi de özele ilişkin bi yorumu vardı çok şaşkınım ev konusunda ama. devamı da gelirse yazıcam
Bende reklamlardan muzdarip olduğum için sana hak veriyorum . bu sitedeki tüm falcıların neredeyse hepsini denedim . söylediğim kişiler için çok iyi muhteşem demiyorum sadece bana söyledikleri çoğu şeyler oldu bunu söylemek isstedim .İyi yani öyle mi?
Kaça bakıyor?
Telefon numarasını mesaj atabilir misiniz?
Umarım bu da reklam diildir
Evet aynen bende sana katiliyorum..Bende reklamlardan muzdarip olduğum için sana hak veriyorum . bu sitedeki tüm falcıların neredeyse hepsini denedim . söylediğim kişiler için çok iyi muhteşem demiyorum sadece bana söyledikleri çoğu şeyler oldu bunu söylemek isstedim .
ne kadar a baktı sizeEvet aynen bende sana katiliyorum..
Benimkiler Elmira, yigit. He bir de bir arkadastan birinin numarasini almistim. O da iyiydi aslinda ama sadece ben baktirdigim icin saglama yapamadim. Biraz pahaliya bakiyo Adiiii makbule. Telefonda bakiyo ama pahali iste. Yine de degisik birini denemek isteyenler arayabilir. Tam nokta atisi yaptigi seyler var ama bekledigim seylerde var. Simdi kimsenin vebalini da almak istemem. Cok bunaldi iseniz degisik biri olsun diyosaniz arayin bence.
Burak'ın telefonunu alabilirmiyim ?yaaa ayy nasıl fal baktırasım geldii hep Burağa baktırıyorum farklı biride baksın istedim ama yiğit dışında varmı önereceğiniz biri ??
Burak şuanda yurtdışında perşembe günü gelecek türkiyeye o zaman baktırırsın ben de onu bekliyorum..Burak'ın telefonunu alabilirmiyim ?
Kizlaar sorularim var size
1. Yigite ne diyorsunuz
2. 50 tlye deger mi
3. Anla ilgili yanildigi oldu mu gelecek onemli diil onemli de hani ani bilse yeterli
canım burak telde bakıyor muDurumları fena bilmiyor ama hisleri, düşünceleri pek bilemiyor (ne karşı tarafın ne sizin) yani iyi analiz edemiyor. Çapı yetmiyor gibi geliyor bana=D Ben Yiğit yerine Burak'ı öneririm.
canım burak telde bakıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?