- 16 Aralık 2014
- 597
- 270
- 123
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.261
30tlKaça bakiyor
Kızlar ben hatice hanıma baktırdım cok memnun kaldım ünlülere bakıyor aynı zamanda aslında yüzyüze baktırmak daha cok istedim ama telde de bakıyor ve muhtesemdi ön yargıyla baktırmıstım cok kisi denedim cok para döktüm ama bu kadın galiba gercekten iyi yakın tarih verdi yazıcam size olursaeylem hanımın numarasını bende alabılırmıyım?
Merhaba ne kadara bakıyor?Kızlar ben hatice hanıma baktırdım cok memnun kaldım ünlülere bakıyor aynı zamanda aslında yüzyüze baktırmak daha cok istedim ama telde de bakıyor ve muhtesemdi ön yargıyla baktırmıstım cok kisi denedim cok para döktüm ama bu kadın galiba gercekten iyi yakın tarih verdi yazıcam size olursa
100 tl ye bakıyor yakın tarih verdi tutarsa paylasıcam ben cok para döktügüm icin sizin paranız da cöp olmasın cok begendim zaten yasam kocu aynı zamanda ve ünlülere de bakıyorMerhaba ne kadara bakıyor?
Peki çok teşekkür ederim100 tl ye bakıyor yakın tarih verdi tutarsa paylasıcam ben cok para döktügüm icin sizin paranız da cöp olmasın cok begendim zaten yasam kocu aynı zamanda ve ünlülere de bakıyor
Ya anlıyorum haklısın ama oraya 20 buraya 40 sallayıp duruyorlar Sibel Sibel diyolar ben bu kadar ukala kadın daha görmedim bu hatice hanım aynı zamanda dost oluyo derdinizi dinliyo cok uzun bakıyo sorulardan sıkılmıyo ben cok memnun kaldım on kere baktıracagıma ona baktırdım yetti Karar sizlerinBen 100 tl verirsem o tarihin olması için herseyi yaparım :)
aslında dogru soluosunuz. bı kere vereyım parayı ama bana nokta atısı yapsın.Ya anlıyorum haklısın ama oraya 20 buraya 40 sallayıp duruyorlar Sibel Sibel diyolar ben bu kadar ukala kadın daha görmedim bu hatice hanım aynı zamanda dost oluyo derdinizi dinliyo cok uzun bakıyo sorulardan sıkılmıyo ben cok memnun kaldım on kere baktıracagıma ona baktırdım yetti Karar sizlerin
Selamlar, veririm tabii ki ama burakla yüz göz olduğum için eski performansı yok- ilk falı iyidir/ bu arada çevremde en az 10 kişiye baktı- biri memnun kalmadı. Zamanları kayar ama genelde sonucu bilir. Yani bana 2014 başında söyledikleri 1 yıl sonra oldu/ nisan mayısta sonu anla biten biri ile evliliğe gideceğimi söylemişti ama o yılın nisanında değil tam dediği kişiyle 2015 in nisanında tanıştım vs. Söyledikleri 70-75% oranında oldu. Bilmiyorum sen değerlendir ve dobradır. Yiğit anı daha iyi yorumlar ama gelecek konusunda dobra olamıyor/ boş ümitle çok bekledim geçmişte. Ben dediğim gibi gidebiliyorsam symbom serkan/ çoğunlukla Burak / anı değerlendirmek için yiğit/ yılda 1 ayhan ( çoğu kişi olumsuz konuştu ama bana dedikleri çoğunlukla oldu 10 yıl içinde) - internetten bilge özdoğru/ ada yıldız bazen de alex. İşte eni konu yıllardan beridir fal baktırıp burda kaldım. İzini kaybettim izmirde bir kafede bakan gay çocuk vardı- o da efsaneydi- nerde bilmiyorum. İstersen burak veya yiğit gönderirim
ikleiteşekkür ederim burakın numarası varsa atarsan sevinirim.Yiğite baktırdım burdada yazdıkları gibi an konsunda gayet iyi yaşadıklarımı aklımdan geçenlerşi bildi ama gelecekle ilgili verdiği zaman henüz gelmediği için birşey diyemiycem ama verdiği zaman yakın bi zaman eğer dediği olursa yazarım ama çok kısa sürdü görüşmemiz aklımda birsürü soru vardı ama o pek fazla uzatma çabası olmadı hatta bir an önce bitsede kapatsam havasındaydı umarım gelecekle ilgili dediği en azından yakın gelcekle ilgli dediği gerçekleşir.
Birde burakı denemek istiyorum çok fazla falcıya gittim ama hiçbiri iyi değğildi malesef o yüzden birde telefonda baktırmak istiyorum
Ben denemedim canım numarası yok bende ama yigiti denedim orta halli bir faldiBurak'ı denedin mi canım ? Gelecekle ilgili söyledikleri doğru çıkan var mı ?
iklei
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?