Telefonda Fal Bakanlar

eylem hanımın numarasını bende alabılırmıyım?
Kızlar ben hatice hanıma baktırdım cok memnun kaldım ünlülere bakıyor aynı zamanda aslında yüzyüze baktırmak daha cok istedim ama telde de bakıyor ve muhtesemdi ön yargıyla baktırmıstım cok kisi denedim cok para döktüm ama bu kadın galiba gercekten iyi yakın tarih verdi yazıcam size olursa

Merhaba ne kadara bakıyor?

100 tl ye bakıyor yakın tarih verdi tutarsa paylasıcam ben cok para döktügüm icin sizin paranız da cöp olmasın cok begendim zaten yasam kocu aynı zamanda ve ünlülere de bakıyor
Peki çok teşekkür ederim
Siz haber verirseniz biz de ona göre baktırdım cok tesekkur ederim. :):)

Ben 100 tl verirsem o tarihin olması için herseyi yaparım :)
Ya anlıyorum haklısın ama oraya 20 buraya 40 sallayıp duruyorlar Sibel Sibel diyolar ben bu kadar ukala kadın daha görmedim bu hatice hanım aynı zamanda dost oluyo derdinizi dinliyo cok uzun bakıyo sorulardan sıkılmıyo ben cok memnun kaldım on kere baktıracagıma ona baktırdım yetti Karar sizlerin

aslında dogru soluosunuz. bı kere vereyım parayı ama bana nokta atısı yapsın.

Kızlar merhaba
Daha önce de yazmıştım baktırdıklarımdan çıkan ve çıkmayanları.. eylem yiğit ve Burak'la görüştüm dönem dönem.. aynı hikayeyi tekrar anlatmayım anlık gelişmeleri paylaşmak istedim :)
Eski sevgilimle ilgili söylediklerini yaşamaya başladım.. verdikleri tarihler 7-8 ay saptı ama söyledikleri gibi ilerliyor..
Zaman sapması belki benimle alakalıdır bilemiyorum ama ümidi kestiğim zamanda çıkması beni çok şaşırttı
Henüz söyledikleri kadar net bir pişmanlık dönüş vs olmadı ama geçen zamana ve bu sürede yaşananlara bakınca tekrar o kişiyle görüşebilmeyi bile mucize gibi görüyordum
İnşallah hepimiz için herşey güzel olur Allah herkesin gönlüne göre versin :)

Uzun zamandır siteye girmiyordum ...ama gelen eylem numarasını isteme mesajlarından girmek zorunda kaldım.

eylemin numarası bende yok.hatta engelleyip sildim :)
5-6 ay muazzam bakmıştı tarihi tarihine de her dediğini yaşadım ama ondan sonra suyu çıktı.
arada keyif için mangal cafe topraga baktırıyorum iyi oluyor ...
tarihler tutmaz ama olayları tutturur genel olarak.tavsiye edebilirim 38 tl ye bakıyor

Ama tekrar tekrar söylüyorum eyleme baktırmayın.hakkaten dolandırma bölümünde burdan ya da başka yerlerden bir çok tanıdıgımdan da işlem yapıyorum adı altında paralar aldı.falları da ona göre bakmaya başladı.

bilginize

teşekkür ederim burakın numarası varsa atarsan sevinirim.Yiğite baktırdım burdada yazdıkları gibi an konsunda gayet iyi yaşadıklarımı aklımdan geçenlerşi bildi ama gelecekle ilgili verdiği zaman henüz gelmediği için birşey diyemiycem ama verdiği zaman yakın bi zaman eğer dediği olursa yazarım ama çok kısa sürdü görüşmemiz aklımda birsürü soru vardı ama o pek fazla uzatma çabası olmadı hatta bir an önce bitsede kapatsam havasındaydı umarım gelecekle ilgili dediği en azından yakın gelcekle ilgli dediği gerçekleşir.
Birde burakı denemek istiyorum çok fazla falcıya gittim ama hiçbiri iyi değğildi malesef o yüzden birde telefonda baktırmak istiyorum

Burak'ı denedin mi canım ? Gelecekle ilgili söyledikleri doğru çıkan var mı ?
iklei

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…