- 16 Aralık 2014
- 597
- 270
- 123
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.241
Yiğit ve burak'ın numarasını atar mısın :)Selamlar, veririm tabii ki ama burakla yüz göz olduğum için eski performansı yok- ilk falı iyidir/ bu arada çevremde en az 10 kişiye baktı- biri memnun kalmadı. Zamanları kayar ama genelde sonucu bilir. Yani bana 2014 başında söyledikleri 1 yıl sonra oldu/ nisan mayısta sonu anla biten biri ile evliliğe gideceğimi söylemişti ama o yılın nisanında değil tam dediği kişiyle 2015 in nisanında tanıştım vs. Söyledikleri 70-75% oranında oldu. Bilmiyorum sen değerlendir ve dobradır. Yiğit anı daha iyi yorumlar ama gelecek konusunda dobra olamıyor/ boş ümitle çok bekledim geçmişte. Ben dediğim gibi gidebiliyorsam symbom serkan/ çoğunlukla Burak / anı değerlendirmek için yiğit/ yılda 1 ayhan ( çoğu kişi olumsuz konuştu ama bana dedikleri çoğunlukla oldu 10 yıl içinde) - internetten bilge özdoğru/ ada yıldız bazen de alex. İşte eni konu yıllardan beridir fal baktırıp burda kaldım. İzini kaybettim izmirde bir kafede bakan gay çocuk vardı- o da efsaneydi- nerde bilmiyorum. İstersen burak veya yiğit gönderirim
Ilk kez yazıyorum yiğit beyin telini alabilir miyimİstanbul, Ankara, İzmir, vs... birçok konu başlığında öneriler var ama tek tek mesajları tarayıp bulmak zor oluyor. Telefonda fal bakan ve gerçekten beğendiğiniz falcıları bu başlık altında yazar mısınız?
Canım begendin mi yesimi bide ne kadara baktı ? Kartla mı ödüyosun nasıl oluyo?merhaba kızlar, ilk mesajım olacak :)
dün akşam içime bir sıkıntı oturdu, bizimkiyle aralar limoni malum. zaten ayrılıp barışmışız, hep içimde yine ayrılacağız korkusu.
terapi niyetine fal baktırmak istedim, hatta forumda da özellikle aradım. sonra yanlış hatırlamıyorsam "melis" diye bir kullanıcının mesajını gördüm, falciara.coma iyi ki girmişim diye, ben de ne kaybederim diyerek girdim sitelerine. başka birini seçmiştim ama o meşgulmüş, yeşim hanım çıktı telefona. kadına da dedim ben bir çılgınlık yaptım sizi arıyorum, kadınlar kulübünde gördüm. ay ne demişler, dedi güldü. kısaca ne için baktırmak istediğimi sordu, isimleri ve doğum tarihlerini aldıktan sonra ben sizin için bir fal kapatıyorum beni bir 15-20 dk sonra arayın dedi. istese beni çoooook güzel telefonda bekletir, faturamı da bir güzel şişirirdi. neyse ben cidden dediği zamanda aradım, kadın sakin sakin gelmişi geçmişi döktü. içimi de ferahlattı. bakalım, birkaç güne tam olarak tutacak mı göreceğiz. yine güncellerim. bu arada gereksiz yere de telefonu uzatmaya çalışmadı, bu benim için önemliydi.
sonra bir yer daha bulmuştum, wengo diye. onlar dönüp sizi arıyorlar ödemeyi kartla yapıyorsunuz falan filan. gül çelebi diye bir kadını seçmişim, gerçekten çok kötüydü. burçlardan yola çıkmaya çalıştı ama ağır salladı, ona verilen paraya yazık. hiç bulaşmayın.
pek çok falcı denedim; çok kolay beğenmem. enerji meselesi olduğunu düşünüyorum biraz da, kolay tutmuyor.
geçenlerde de bir arkadaşımın tavsiyesiyle moda'daki türk kahvecisi selim bey'deki müzeyyen hanım'a baktırdım. (bahsettiğim arkadaşım ofistekileri toplayıp gidiyormuş oraya, dedim yok artık) kadın zaten pek fincana bakmıyor, gözünüzle duvar arasında bir yere kilitlenip sizle konuşuyor, daldan dala atlıyor ama anlık bilgiler olarak gerçekten iyi. o da anne adı, kendi adınız vs.lerle bir hesaplamalar yapıp dualar filan okuyup sorulara yanıt veriyor. ben beğendim, onunki de bu hafta belli olacak çıkıp çıkmayacağı. tarihleri hiç fena değildi.
ayrıca bugüne kadar falcılar konusunda bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim, üye olmadan çoook faydalandım. ben de deneyimlerimi paylaşmak istedim :)
Canım begendin mi yesimi bide ne kadara baktı ? Kartla mı ödüyosun nasıl oluyo?
tuhaf bir şekilde iyiydi, yani telefonda fal baktıracak kadar çaresiz bir anımdı hala kendime inanamıyorum. ama kadının ses tonu rahatlatıcıydı, bir de hem anlık hem de geçmiş olan şeyleri karakter özelliklerini de bilince güvendim. doğrudan telefon faturasına yansıyor, dakikası 4 liradan. ben cepten aradım ki fatura kontrolü yapabileyim diye. başta neden baktırmak istediğimi sordu, bilgileri aldı. sonra ben dönüp aradım. konuşmamız da 7 dk sürmüş yani 28 liraya bakmış. fatura güncelden sorguladığımda da anormal bir hareketlilik görmedim
Canım begendin mi yesimi bide ne kadara baktı ? Kartla mı ödüyosun nasıl oluyo?
Ya baktırdım resmen sacmaladı bide uzattı da uzattı faturama yazık 80 liralık ne konustum anlamadım yansımıs o kdr cok kötü baktı ne dediyse hayır dedim o derecw aman baktırıp paranızı harcamayın kızlar resmen attı bence tamamen tuzak uzatıp duruyo bos muhabbet ediyo ki fatura şişsinay bir de memnun kalırsan yazar mısın? :)
Ya baktırdım resmen sacmaladı bide uzattı da uzattı faturama yazık 80 liralık ne konustum anlamadım yansımıs o kdr cok kötü baktı ne dediyse hayır dedim o derecw aman baktırıp paranızı harcamayın kızlar resmen attı bence tamamen tuzak uzatıp duruyo bos muhabbet ediyo ki fatura şişsin
Eylem hanımın numarasını özelden gönderir misin"eylem can dir gerisi heyecandir"benim kisisel gorusum bu.
Isteyen sever istemeyen sevmez tabi.
Herkese saygim sonsuz.ben cikan fallarimi da yaziyorum cikmayanlari da.
Eylem hanim Erkek arkadssimin yasadigi yasayacagi olaylari bile tutturdu size daha ne diyeyim.bayramdan sonra fallari muhtesemdi.
Canım bana özelden atar mısın eylemin nosunu bide ne kadara bakıyorben de seviyorum eylemi... falcılıkmış, falmış onları geçtim ama gerçekten iyi bir dost gibi. yeri geldiğinde acı gerçekleri de söyler, tatlı-sert kızar da ama aldığı parayı benim gözümde sonuna dek hak ediyor. sanaldan fal gönderiyoruz, soru soruyoruz cevap iki kelime sanki başlarından atar gibi.
kişilerin yaşadığı bireysel olaylar kendilerini bağlar, eğer denilenler gibi biri olsa, bana da aynısını yapması gerekmez miydi?
ben bu kışın büyük bir depresyon geçiriyordum, her şey boş anlamsız geliyordu. içinden çıkamıyordum hiç bir şeyin. yani duygu hali anlatılmaz yaşanır arkadaşlar.allah kimseye vermesin. o günlerde tesadüfen denk geldi ve buradan birinden almıştım tlfnunu. o ilk aradığım zaman bana dediği "ne zaman isterseniz ben buradayım, sakın unutmayın, illaki para gerekmez" lafını bana arkadaşım-dostum dediğim insanlar yapmadı o zaman. dediği gibi de yapmıştır. ben ağlaya ağlaya ne kadar başını şişirdim hatırlamıyorum bile. ben bu insanı nasıl savunmam??
şimdi gelip yine "söyledikleri çıkmadı" diyenler olacaktır, hangi baktırdığınızın söylerinin hepsi çıktı ! bazen okuyup geçiyorum ama bazen de isyan ediyorum. deneyin, yorumunuzu yazın ama benim tanıdığım eylem ne paragöz birisi, ne saygısız. kendisiyle ne kan bağım var, ne yüzünü dahi görmüşlüğüm var. şunları yazmasam o zaman onun bana verdiği desteğe ihanet etmiş olurum. ben dostumdan görmediğim desteği gördüm kendisinden.
en son görüştüğümde kendisine de dedim, onu seven, beğenen insanlar var, olacak da. o nedenle bu işi bırakmasını istemem.
neyse, dileyen baktırır, dileyen bir daha kapısına uğramaz ama paragözlükle itham etmeyin lütfen, zan altında bırakmayın. benim tanıdığım eylem öyle değil çünkü.
merhabayiğit anda çok iyi de gelecekte değil. eylem hala gayet iyi
nosunu isteyenler msj atsın lütfen. buradan okuyup dönemiyorum ben. unutuyorum
Evet 50 tl imiş bende baktırıcameylem hala 50 tl mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?