Telefonda Fal Bakanlar

Y
Yiğit ve burak'ın numarasını atar mısın :)

Kızlar yiğit gelecekte çıkmıyor ya boşuna para vermeyin :) inanılmaz pembeci bir tarzı var geri dönecek hersey güzel olacak v.s gibi sonunu genelde olumluya bağlıyor ve cok genel herkese uyacak bi fal bakıyor yani kesinlikle denenmesi gereken biri falan değil. Bana da söylediği hicbirsey çıkmadı mesela aylar önce baktirmistim.
Ama Burak'i denemedim bilemiyorum.

merhaba kızlar, ilk mesajım olacak :)

dün akşam içime bir sıkıntı oturdu, bizimkiyle aralar limoni malum. zaten ayrılıp barışmışız, hep içimde yine ayrılacağız korkusu.

terapi niyetine fal baktırmak istedim, hatta forumda da özellikle aradım. sonra yanlış hatırlamıyorsam "melis" diye bir kullanıcının mesajını gördüm, falciara.coma iyi ki girmişim diye, ben de ne kaybederim diyerek girdim sitelerine. başka birini seçmiştim ama o meşgulmüş, yeşim hanım çıktı telefona. kadına da dedim ben bir çılgınlık yaptım sizi arıyorum, kadınlar kulübünde gördüm. ay ne demişler, dedi güldü. kısaca ne için baktırmak istediğimi sordu, isimleri ve doğum tarihlerini aldıktan sonra ben sizin için bir fal kapatıyorum beni bir 15-20 dk sonra arayın dedi. istese beni çoooook güzel telefonda bekletir, faturamı da bir güzel şişirirdi. neyse ben cidden dediği zamanda aradım, kadın sakin sakin gelmişi geçmişi döktü. içimi de ferahlattı. bakalım, birkaç güne tam olarak tutacak mı göreceğiz. yine güncellerim. bu arada gereksiz yere de telefonu uzatmaya çalışmadı, bu benim için önemliydi.

sonra bir yer daha bulmuştum, wengo diye. onlar dönüp sizi arıyorlar ödemeyi kartla yapıyorsunuz falan filan. gül çelebi diye bir kadını seçmişim, gerçekten çok kötüydü. burçlardan yola çıkmaya çalıştı ama ağır salladı, ona verilen paraya yazık. hiç bulaşmayın.

pek çok falcı denedim; çok kolay beğenmem. enerji meselesi olduğunu düşünüyorum biraz da, kolay tutmuyor.

geçenlerde de bir arkadaşımın tavsiyesiyle moda'daki türk kahvecisi selim bey'deki müzeyyen hanım'a baktırdım. (bahsettiğim arkadaşım ofistekileri toplayıp gidiyormuş oraya, dedim yok artık) kadın zaten pek fincana bakmıyor, gözünüzle duvar arasında bir yere kilitlenip sizle konuşuyor, daldan dala atlıyor ama anlık bilgiler olarak gerçekten iyi. o da anne adı, kendi adınız vs.lerle bir hesaplamalar yapıp dualar filan okuyup sorulara yanıt veriyor. ben beğendim, onunki de bu hafta belli olacak çıkıp çıkmayacağı. tarihleri hiç fena değildi.

ayrıca bugüne kadar falcılar konusunda bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim, üye olmadan çoook faydalandım. ben de deneyimlerimi paylaşmak istedim :)

Canım begendin mi yesimi bide ne kadara baktı ? Kartla mı ödüyosun nasıl oluyo?

tuhaf bir şekilde iyiydi, yani telefonda fal baktıracak kadar çaresiz bir anımdı hala kendime inanamıyorum. ama kadının ses tonu rahatlatıcıydı, bir de hem anlık hem de geçmiş olan şeyleri karakter özelliklerini de bilince güvendim. doğrudan telefon faturasına yansıyor, dakikası 4 liradan. ben cepten aradım ki fatura kontrolü yapabileyim diye. başta neden baktırmak istediğimi sordu, bilgileri aldı. sonra ben dönüp aradım. konuşmamız da 7 dk sürmüş yani 28 liraya bakmış. fatura güncelden sorguladığımda da anormal bir hareketlilik görmedim

ay bir de memnun kalırsan yazar mısın? :)

ay bir de memnun kalırsan yazar mısın? :)
Ya baktırdım resmen sacmaladı bide uzattı da uzattı faturama yazık 80 liralık ne konustum anlamadım yansımıs o kdr cok kötü baktı ne dediyse hayır dedim o derecw aman baktırıp paranızı harcamayın kızlar resmen attı bence tamamen tuzak uzatıp duruyo bos muhabbet ediyo ki fatura şişsin

aa çok üzüldüm, bana hiç öyle uzatma vs yapmadı hatta kısa kesmeye çalıştı ben uzattım birkaç soru sorarak. üzüldüm böyle olmasına

Etle
Eylem hanımın numarasını özelden gönderir misin

Canım bana özelden atar mısın eylemin nosunu bide ne kadara bakıyor

Bence yiğit çok acayip şeyleri bilebiliyor gelecekle ilgili de. Son zamanlarda ben de kendisine fal baktırmayı kestim özensizliği ve randevularına sadık kalmaması yüzünden ama mesela baya aylar hatta belki neredeyse 1 yıl önce bi fal bakmıştı. O sıralarda iletişimimin kopuk olduğu biri vardı. İlerleyen zamanlarda onla bi ülkeye gideceğimizden bahsetti. Ve söylediği ülke en alakam olmayan ülkelerden biriydi. Şimdi bu zaman oldu, ben gerçekten o kişiyle birkaç ay sonra o ülkeye taşınıyorum.
Sürekli böyle şeyler bilemiyor tabi ama arada da bildi mi iyi biliyor:)
Eylem'e ise bir sürü fal baktırdım bir dediğinin de olduğunu görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…