- 20 Kasım 2015
- 77
- 36
- 88
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.221
bana hiçbir dediği çıkmadı ayrıca paragözün tekiForum da verdiğiniz numara eylem hanımın dimi ben bir türlü emin olamadım fal baktirmak için güvenilir biri mi ve iyi bakıyor mu?
Burda okuduğum yorumlardan sonra eyleme baktırayım dedim- baktırmaz olaydım.. Benim oldukça iyi gidiyor diyebileceğim. hatta 2017 de kısmetse evleneceğim biriyle 2 yıldır ilişkim var- daha falın başında biriyle kopukluk var- aranıza biri girmiş/ başka kadın diye saçmalamaya başladı/ ben düzeltince de dur o da var ona da gelicem evet var biri ama soru işaretlerin var demeye başladı. Hiç aklımda öyle de bir şey yok işle ilgili durum için aramıştım- devlette çalışıyorsun dedi ki özelde çalışıyorum- çevrende kadın var dedi- yahu bulunduğum yerde nerdeyse dişi sinek yok.. Falın ilk 3 dk sında acaba telefon çekmiyor alo alo diyip kapatsam mı diye düşündüm. Bence bu ve bunun gibi falcıların çoğu tamamen varsayımsal hareket ediyor/ arıyorsa ilişki sorunu vardır diye ordan yazmaya başlıyor. 1 dediği doğru olsa bari- o gelecek çıkmıyor dediğim yiğit bile bakar bakmaz işle ilgili değişiklik var/ sen de 6 ay içinde yüzük görüyorum dedi- ben tek kelime etmeden. Hakkını yemeyelim en azından yiğitin de burakın da hisleri var. Bu eylem nedir çözemedim!?!
Ben burak a uzun zamandan beri baktırıyorum. Söylediği çoğu şey gecikmeli olsa da oldu- bir kısım olaylar dediği gibi gelişmese de sonuç aynı oldu- ufak bir kısım da çıkmadı. Ama genel olarak performansından memnun kaldım. Ben artık çok sık baktırdığım için sürekli aynı şeyleri söylüyor ama genel olarak hala danışabildiğim yegane falcı. Fırsat olursa bursa da yüzyüze baktır. Bu arada istanbuldaysan sembol cafe serkanı öneririm- azmedip sabah 9 da gittiğinde ilk sırayı alıyorsun ama yarım saat geciksen 10 kişi birikmiş oluyor- 11 den sonra da sıra almıyorlar. Tek defekti kısa bakması ama o da ilginç şekilde hiç sekmedi- olumlu olumsuz hep nokta atışı yaptı bana. Hatta bu cuma izinliyim gitmeyi düşünüyorum..yiğit anda iyi uygun zamanını yakalarsan ama gelecek çoğu zaman fos çünkü dobra konuşmayı sevmiyor. Yine de şu an güvenilirlik açısından 1. Bağdat symbol serkan 2. Burak- benim için böyle..Aynen eylem berbat cidden hiçbir dediği çıkmaz sadece umut verir insana.
Burak'i denemiş biri olarak önerir misin ? Anlık durumlar için ve gelecekte dedikleri çıktı mı ? Yiğite baktirdim bir kere ama ani iyiydi de gelecek çıkmadı tarihler falan.
Burda okuduğum yorumlardan sonra eyleme baktırayım dedim- baktırmaz olaydım.. Benim oldukça iyi gidiyor diyebileceğim. hatta 2017 de kısmetse evleneceğim biriyle 2 yıldır ilişkim var- daha falın başında biriyle kopukluk var- aranıza biri girmiş/ başka kadın diye saçmalamaya başladı/ ben düzeltince de dur o da var ona da gelicem evet var biri ama soru işaretlerin var demeye başladı. Hiç aklımda öyle de bir şey yok işle ilgili durum için aramıştım- devlette çalışıyorsun dedi ki özelde çalışıyorum- çevrende kadın var dedi- yahu bulunduğum yerde nerdeyse dişi sinek yok.. Falın ilk 3 dk sında acaba telefon çekmiyor alo alo diyip kapatsam mı diye düşündüm. Bence bu ve bunun gibi falcıların çoğu tamamen varsayımsal hareket ediyor/ arıyorsa ilişki sorunu vardır diye ordan yazmaya başlıyor. 1 dediği doğru olsa bari- o gelecek çıkmıyor dediğim yiğit bile bakar bakmaz işle ilgili değişiklik var/ sen de 6 ay içinde yüzük görüyorum dedi- ben tek kelime etmeden. Hakkını yemeyelim en azından yiğitin de burakın da hisleri var. Bu eylem nedir çözemedim!?!
Selamlar, veririm tabii ki ama burakla yüz göz olduğum için eski performansı yok- ilk falı iyidir/ bu arada çevremde en az 10 kişiye baktı- biri memnun kalmadı. Zamanları kayar ama genelde sonucu bilir. Yani bana 2014 başında söyledikleri 1 yıl sonra oldu/ nisan mayısta sonu anla biten biri ile evliliğe gideceğimi söylemişti ama o yılın nisanında değil tam dediği kişiyle 2015 in nisanında tanıştım vs. Söyledikleri 70-75% oranında oldu. Bilmiyorum sen değerlendir ve dobradır. Yiğit anı daha iyi yorumlar ama gelecek konusunda dobra olamıyor/ boş ümitle çok bekledim geçmişte. Ben dediğim gibi gidebiliyorsam symbom serkan/ çoğunlukla Burak / anı değerlendirmek için yiğit/ yılda 1 ayhan ( çoğu kişi olumsuz konuştu ama bana dedikleri çoğunlukla oldu 10 yıl içinde) - internetten bilge özdoğru/ ada yıldız bazen de alex. İşte eni konu yıllardan beridir fal baktırıp burda kaldım. İzini kaybettim izmirde bir kafede bakan gay çocuk vardı- o da efsaneydi- nerde bilmiyorum. İstersen burak veya yiğit gönderirimMerhaba yiğit yada burakin numarası varsa verirmisin ?
Hangisini önerirsin yada önerebileceğin birisi varmı iyi bakan?
ErSelamlar, veririm tabii ki ama burakla yüz göz olduğum için eski performansı yok- ilk falı iyidir/ bu arada çevremde en az 10 kişiye baktı- biri memnun kalmadı. Zamanları kayar ama genelde sonucu bilir. Yani bana 2014 başında söyledikleri 1 yıl sonra oldu/ nisan mayısta sonu anla biten biri ile evliliğe gideceğimi söylemişti ama o yılın nisanında değil tam dediği kişiyle 2015 in nisanında tanıştım vs. Söyledikleri 70-75% oranında oldu. Bilmiyorum sen değerlendir ve dobradır. Yiğit anı daha iyi yorumlar ama gelecek konusunda dobra olamıyor/ boş ümitle çok bekledim geçmişte. Ben dediğim gibi gidebiliyorsam symbom serkan/ çoğunlukla Burak / anı değerlendirmek için yiğit/ yılda 1 ayhan ( çoğu kişi olumsuz konuştu ama bana dedikleri çoğunlukla oldu 10 yıl içinde) - internetten bilge özdoğru/ ada yıldız bazen de alex. İşte eni konu yıllardan beridir fal baktırıp burda kaldım. İzini kaybettim izmirde bir kafede bakan gay çocuk vardı- o da efsaneydi- nerde bilmiyorum. İstersen burak veya yiğit gönderirim
Burak ne kadara bakiyor numarasını atabilirmisnSelamlar, veririm tabii ki ama burakla yüz göz olduğum için eski performansı yok- ilk falı iyidir/ bu arada çevremde en az 10 kişiye baktı- biri memnun kalmadı. Zamanları kayar ama genelde sonucu bilir. Yani bana 2014 başında söyledikleri 1 yıl sonra oldu/ nisan mayısta sonu anla biten biri ile evliliğe gideceğimi söylemişti ama o yılın nisanında değil tam dediği kişiyle 2015 in nisanında tanıştım vs. Söyledikleri 70-75% oranında oldu. Bilmiyorum sen değerlendir ve dobradır. Yiğit anı daha iyi yorumlar ama gelecek konusunda dobra olamıyor/ boş ümitle çok bekledim geçmişte. Ben dediğim gibi gidebiliyorsam symbom serkan/ çoğunlukla Burak / anı değerlendirmek için yiğit/ yılda 1 ayhan ( çoğu kişi olumsuz konuştu ama bana dedikleri çoğunlukla oldu 10 yıl içinde) - internetten bilge özdoğru/ ada yıldız bazen de alex. İşte eni konu yıllardan beridir fal baktırıp burda kaldım. İzini kaybettim izmirde bir kafede bakan gay çocuk vardı- o da efsaneydi- nerde bilmiyorum. İstersen burak veya yiğit gönderirim
bende alabilirmiyim numarasını ve kaca bakıor acabaSelamlar, veririm tabii ki ama burakla yüz göz olduğum için eski performansı yok- ilk falı iyidir/ bu arada çevremde en az 10 kişiye baktı- biri memnun kalmadı. Zamanları kayar ama genelde sonucu bilir. Yani bana 2014 başında söyledikleri 1 yıl sonra oldu/ nisan mayısta sonu anla biten biri ile evliliğe gideceğimi söylemişti ama o yılın nisanında değil tam dediği kişiyle 2015 in nisanında tanıştım vs. Söyledikleri 70-75% oranında oldu. Bilmiyorum sen değerlendir ve dobradır. Yiğit anı daha iyi yorumlar ama gelecek konusunda dobra olamıyor/ boş ümitle çok bekledim geçmişte. Ben dediğim gibi gidebiliyorsam symbom serkan/ çoğunlukla Burak / anı değerlendirmek için yiğit/ yılda 1 ayhan ( çoğu kişi olumsuz konuştu ama bana dedikleri çoğunlukla oldu 10 yıl içinde) - internetten bilge özdoğru/ ada yıldız bazen de alex. İşte eni konu yıllardan beridir fal baktırıp burda kaldım. İzini kaybettim izmirde bir kafede bakan gay çocuk vardı- o da efsaneydi- nerde bilmiyorum. İstersen burak veya yiğit gönderirim
Yiğitin telefon numarasını atar mısınyigite bende her firsata baktiririm.. yakin gelecekte iyidir :)
Burak'ın ve yiğit'in numarasını aldıysanız bna da yollayın kızlar acil fal baktırmam gerek :)))Bana da Burak'ın numarasıııı
Banada burak ya da yigitin numarasi lazim kizlarBurak'ın ve yiğit'in numarasını aldıysanız bna da yollayın kızlar acil fal baktırmam gerek :)))
eylem iyice sacmaladi ve saygisizlasti zaten. kesinlikle onermiyorum. bana burak ve yigitin numarasini gonderebilir misinizBurda okuduğum yorumlardan sonra eyleme baktırayım dedim- baktırmaz olaydım.. Benim oldukça iyi gidiyor diyebileceğim. hatta 2017 de kısmetse evleneceğim biriyle 2 yıldır ilişkim var- daha falın başında biriyle kopukluk var- aranıza biri girmiş/ başka kadın diye saçmalamaya başladı/ ben düzeltince de dur o da var ona da gelicem evet var biri ama soru işaretlerin var demeye başladı. Hiç aklımda öyle de bir şey yok işle ilgili durum için aramıştım- devlette çalışıyorsun dedi ki özelde çalışıyorum- çevrende kadın var dedi- yahu bulunduğum yerde nerdeyse dişi sinek yok.. Falın ilk 3 dk sında acaba telefon çekmiyor alo alo diyip kapatsam mı diye düşündüm. Bence bu ve bunun gibi falcıların çoğu tamamen varsayımsal hareket ediyor/ arıyorsa ilişki sorunu vardır diye ordan yazmaya başlıyor. 1 dediği doğru olsa bari- o gelecek çıkmıyor dediğim yiğit bile bakar bakmaz işle ilgili değişiklik var/ sen de 6 ay içinde yüzük görüyorum dedi- ben tek kelime etmeden. Hakkını yemeyelim en azından yiğitin de burakın da hisleri var. Bu eylem nedir çözemedim!?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?