- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.281
Merhaba bir gelisme var mı diye merak ettim :)100 tl ye bakıyor yakın tarih verdi tutarsa paylasıcam ben cok para döktügüm icin sizin paranız da cöp olmasın cok begendim zaten yasam kocu aynı zamanda ve ünlülere de bakıyor
bana mesaj atabılırmısınız?Yeni birini denemek isteyen varsa Ayşe hanım var ben çok memnunum isteyene numarasını verebilirim
Katina falında çok iyi tarot ve kahve de bakıyor detaylı 30-45 dk arası sürüyor falı şu an aklınıza takılan bişeyler varsa ve yakın gelecekle ilgili ben memnun kaldımAyş hanım hakkında ayrıntı alabilir miyiz neye bakıyor gelecek hakkındaki tahminler vs
Tamam teşekkürler . Peki kaç tl ye bakıyor Ayşe hanım ve numarasını gönderebilirsen iyi olur canım.Katina falında çok iyi tarot ve kahve de bakıyor detaylı 30-45 dk arası sürüyor falı şu an aklınıza takılan bişeyler varsa ve yakın gelecekle ilgili ben memnun kaldım
En son bana ekimin son haftası bi olay yaşayacağımı söyledi onu yasadım
Haklısın aslında varlıklarla bakıyorlar aman aman vazgeçtim birşey musallat olur falan birde onla uğraşıyorum sonra...allah korusunTatlım su için birebir karşılıklı olmak gerekir.uzak dur .sakıncalı.zaten suya bakıyorum diye saçmalayan çoktur.
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum gercekten bu işte baska varlıklardan yardım alan falcıların ya kedisi ya köpeği vardır.
Her türlüsünü denedim gaipten haber verebilirler ancak geleceği ancak ve ancak Allah bilir.zaten kendileri de bunu söylüyor.
Anlık ve gec ile yönelik iyi bilmelerinin sebebi de bu.tahmin yürütüyorlar.
Akıl okuyan falcı gördüm mesela ...aklından tuttugum sayıyı kagıda yazıyor gösteriyor şov yapıyor.oraya kadar giderken konustugum düşündüğün ne varsa söylüyor.örneğin kayıp bir esya ya da hırsızlık varsa bilebiliyorlar .çünkü o yasanmış bitmiş.karşı tarafın zihnini de okutabiliyorlar.adamın aklımda sen varsan hayatında biri yoksa bunu bilirler.ve dönecek diye tahmin ederler
Lütfen bana telefon numarasını özelden atar Mısınız çok acil gerekiyor ve ödemeyi nereye yapıyoruz şimdiden teşekkür ederimKatina falında çok iyi tarot ve kahve de bakıyor detaylı 30-45 dk arası sürüyor falı şu an aklınıza takılan bişeyler varsa ve yakın gelecekle ilgili ben memnun kaldım
yiğit anda çok iyi de gelecekte değil. eylem hala gayet iyi
nosunu isteyenler msj atsın lütfen. buradan okuyup dönemiyorum ben. unutuyorum
Numarayi verebilirmisin lutfenKatina falında çok iyi tarot ve kahve de bakıyor detaylı 30-45 dk arası sürüyor falı şu an aklınıza takılan bişeyler varsa ve yakın gelecekle ilgili ben memnun kaldım
Rica etsem bana da gonderir misn numarasni??Katina falında çok iyi tarot ve kahve de bakıyor detaylı 30-45 dk arası sürüyor falı şu an aklınıza takılan bişeyler varsa ve yakın gelecekle ilgili ben memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?