Telefonda Fal Bakanlar

Yeni birini denemek isteyen varsa Ayşe hanım var ben çok memnunum isteyene numarasını verebilirim

Kızlar bir sorum olacak bildiğiniz bir suya bakan varmı kahve tarot yildizname denedim ama suya bakanlar da varmıs çok merak ediyorum deneyiminiz oldumu bakan var mı varsa yardımcı olurmusunuz? 3 harfliler lemi bakıyorlar suya öyle duydum birde suya baktirmak istiyorum bilginiz varsa lütfen yardım edin

Tatlım su için birebir karşılıklı olmak gerekir.uzak dur .sakıncalı.zaten suya bakıyorum diye saçmalayan çoktur.
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum gercekten bu işte baska varlıklardan yardım alan falcıların ya kedisi ya köpeği vardır.
Her türlüsünü denedim gaipten haber verebilirler ancak geleceği ancak ve ancak Allah bilir.zaten kendileri de bunu söylüyor.
Anlık ve gec ile yönelik iyi bilmelerinin sebebi de bu.tahmin yürütüyorlar.
Akıl okuyan falcı gördüm mesela ...aklından tuttugum sayıyı kagıda yazıyor gösteriyor şov yapıyor.oraya kadar giderken konustugum düşündüğün ne varsa söylüyor.örneğin kayıp bir esya ya da hırsızlık varsa bilebiliyorlar .çünkü o yasanmış bitmiş.karşı tarafın zihnini de okutabiliyorlar.adamın aklımda sen varsan hayatında biri yoksa bunu bilirler.ve dönecek diye tahmin ederler

İsim vereni de gördüm.apaçık aaa bu'nın adı.... Dedi mesela.
Senin neyi bilmek istediğin burada önemli.şu An neler oluyor dersen sorunun cevabını kesinlikle net alırsın.
Ama ayrıntıyı çogu sallar yahut bilmiyorum göremiyorum der.

Ayın 20sinde barısacaksın derler 20 degil 120 olur.
Ya illa olur mu evet olan var.soyledikleri çok sey oldu.sasırdım çoğunlukla.lakin Ben henuz tarihi net tutturan görmedim.yiğit bir kere sasırttı o konuda beni.tutturmustu.
Reel de birine gidiyorsun dehşet her şeyi biliyor.iyi güzel hoş...zaten onları sen de biliyorsun.seni sana anlatandan uzak dur.onlar tam bir fiyasko.
Benim maceralar anlatt anlat bitmez.hoscakalın

Ayş hanım hakkında ayrıntı alabilir miyiz neye bakıyor gelecek hakkındaki tahminler vs
Katina falında çok iyi tarot ve kahve de bakıyor detaylı 30-45 dk arası sürüyor falı şu an aklınıza takılan bişeyler varsa ve yakın gelecekle ilgili ben memnun kaldım
En son bana ekimin son haftası bi olay yaşayacağımı söyledi onu yasadım

Tamam teşekkürler . Peki kaç tl ye bakıyor Ayşe hanım ve numarasını gönderebilirsen iyi olur canım.

Haklısın aslında varlıklarla bakıyorlar aman aman vazgeçtim birşey musallat olur falan birde onla uğraşıyorum sonra...allah korusun

Adana'da melekler kahvesi diye bir mekanda fidan hanım varmış internette hakkında çok iyi yorumlar okudum kendisi tel de de bakıyormuş baktıran oldu mu ?

Lütfen bana telefon numarasını özelden atar Mısınız çok acil gerekiyor ve ödemeyi nereye yapıyoruz şimdiden teşekkür ederim

Rica etsem bana da gonderir misn numarasni??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…