Telefonda Fal Bakanlar

Ben demete baktırıyorum yurt dışında olduğum için biraz telefon pahalıya patlıyor ama değiyor Turkiyede olanlar için daha kolay tabi

Bugün Adanalı Çınar beye baktırdım çok etkilendim harf değil isim verdi bugünü çok çok iyi bildi gelecekle ilgili söyledikleri çıkarsa yazacağım

Kızlar ayşe ve yiğit bildi . Bir de çınar beyi merak ettim neye bakıyor kaç tl telle bakıyor mu ve söyledikleri çıkarsa payaşır mısınız ? Gunesimmkd özel mesaj gönderilmiyor canım sana sen atar mısın özelden numarayı

Yiğiti denemedim Ayşe'ye ve Çınar'a baktırdım Ayşe daha uzun detaylı bakıyor Çınar daha kısa fakat daha net harf değil isim veriyor benim eşimin ismini hatta ismi dededen aldığına kadar söyledi tarot su ve yıldızname bakıyor tarot 50 su 100 yıldızname kızlık soyadınıza göre fiyat veriyor

Yiğit anı mı biliyor geleceği mi

Numara için saol canım özel mesaj gönderilmiyor sana.

Yiğitin gelecekle ilgili dediği kısmen çıktı merak ettigim kisiyle ilgili sadece kasımda gorusecegimi bildi o kadar başka birşey yok gelecekle ilgili sadece anı iyi biliyor

Ay şu erden denilen kişiye 3 gün ulaşmaya çalıştım.bakacağım deyip deyip salladı hergün.çok da ayıp etti.yanına gelenleri çevrmiyor belliki ama telefondakiler umrunda değil.
Boşuna vakit kaybı

Ay şu erden denilen kişiye 3 gün ulaşmaya çalıştım.bakacağım deyip deyip salladı hergün.çok da ayıp etti.yanına gelenleri çevrmiyor belliki ama telefondakiler umrunda değil.
Boşuna vakit kaybı
Aynen bende aradım tele bakmaya tenezzül bile etmedi mesaj attı uygun olunca arayacağım diye aramadı da dediğin gibi umrunda değil

facebook adı ... olan bi kadın falcı var profilindeki müşteri yorumlarını görüp şaşırmıştım baya sonra paraya kıydım bende baktırdım normalde pek işim olmaz falla falcıyla ama kadın çatır çatır döktürdü ben memnun kaldım kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…