- 16 Kasım 2016
- 2
- 2
- 1
- 38
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.321
Yiğit anı mı biliyor geleceği miKızlar ayşe ve yiğit bildi . Bir de çınar beyi merak ettim neye bakıyor kaç tl telle bakıyor mu ve söyledikleri çıkarsa payaşır mısınız ? Gunesimmkd özel mesaj gönderilmiyor canım sana sen atar mısın özelden numarayı
Numara için saol canım özel mesaj gönderilmiyor sana.Yiğiti denemedim Ayşe'ye ve Çınar'a baktırdım Ayşe daha uzun detaylı bakıyor Çınar daha kısa fakat daha net harf değil isim veriyor benim eşimin ismini hatta ismi dededen aldığına kadar söyledi tarot su ve yıldızname bakıyor tarot 50 su 100 yıldızname kızlık soyadınıza göre fiyat veriyor
Gönderebilen başka üyeler var aslında niye olmuyor acaba eylem ve yiğitin no gönderemez misinNumara için saol canım özel mesaj gönderilmiyor sana.
Aynen bende aradım tele bakmaya tenezzül bile etmedi mesaj attı uygun olunca arayacağım diye aramadı da dediğin gibi umrunda değilAy şu erden denilen kişiye 3 gün ulaşmaya çalıştım.bakacağım deyip deyip salladı hergün.çok da ayıp etti.yanına gelenleri çevrmiyor belliki ama telefondakiler umrunda değil.
Boşuna vakit kaybı
Çınar'ı başka deneyen olursa yazsın lütfen memnuniyet sağlamasını yapalım ben ocak ayını bekliyorum söyledikleri için olunca yazıcamÇınar ı başka deneyen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?