Telefonda Fal Bakanlar

Yiğit hakkında yorum alabilir miyim gelecekle ilgili tahminleri çıkıyor mu yoksa sadece anda mı iyi ?

Yiğit anda iyi gelecekle ilgili net birşeyler söylemiyor en azından bana söylemedi ben cok mersk etyigim bitkac seyi sordum sana bagli dedi gelecekle ilgili sadece zamanı bildi ama o kadar başka bildiği birşey yok yine de istersen dene seni yanlış yonlendirmiyim

Önceki yorumları okuyunca vazgeçtim canım sağol

kızlar malatyalı gülseren duyanınız var mı? ya da çıkıyor diyeniniz? bugün baktırdım 20TL telefonda.

bende geçmişi baya baya bildi, bana referans olan arkadaşımda geleceği de tutturmuş. sevdim baya ama bir yandan da geleceği bekleyeyim diyorum. 2 haftalık bir süreç verdi bana. ama mevcut durumda baya iyiydi hani.

Önceki yorumları okuyunca vazgeçtim canım sağol
Rica ederim canım üstelik 60 tl ye bakıyor diğerlerine göre biraz fazla ama kimseyi de yanlus yönlendirmek istemem baktirmak isteyen baktirdim yada baktirip belki memnun olan gelecekle ilgili dediği çıkan vardır baba net birşeyler dememişti ama sadece sevdiğim kişiyle kasım ayında gorusecegimizi bilmusti belki beynimi okumuştur bilmiyorum çünkü onunla konuşurken sevdiğim kisiyke kasımda gorusecegimi biliyordum ben zaten

Ozelden numarasini verebilir misin

Bu kişinin numarasını gonderirmisin özelden?

Bende şok etki yaratma sebebi an içinde kimsenin bilmediği hatta benim bile kendime itiraf edemediğim bi konuyu bilip anlatması olaydaki kişilerin isimleri ile birlikte. Fakat gelecekle ilgili dediklerinden biri olmadı diğerleri bekliyorum

gelecek tutturmak zor şey..
sonuç olarak Allah bilir.. :)

Numarasını özelden atar mısınız? Baktırıp yorumlarımı yazayım. 20TL denemeye değer bir miktar.

Arkadaslar cinarda sok olmamin sebebi sadece isim bilmesi degil cunku bu zamana kadar ismini hatta soyismine kadar soyleyen kisilerede gittim( enfal ozellikle nalan soyadina kadar soyledil) ama nalanin dedigi seyleri yasamadim.anda fena degildi nalan. Ama cinar su an gercekten benim de kendimle yuzlesmek istemedigim seyleri yuzume vurdu. Sadece isim degil eski erkek arkraslarim aileleri ile ilgili bilgileri de soyledi ( su an detayini paylasamicgimama benim ogrenmem gereken seylerdi) yani benim icin gercektnn cok iyi bi faldi. Gelecek cikarmi bilmem ama su an ogrenmem gereken seyleri ogrendimki benim icin onemli olan da buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…