Telefonda Fal Bakanlar

mrk ettim valla :) geleceği istemiyorum zaten Allah bilir..gerisi hikaye..

aynen cnm katılıyorum sana..

Aynı şeyi bugün özel konuşmada buradan bir arkadasa yazdım düşüncelerini duygularını okuyarak zaafını buluyor o yönde yönlendirme çalışıyor ben şahsen pişmanım uzun sürede fal baktırmak istemiyorum

telefonda bakan aysen hanim var. fali iyiydi. cikat mi bilemiyorum ama denenebilir kizlar

Yiğitin gelecekle ilgili dediği kısmen çıktı merak ettigim kisiyle ilgili sadece kasımda gorusecegimi bildi o kadar başka birşey yok gelecekle ilgili sadece anı iyi biliyor

yigit karsi tarafin dusuncelerini iyi biliyor mu tavsiye veren falcilardan deyil dimi

Kizlar ben bir seyi cok merak ediyorum. Muhtemelen telefonda baktirinca ucreti kendi Hesabinizdan eft ya da havale yapiyorsunuz. Kime para yolladiginizi bilmiyorsunuz, ulkenin durumu belli, para yolladiginiz kisi alinsa, para yollayanlar olarak herkes zincirleme karisacak olaya. Cidden merak ediyorum, ben bir kisiye eft yapip baktirdim gunlerce uyuyamadim, cidden hic korkmuyor musunuz? Allah korusun cok buyuk seylere mal olabilir, cunku kime para yolladigimiz konusunda en ufak bir fikrimiz yok. Cidden cok merak ettigim icin yazdim, yorumlarinizi merak ediyorum.

Genelde kendi hesaplari yerine baskasinin hesabi oluyor... benim ornekte oyle idi en azindan

Baskasinin hesabi olsun hic fark etmez, sonucta o kisinin kim oldugu bilinmiyor. Biz bilmiyoruz adam belki isid uyesi. Bu cok uc bir ornek ama demek istedigimi anlamissinizdir, ben cidden merak ettigim icin yazdim. Ben mi acaba bu surecte isim dahisiyla cok ornek gordugum icin bu kadar panigim merak ediyorum. Hakkaten ben uyuyamadim yani baktirdigimda.

çok haklısın baldankabak...hiç aklıma gelmemişti böyle şeyler... artık dikkat edeceğim.. ben gerçi bir tek yiğite ve eyleme baktırmıştım böyle... yiğite de 1 kez filandır. ama söylediklerin doğru. herkese atlamamak lazım

yigit karsi tarafin dusuncelerini iyi biliyor mu tavsiye veren falcilardan deyil dimi
Tavsiye vermiyor ama karşı tarafın düşüncelerini okuyor olabilir an konusunda iyiydi gelecek konusunda yakın bir tarih vermişti o tuttu ama ben verdiği tarihi zaten daha önce biliyordum belli olan bur tarihti o yüzden gerçekten bildimi bilmedimı emin değilim

Kızlar acaba bu kahve tarot falından vazgeçip astrolojiye mi merak salsak. O daha çıkması ihtimal gibi geliyor bana. Bir tane buldum ama çok pahalı 750 TL fiyat verdi 6 aylık için. Var mı bildiğiniz iyi bakan bir astrolog?

ben geçen sene birinden analiz almıştım, çok uzun değildi ama kendi adıma memnun kalmıştım ama bu sene yapar mı fiyatı nedir inan bilmiyorum. dilersen eski maillerime bakıp sana özelden mailini yazayım.

ben geçen sene birinden analiz almıştım, çok uzun değildi ama kendi adıma memnun kalmıştım ama bu sene yapar mı fiyatı nedir inan bilmiyorum. dilersen eski maillerime bakıp sana özelden mailini yazayım.

Gerçekten çok iyi olur. Eğer zahmet olmazsa alabilir miyim? ?ben buldum birini ama pahalı geldi denemedim. Daha mantıklı geldi açıkçası astroloji çünkü daha bilimsel veriler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…