- 18 Şubat 2010
- 16.405
- 20.125
- 923
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.361
mrk ettim valla :) geleceği istemiyorum zaten Allah bilir..gerisi hikaye..Arkadaslar cinarda sok olmamin sebebi sadece isim bilmesi degil cunku bu zamana kadar ismini hatta soyismine kadar soyleyen kisilerede gittim( enfal ozellikle nalan soyadina kadar soyledil) ama nalanin dedigi seyleri yasamadim.anda fena degildi nalan. Ama cinar su an gercekten benim de kendimle yuzlesmek istemedigim seyleri yuzume vurdu. Sadece isim degil eski erkek arkraslarim aileleri ile ilgili bilgileri de soyledi ( su an detayini paylasamicgimama benim ogrenmem gereken seylerdi) yani benim icin gercektnn cok iyi bi faldi. Gelecek cikarmi bilmem ama su an ogrenmem gereken seyleri ogrendimki benim icin onemli olan da buydu
aynen cnm katılıyorum sana..Bu çınar gibi insanlar çeşitli varlıklarla senin düşüncelerini okuyorlar, yaptıkları başka bir şey yok. O yüzden insanlar da yok isim bildi yok bilmem ne diye şaşırıyorlar ama bu tip falcılardan işe yarar bir sonuç çıktığını gördüğüm olmadı.
Aynı şeyi bugün özel konuşmada buradan bir arkadasa yazdım düşüncelerini duygularını okuyarak zaafını buluyor o yönde yönlendirme çalışıyor ben şahsen pişmanım uzun sürede fal baktırmak istemiyorumBu çınar gibi insanlar çeşitli varlıklarla senin düşüncelerini okuyorlar, yaptıkları başka bir şey yok. O yüzden insanlar da yok isim bildi yok bilmem ne diye şaşırıyorlar ama bu tip falcılardan işe yarar bir sonuç çıktığını gördüğüm olmadı.
Yiğitin gelecekle ilgili dediği kısmen çıktı merak ettigim kisiyle ilgili sadece kasımda gorusecegimi bildi o kadar başka birşey yok gelecekle ilgili sadece anı iyi biliyor
Genelde kendi hesaplari yerine baskasinin hesabi oluyor... benim ornekte oyle idi en azindan
Bugün instagramda buldugum mehmet adli birine baktirdim soklardayim
Telefonda yıldızname bakan mı?Bugün instagramda buldugum mehmet adli birine baktirdim soklardayim
Instagramda bakmadi orada tesaduf gordum whatsapp dan bilgilerimi yazdim 20 dk sonra aradim telefonda anlattiinstagramdan nasil fal baktiriliyor iyimiki orasi
çok haklısın baldankabak...hiç aklıma gelmemişti böyle şeyler... artık dikkat edeceğim.. ben gerçi bir tek yiğite ve eyleme baktırmıştım böyle... yiğite de 1 kez filandır. ama söylediklerin doğru. herkese atlamamak lazımBaskasinin hesabi olsun hic fark etmez, sonucta o kisinin kim oldugu bilinmiyor. Biz bilmiyoruz adam belki isid uyesi. Bu cok uc bir ornek ama demek istedigimi anlamissinizdir, ben cidden merak ettigim icin yazdim. Ben mi acaba bu surecte isim dahisiyla cok ornek gordugum icin bu kadar panigim merak ediyorum. Hakkaten ben uyuyamadim yani baktirdigimda.
Tavsiye vermiyor ama karşı tarafın düşüncelerini okuyor olabilir an konusunda iyiydi gelecek konusunda yakın bir tarih vermişti o tuttu ama ben verdiği tarihi zaten daha önce biliyordum belli olan bur tarihti o yüzden gerçekten bildimi bilmedimı emin değilimyigit karsi tarafin dusuncelerini iyi biliyor mu tavsiye veren falcilardan deyil dimi
ben geçen sene birinden analiz almıştım, çok uzun değildi ama kendi adıma memnun kalmıştım ama bu sene yapar mı fiyatı nedir inan bilmiyorum. dilersen eski maillerime bakıp sana özelden mailini yazayım.Kızlar acaba bu kahve tarot falından vazgeçip astrolojiye mi merak salsak. O daha çıkması ihtimal gibi geliyor bana. Bir tane buldum ama çok pahalı 750 TL fiyat verdi 6 aylık için. Var mı bildiğiniz iyi bakan bir astrolog?
ben geçen sene birinden analiz almıştım, çok uzun değildi ama kendi adıma memnun kalmıştım ama bu sene yapar mı fiyatı nedir inan bilmiyorum. dilersen eski maillerime bakıp sana özelden mailini yazayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?