- 13 Nisan 2015
- 110
- 16
- 13
- 31
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
sen memnun kaldn mı canım gelecege yönelik söyledgi şeylerdenevet burak da telde bakıyor. o da 50 tl.
ya neticede falcı tabi. çok da yüceltmek istemiyorum ama benim baktırdığım iyi falcılardan. durumları iyi biliyor. gelecekte olacakları da.sen memnun kaldn mı canım gelecege yönelik söyledgi şeylerden
tabi yüzde yüz bilecegini düşünmyrm kimsenn enazndan önmli şeyleri bilmesi bide numarası varsa verrmsn cnmya neticede falcı tabi. çok da yüceltmek istemiyorum ama benim baktırdığım iyi falcılardan. durumları iyi biliyor. gelecekte olacakları da.
tabi ki şeyi unutmamak lazım, gelecekte olacaklar sürekli bizim seçimlerimize göre değişiyor. mesela burda bi arkadşın yorumunu okumştm, bi falcı "bu adam seni arıycak" demiş, adam gitmiş başkasıyla mı evlenmiş ne öyle bişi olmuş=D
çünkü gerçekten gelecek her an yeniden inşa ediliyor bizim tutumumuza, aldığımız kararlara, yöneldiklerimize göre... o yüzden bence önemli olan bi falcının anı bilmesi ve gelecekte de çok bariz olarak olması beklenen şeyleri bilmesi.
mesela atıyorum, uzun süredir konuşmadığın, görüşmediğin biri senin şehrine gelmiştir ve sana ulaşmayı kafasına koymuştur. iyi bi falcının bunu bilmesi gerekir.
çünkü olacak olay zaten başlamış demektir, falcının tek yapması gereken bunu hissetmek.
ama henüz tohumu atılmamış bi olay için zaten hiç kimse kesin konuşmamalı. ben öyle kesin konuşan falcıları sevmiyorum.
iyi bi falcı. ben öneririm. nosunu özelden atıyım.tabi yüzde yüz bilecegini düşünmyrm kimsenn enazndan önmli şeyleri bilmesi bide numarası varsa verrmsn cnm
saol cnm beklyrmiyi bi falcı. ben öneririm. nosunu özelden atıyım.
Burak'a baktirmistim kotuydu bende ne an ne gelecek olmadi maalesef bidaha zor ona baktirma ihtimalim. Ama yigitte aklim varDurumları fena bilmiyor ama hisleri, düşünceleri pek bilemiyor (ne karşı tarafın ne sizin) yani iyi analiz edemiyor. Çapı yetmiyor gibi geliyor bana=D Ben Yiğit yerine Burak'ı öneririm.
Burak'a baktirmistim kotuydu bende ne an ne gelecek olmadi maalesef bidaha zor ona baktirma ihtimalim. Ama yigitte aklim var
ona baktrrsan haberdar et bizi cnmyiğitte aklın var evet senin, sen onu bi dene=D bide yeni biri var şimdi, didem. çok methedilmiş. benim de aklım onda=D
O nerdeymis acaba kaca bakiyo ?yiğitte aklın var evet senin, sen onu bi dene=D bide yeni biri var şimdi, didem. çok methedilmiş. benim de aklım onda=D
O nerdeymis acaba kaca bakiyo ?
vasattı . ağzımdan laf almaya çalışıyordu .Dideme baktiran var mi kizlar
Yigit ve didemin numaralarini bana ozelden gonderebilecek hayirsever bir arkadas varmidir acaba? Varsa cok makbule gecerrr
Yigitin numarasini banada gönderir misiniz
Yiğit'i tavsiye etmiyorum, paranızı boşuna harcamış olursunuz.
Kime inanıp kime baktıracağımı şaşırdım artık :)))Çok fenaaaaasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?